Lej, prizadetost gor ali dol, samo še slabše je, če z nekom furaš zvezo, kjer nobeden ni zadovoljen s potekom le-te. Mene je tudi dost stvari prizadelo, pa kaj, greš naprej in na koncu ugotoviš, da te take stvari utrdijo in okrepijo. In ne gledam na to kot 'egoistično izkušnjo', pač pa na lepo obdobje 2 mesecev. Ni konec sveta, pri mojih 20ih letih imam še precej časa, da spoznam svojo partijo s katero si kasneje ustvarim družino itd.
Še enkrat pravim, žal mi je, ampak še bolj bi bilo obema žal, da bi nategovala zvezo pa nobeden ne bi bil srečen v njej.
Lajf seveda ni 100% loterija, je pa velik del na katerega pač nimaš vpliva. Del posta, ki omenja loterijo je bil predvsem mišljen na spoznavanje deklet in na to, da na 'najdenje' partnerke ne moreš gledat načrtno. Lahko se načrtno spoprijateljiš s kom, da pa bi si ustvaril iskreno zvezo z neko osebo 'po načrtu' je pa zelo malo verjetno.
Ok, če je številka ob tvojem imenu tvoja letnica rojstva te razumem. Pri 30ih ne iščeš zabavnih zvez ampak takšne ki so resne in partnerko, ki bo ob tebi do konca. Moraš pa se vživet v vlogo 20letnikov, kjer je zveza pač minljiva ampak lepa stvar. In ne, zaradi tega ne moreš govorit da je folk otročji. Odvisno od starosti, spet, če govorimo o meni kot 20 letniku ali če govorimo o tebi kot 30+letniku...
Nobeden ne sprobava samo za hec (izvzamem moten folk, ki se mu zdi to zabavno) biti z nekom. Sprobava folk, ker išče partnerja, ki ti bo v največji meri ustrezal. Meni moja pač ni ustrezala v tej meri, da bi gradil na zvezi itd.
Again, pri 30ih naj bi bil folk precej bolj zrel in odrasel, na koncu koncev, če bi me ženska pri 30em pustila bi bil vesel, ker takšne ženske ne želim imeti ob sebi še naslednjih 50 let. Ti se mi zdi, da ne razumeš tega koncepta sploh..
Če primerjaš žensko z avtom.. No ja, ne gre se za moj užitek, če bi bil tak egoist kot ti predpostavljaš bi lahko končal takoj ko bi dobil iskano. Gre se za to, da ni prihodnosti, in zakaj slepiti samega sebe, se na koncu po možnosti s tako osebo poročiti in ustvarit družino, čez 15 let se pa strezniš in ugotoviš, da si naredil ogromno napako.
Tale tvoj zadnji odstavek je primeren za kakšne ultra jebače, ki pohopsajo vsako, ki se jim zdi zanimiva, ko jim ta da za fu*at pa jo pustijo. 2 meseca je močno predolga doba za tak folk, da bi vztrajal
In v bistvu sva bila v spoznavnem delu zveze. Nekako v tistem uvodnem delu, ko se že spoznaš in pogovarjaš o skoraj vsem, ni pa še 100% povezanosti ko ti pomeni ta oseba vse in še več.