Resno? Ne bi te presenetilo, če bi ti neka ženska rekla po 6 urah, da te ima rada?

In resno bi vzel tako izjavo?
Glede lizarjenja z neznanci pa ne vem, zame osebno to sicer ni sprejemljivo (v smislu, da sama tega ne bi počela, pri drugih me ne moti), ampak gre za dve povsem različni stvari... pri 'lizarjenju' gre za trenuten vzgib, privlačnost, nagon, če hočeš... to, da imaš nekoga rad, pa seveda ne nastane kar v trenutku, ne da bi osebo sploh poznal

(lahko se ti zdi kvečjemu prijetna, simpatična, vredna nadaljnjega spoznavanja...). Oziroma možno, da lahko, vse sorte folk obstaja, je pa to vsekakor manj običajno in logično kot prva varianta z lizarjenjem

Tako da ja, meni se zdi zelo nenavadna izjava.
Zame bi bilo bolj logično, če bi bil tip res tak čustven poštenjak, kot praviš, da bi raje upočasnil tempo, nekaj časa spoznaval tole uporabnico, jo kam povabil itd... ne pa takoj navalil na fizične stike in nato začel s takimi preuranjenimi izpovedmi

Itak, da je samo po sebi super, če te ima kdo rad; jaz sem recimo druga skrajnost, mi sploh ni do nobenih fizičnih stikov, preden sploh do take povezanosti pride, samo takole po par urah je pa bizarno

(pa ne v smislu, da še ne bi smel tega reči, kot nekateri preračunavajo po tednih, kdaj ni prezgodaj za izpovedi, ampak si je sploh težko predstavljat, da bi to lahko resnično čutil po par urah... tako da al naklada ali je pa precej lahko 'navezljiva' oseba

).