Kdaj končati zvezo?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Končati zvezo glede na prebrano?

Ja
11
92%
Njet
1
8%

Skupaj glasov: 12

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

rokerca napisal/-a:Mene je zmotilo samo to, pred 2mi meseci si jo sele spoznal...a takoj sta skocila v vezo torej? Jaz bi temu rekla, da sta bila se v fazi spoznavanja in si pač ugotovil, da ne bo slo, Kaj je tu takega? Zato se mi zdi slovenceva opazka o skakanju v zvezo brez razmisleka cist zgresena.

odvisno kaj sta si onadva vmes povedala.
hej norci :)
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Bolje po dveh mesecih, kot pa po dveh letih.

Ti slovenec79 pa ne moraliziraj in si potegni glavo iz riti.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

mastermind napisal/-a:Spoznavanje človeka JE igra na srečo, kako si ti predstavljaš, da boš načrtno osvojil koga?

To tudi mene zanima. :D Razen če imaš koga dlje časa ogledanega in opazuješ, kaj mu je všeč ter poskušaš biti tak, da se čimbolj približaš njegovemu idealu (holivud filmi varianta)
Zadnjič spremenil rokerca, dne 09. Jun. 2013 16:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

bolje prvi dan ko po dveh mesecih.

raj jo mam v riti. vsaj ne vidim sranja :P
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja? Kaj pa lahko veš o človeku po dveh dneh? Če si že tako ziheraški in nevemkaj, a takoj verjameš vsakemu na besedo, kar reče o sebi? Potem pa si razočaran, ker je seksala s t petimi, povedala pa ti je samo za enega. :P Šele dejanja in čas pokažejo določene lastnosti. Ali pa po drugi strani, takoj vržeš človeka v nek predalček glede na prvi vtis?
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

rokerca napisal/-a:
mastermind napisal/-a:Spoznavanje človeka JE igra na srečo, kako si ti predstavljaš, da boš načrtno osvojil koga?

To tudi mene zanima. :D Razen če imaš koga dlje časa ogledanega in opazuješ, kaj mu je všeč ter poskušaš biti tak, da se čimbolj približaš njegovemu idealu (holivud filmi varianta)

kaj pa če bi se z eno osebo prej spoznavala in se ne bi že po prvem zmenku lizala in govorila kok sva nora drug na drugega? :D
a si noben ne predstavlja kontakta s simpatijo brez takojšnjega napada? :P
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

slovenc79 napisal/-a:
rokerca napisal/-a:

kaj pa če bi se z eno osebo prej spoznavala in se ne bi že po prvem zmenku lizala in govorila kok sva nora drug na drugega? :D
a si noben ne predstavlja kontakta s simpatijo brez takojšnjega napada? :P

In kako ti veš, da se je on na prvem zmenku lizal z njo? :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

rokerca, tukile mamo živ dokaz da tud po dveh mescih enih ljudi ne morš spoznat :P še posebi če so se še sami komi spoznal tačas..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

rokerca napisal/-a:In kako ti veš, da se je on na prvem zmenku lizal z njo? :D

ne vem, sam če je za vas spoznavanje edino na daljavo itd, pol pa takoj napad.. sklepam da vam ni znano da bi si vzel čas za medsebojno spoznavanje :D

ubistvu zanima me, mastermind, mal detajlov? kako hitr je šlo, ste se od prej kej spoznala?
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Že prej sem napisala, da mi je "čudno", kako definira zvezo, ampak to je pač njegov pogled in posledica njegove mladosti. Ti bi torej pol leta spoznaval to tvojo simpatijo? Vmes bi ona verjetno že 2 druga imela, ti pa prav dobro veš, kje bi obtičal, prijatelj moj :D
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Lej, prizadetost gor ali dol, samo še slabše je, če z nekom furaš zvezo, kjer nobeden ni zadovoljen s potekom le-te. Mene je tudi dost stvari prizadelo, pa kaj, greš naprej in na koncu ugotoviš, da te take stvari utrdijo in okrepijo. In ne gledam na to kot 'egoistično izkušnjo', pač pa na lepo obdobje 2 mesecev. Ni konec sveta, pri mojih 20ih letih imam še precej časa, da spoznam svojo partijo s katero si kasneje ustvarim družino itd.
Še enkrat pravim, žal mi je, ampak še bolj bi bilo obema žal, da bi nategovala zvezo pa nobeden ne bi bil srečen v njej.
Lajf seveda ni 100% loterija, je pa velik del na katerega pač nimaš vpliva. Del posta, ki omenja loterijo je bil predvsem mišljen na spoznavanje deklet in na to, da na 'najdenje' partnerke ne moreš gledat načrtno. Lahko se načrtno spoprijateljiš s kom, da pa bi si ustvaril iskreno zvezo z neko osebo 'po načrtu' je pa zelo malo verjetno.
Ok, če je številka ob tvojem imenu tvoja letnica rojstva te razumem. Pri 30ih ne iščeš zabavnih zvez ampak takšne ki so resne in partnerko, ki bo ob tebi do konca. Moraš pa se vživet v vlogo 20letnikov, kjer je zveza pač minljiva ampak lepa stvar. In ne, zaradi tega ne moreš govorit da je folk otročji. Odvisno od starosti, spet, če govorimo o meni kot 20 letniku ali če govorimo o tebi kot 30+letniku...
Nobeden ne sprobava samo za hec (izvzamem moten folk, ki se mu zdi to zabavno) biti z nekom. Sprobava folk, ker išče partnerja, ki ti bo v največji meri ustrezal. Meni moja pač ni ustrezala v tej meri, da bi gradil na zvezi itd.
Again, pri 30ih naj bi bil folk precej bolj zrel in odrasel, na koncu koncev, če bi me ženska pri 30em pustila bi bil vesel, ker takšne ženske ne želim imeti ob sebi še naslednjih 50 let. Ti se mi zdi, da ne razumeš tega koncepta sploh..
Če primerjaš žensko z avtom.. No ja, ne gre se za moj užitek, če bi bil tak egoist kot ti predpostavljaš bi lahko končal takoj ko bi dobil iskano. Gre se za to, da ni prihodnosti, in zakaj slepiti samega sebe, se na koncu po možnosti s tako osebo poročiti in ustvarit družino, čez 15 let se pa strezniš in ugotoviš, da si naredil ogromno napako.

