danes sem potarnala kolegici glede počutja in me je vprašala če sem mogoče noseča. do zdaj na to niti nisem pomislila

po štetju dni sem ugotovila da sem res imela odnose nekje v času O, ne vem pa če sem zadela tisti pravi dan. pa me zanima če je imela katera nosečka podobne simptome. zadnje dni se me lotevajo zelo "čudni" znaki. 2 dni se mi že pojavljajo bolečine v spodnjem delu trebuha, bolečine so podobne predmenstrualnim krčem, ampak v zelo zelo blagi obliki. nekaj časa boli oz. tišči (ne znam opisat občutka), poneha in je nekaj časa vredu, nato pa se spet pojavi špikanje. občutek imam ko da se bo vsaki čas vlila M, ampak je definitivno prezgodaj, saj manjka še celih 10 dni do M. Opazila sem tudi slabost tekom dneva (najhuje je zjutraj po zajtrku), potem se mi pa še pojavi nekje 2-3x na dan. Ni taka slabost, da bi bruhala, ampak mi ne paše nobena hrana, 3 dni se že silim da kaj spravim vase. danes sem pa opazila čisto malo belega gostega toka na papirju. trebuh je malo napihnjen, nimam pa drugih simptomov ki so značilni za pms (ni bolečin v križu, ni občutljivih in bolečih prsi, krči so kot se že rekla zelo blagi in občasni)