¤MiSsY¤ napisal/-a:A je to res da baje kopirajo od ene Angleške skupine ??
ne ne kopirajo od angleške skupine, kopirajo od nemške skupine...rammstein...
za primerjavo posluši plato rh- pa od rammsteinov sehnsucht...
drgač pa mi je siddharta tko no... neki cajta so mi bli full hudi...
sam zj pa za moje pojme velik bolše muske, ne sam u tujin tud pr ns... pa še full me moti k se tako nosjo... sicer sta mi pa id pa nord full bolša kokr pa rh-...
¤MiSsY¤ napisal/-a:A je to res da baje kopirajo od ene Angleške skupine ??
ne ne kopirajo od angleške skupine, kopirajo od nemške skupine...rammstein...
za primerjavo posluši plato rh- pa od rammsteinov sehnsucht...
drgač pa mi je siddharta tko no... neki cajta so mi bli full hudi... sam zj pa za moje pojme velik bolše muske, ne sam u tujin tud pr ns... pa še full me moti k se tako nosjo... sicer sta mi pa id pa nord full bolša kokr pa rh-...
rammsteini pa od laibachov. krog je sklenjen in smo spet v slo ....juuuhu
Mislim da ne kopirajo od nobenga. Je pa res da dandanes ni mogoče v muzki "tople vode " odkrita in da je seveda možno da je kakšen del melodije znan.
So pa za moje pojme eden boljših slovenskih bendov in osebno jih zelo rada poslušam. Lohka bi imeli kakšen koncert več v Sloveniji.
Nič osebnega Missy, ampak primerjava z Atomic HArmonic je nemogoča.
Meni so kar vredu. Čeprav jih ne poslušam in ne poznam besedil napamet.
Sem bila na dveh koncertih.
Zadnji je bil letos za Rumeno noč v Kopru (julija). Full lepo je bilo, lep spektakel. Zapeli so vse njihove znane komade.
Baje, da so full dragi in je bil zato koncert na plačilo, čeprav so med Rumeno nočjo vsi koncerti katerihkoli pevcev zastonj.
Tudi meni se zdi, da so jim hitra slava in nagrade stopile v glavo.
orion lady napisal/-a:Nič osebnega Missy, ampak primerjava z Atomic HArmonic je nemogoča.
Nisem jih primerjala z atomic harmonic ker kot si sama ugotovila ze nimas kej primerjat... sm napisala da jim privoščim uspeh v tujini.... da nej uspejo, bolš kukr pa da atomic harmonic
meni je siddharta ena izmed naj naj naj skupin v sloveniji... nimam povedati nič slabega prek njih, res pa je da bi se zadnje čase lahko malo več pojavljali v medijih, vsaj po mojem...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...