Živčki;)
men gre na živce tut da cmokajo eni,pa tisto žvečenje ko da bi bli krave
pa zamujanje tut!aja pa tko na folku me ful mot da so zahrbtni eni
če ti majo kej povedat naj ti u faco rečejo ne pa da pol zveš kva o teb govorijo,pred tabo so pa tk fini..

Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
aja pa še to mi gre pa ful na žiuce..k z noži,vilicami,žličkami,.. po krožniki gor pa dol vlečejo,al pa tko k da bi bruso nože al p kej pa se tist cvileč zvok sliš
pa srebranje mi tut gre na živce 

Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
Re: Živčki;)
lun|ca napisal/-a:Zanima me, kolk vas znajo ljudje okrog vas spravit ob živce s svojimi navadami (kako jejo, če imajo kakšne določene kretnje, čudne navade, ...)? Npr. mene spravi ob živce folk, ki žveči z odprtimi usti... Sploh če se hočem koncentrirat na kako določeno stvar... Skratka, kaj vam para živce?
mene ob živce spravi vsako ponavljanje nekega obupnega zvoka...
Ob živce me spravi tudi glasno klepetanje v knjižnici, ravno ko se hočem skoncentrirat na učenje

*Diamonds are forever*
-
- Kofetarica
- Kontakt:
ciber_girl napisal/-a:Glasno žvižganje(ko hodim po ulici)
aaa, men gre tud to .. zadnjič ko sem rolala, sem mislila da je ohcet ... moški nezadovoljeni ... grrrr ... that pisses me off

drugače pa prva stvar k mi gre na živce, je moja šefica

Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
- cmokanje
- glasno žvečenje z odprtimi usti seveda
- srkanje
- smrkanje (dej vzam si robc no!)
- zamujanje (hate that!)
- kobacanje ljudi čez cesto kot da so edini na svetu, seveda s hitrostjo povoženega použa
- zvonenje mobitelov v kinu al pa kje, kjer to ni lih primerno
- dougi pogovori po telefonu ko si v družbi kolegice
- bojni/pariteveni kriki, ko zazehaš
- živčni vozniki
- prestrašeni vozniki
- parkiranje v rikverc ko veš, da greš v šoping in morš pol avto prepelavat, da lahk robo naložiš not
sej se bo še najdlo!
- glasno žvečenje z odprtimi usti seveda
- srkanje
- smrkanje (dej vzam si robc no!)
- zamujanje (hate that!)
- kobacanje ljudi čez cesto kot da so edini na svetu, seveda s hitrostjo povoženega použa
- zvonenje mobitelov v kinu al pa kje, kjer to ni lih primerno
- dougi pogovori po telefonu ko si v družbi kolegice
- bojni/pariteveni kriki, ko zazehaš
- živčni vozniki
- prestrašeni vozniki
- parkiranje v rikverc ko veš, da greš v šoping in morš pol avto prepelavat, da lahk robo naložiš not

sej se bo še najdlo!

-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
Meni gre full stvari na živce!!!
Bolje, da sploh ne začnem naštevat, ker bi itak kaj še pozabila.
Najbolj pa ne prenesem:
-prostakov,
-nekulturnih ljudi,
-ignorantskih ljudi,
-brezobzirnih ljudi,
-tistih, ki se nosijo, ki mislijo, da so najbolj pametni...
- tistih, ki se vtaknejo vate s kakim komentarjem, ko gredo mimo,
- tistih, ki svinjajo in ne pospravijo za sabo in mečejo smeti kar tam, ki pride...

Bolje, da sploh ne začnem naštevat, ker bi itak kaj še pozabila.
Najbolj pa ne prenesem:
-prostakov,
-nekulturnih ljudi,
-ignorantskih ljudi,
-brezobzirnih ljudi,
-tistih, ki se nosijo, ki mislijo, da so najbolj pametni...
- tistih, ki se vtaknejo vate s kakim komentarjem, ko gredo mimo,
- tistih, ki svinjajo in ne pospravijo za sabo in mečejo smeti kar tam, ki pride...

Don't worry, be happy!!!
mot me če kdo je z odprtimi usti, al pa mama k se ful sliš k z zobmi škripa ko je.
pa avti me čist zživcirajo k vozjo 40km/h, k bi lohk šli vsaj 90. takrat sem ša čist
jst sem tud zmerej sovražila zamujanje, pa je ena kolegica skoz zamujala, ampak res čist skoz, tko d sem poj še jst začela kasnej hodet ene 10 minut, poj sem se pa tko navadla
sj zdj se odvajam, sem že skor ozdravlena
sam k je ta kolegica (bivša naj frendica) prou tko mela uro na mobiju ene 15 minut naprej d bi ja pravočasen pršla.. ddddd...
ja pa zdjle bom skor živce zgubila k net tkoooo počas dela... grrrrr
jst bom pop****
pol se je pa treba zdret pa rata dobr... loool
ja pa na živce mi grejo kšne opazke k jih tipi izrečejo al pa nardijo, k si sam misleš če je z njimi vse u redu...
pa avti me čist zživcirajo k vozjo 40km/h, k bi lohk šli vsaj 90. takrat sem ša čist

jst sem tud zmerej sovražila zamujanje, pa je ena kolegica skoz zamujala, ampak res čist skoz, tko d sem poj še jst začela kasnej hodet ene 10 minut, poj sem se pa tko navadla

ja pa zdjle bom skor živce zgubila k net tkoooo počas dela... grrrrr

pol se je pa treba zdret pa rata dobr... loool

ja pa na živce mi grejo kšne opazke k jih tipi izrečejo al pa nardijo, k si sam misleš če je z njimi vse u redu...