Tale tvoj zadnji odstavek je primeren za kakšne ultra jebače, ki pohopsajo vsako, ki se jim zdi zanimiva, ko jim ta da za fu*at pa jo pustijo. 2 meseca je močno predolga doba za tak folk, da bi vztrajal :D

In v bistvu sva bila v spoznavnem delu zveze. Nekako v tistem uvodnem delu, ko se že spoznaš in pogovarjaš o skoraj vsem, ni pa še 100% povezanosti ko ti pomeni ta oseba vse in še več.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja ni nujno pol leta :P vsaj tok da spoznam način razmišlanja, itd.. z mal besedam se lahko ogromn pove :D da o obnašanju sploh ne govorim.. poglej če bi se tale 2 vzela 2 mesca časa za spoznavanje, bi že spoznala da nista za skp, oz. on bi, pa šla dalje. in še prej kot po 2h mescih, ker se mi zdi da se mastermind ni glih včeri odloču da mu ni več zanimiva?

ja, to ste pa pač take k vas muca bl srbi k srce, kaj nej rečem.. :D taka pač že ni moj tip, tko da se nam sekiral, raj drugo spoznam :) pač jaz si raj najprej pridobim obojestransko zaupanje kot pa njeno vtičnico za moj vtikač :P in taki ki ji bo to tud bl pomembno, bo pač čist enak razmišljala.. :)
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Saj sta se spoznavala 2 meseca. :) Še sam je napisal, da je o tem razmišljal, da ni to to in da je rabil mnenje na forumu za potrditev - verjetno je zbiral pogum, da se z njo pogovori o tem.

Koliko žensk si že načrtno osvojil in kako je to potekalo (infomtivno me zanima)? :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mastermind napisal/-a:Lej, prizadetost gor ali dol, samo še slabše je, če z nekom furaš zvezo, kjer nobeden ni zadovoljen s potekom le-te. Mene je tudi dost stvari prizadelo, pa kaj, greš naprej in na koncu ugotoviš, da te take stvari utrdijo in okrepijo. In ne gledam na to kot 'egoistično izkušnjo', pač pa na lepo obdobje 2 mesecev. Ni konec sveta, pri mojih 20ih letih imam še precej časa, da spoznam svojo partijo s katero si kasneje ustvarim družino itd.

ja, se preklet strinjam da je slabše ja, če še naprej furaš :P sma ti bo moral pač pokazat, preden je kej več. al ji pa pač povedat, da si tak tip človeka ki ga je treba skos navduševat da se nečesa ne naveliča..

ja, te okrepijo. in zato si tud hladen ko drugim to počneš, ker si rečeš "ja, to se pač dogaja". no, če bi si folk mal več časa za spoznavanje vzel, mal po pameti, pa mal brzdat tiča u hlačah, se take nepremišljene zveze ne bi dogajale, ne bi blo tok folka prizadetga in nobenu ne bi blo treba bit čustveno "utrjen".

to z avtom.. primerjal sem to s tem, da boš vsaj fejst razmislil preden ga kupiš, ne? mislm, če ne drugega se gre za jurje evrov. sam, če pa za punco ni treba nič plačat, pa nekak ne pomen da lahko kr slepo sprobavaš..
ne pravim egoistično ker nej bi jo kao izkoristil, ampak ker pač nisi mislil mal na večjo sliko. ubistvu, ob začetku zveze si bil egoističen do zdajšnejga sebe, pri tem je pa pač prav, da je šlo 2 mesca u nič, pa neprijetnost ob tem da si ji moral to povedat.
ampak, ni pa prav da si zdaj to punco prizadel s tem.

ubistvu ta doba 2 mesca je še bolj neprijetna, ker najbrž se je njej zdelo da neki že bo, če mata 2 mesca neki, potem pa kr naenkrat "naveličal sem se".. tko si tud njej pač prinesel 2 mesca izgube.

drugič ko se povežeš s punco pač premisli a se boš naveličal al ne. treba svoj karakter poznat, ne sam strasti u tistem hipu.

star sem pa 22. ta cifra 79.. it's complicated :P
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

rokerca napisal/-a:Koliko žensk si že načrtno osvojil in kako je to potekalo (infomtivno me zanima)? :)

informativno? naslajat se hočeš, torej? :P ti povem, ampak mi nima noben za težit "uf ta slovenc je attantion whore in skos hoče o seb govort".. kdor mi to zabije, ga izsledim in likvidiram.

OPOZORILO: SLOVENC GOVORI O SEBI. BERITE NA LASTNO ODGOVORNOST

hm, no, do zdaj sem vse po istem kopitu spoznaval.. z večino par besed in se nismo slišal, z enimi mal več besed in potem ni blo več zanimanja, z nekaj firendzone, ker so zasedene al pa si nismo všeč al so ful premlade (ja, jebiga) pa kej četrtega.. dejansko je blo sam pri eni res neki, ampak pač.. na daljavo se zgleda res ne da.
še eno tako, pa da je iz lj, pa je :)
Odgovori