"Rad te imam.." po šestih urah poznanstva

Zadovolj(e)n/a v postelji.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Resno? Ne bi te presenetilo, če bi ti neka ženska rekla po 6 urah, da te ima rada? :) In resno bi vzel tako izjavo?

Glede lizarjenja z neznanci pa ne vem, zame osebno to sicer ni sprejemljivo (v smislu, da sama tega ne bi počela, pri drugih me ne moti), ampak gre za dve povsem različni stvari... pri 'lizarjenju' gre za trenuten vzgib, privlačnost, nagon, če hočeš... to, da imaš nekoga rad, pa seveda ne nastane kar v trenutku, ne da bi osebo sploh poznal :) (lahko se ti zdi kvečjemu prijetna, simpatična, vredna nadaljnjega spoznavanja...). Oziroma možno, da lahko, vse sorte folk obstaja, je pa to vsekakor manj običajno in logično kot prva varianta z lizarjenjem ;) Tako da ja, meni se zdi zelo nenavadna izjava.

Zame bi bilo bolj logično, če bi bil tip res tak čustven poštenjak, kot praviš, da bi raje upočasnil tempo, nekaj časa spoznaval tole uporabnico, jo kam povabil itd... ne pa takoj navalil na fizične stike in nato začel s takimi preuranjenimi izpovedmi :) Itak, da je samo po sebi super, če te ima kdo rad; jaz sem recimo druga skrajnost, mi sploh ni do nobenih fizičnih stikov, preden sploh do take povezanosti pride, samo takole po par urah je pa bizarno :D (pa ne v smislu, da še ne bi smel tega reči, kot nekateri preračunavajo po tednih, kdaj ni prezgodaj za izpovedi, ampak si je sploh težko predstavljat, da bi to lahko resnično čutil po par urah... tako da al naklada ali je pa precej lahko 'navezljiva' oseba :D ).
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

odvisno kaj bi se zgodil po tistih 6 urah :) za neizpodbitno resnico pa sigurno ne bi vzel ;)

saj to je problem, ona ga je poljubila da je potešila svoj nagon. on ji je pa to rekel ker očitno čuti mal več do nje kot sam za nagon potešit.

dot, to je geek brez izkušenj :D on se ne spozna na to kompliciranje kaj se mora kaj se ne sme, kako bit previden in kako ne. ranljiv je in lahek. in ko ga ena punca poljublja, kaj misliš da si bo mislil? :D

to je isto kot če bi psa po glavi tolkel potem se pa čudil kako da se ustraši ko ga hočeš pobožat..
hej norci :)
Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Captain »

slovenc79 napisal/-a:dot, ta izjava ni normalna, lizarjenje je pa normalno po tem času :roll:

lej, vsak tak geek bo sam presenečen če ga najprej zaližeš pol je pa prehitro če rečeš "rad te imam". geek je geek, razmišlja z logiko in se ne gre trapastih igric, kaj pomeni kaj, kdaj ej neki azres, kdaj ni.. pomisli kok je bil šele on presenečen (pozitivno) da ga je punca poljubila. pa se ni pritožil, očitno je bil za. mi bo pa grozno žal ko mu bo rekla da ga je sam izkoristla da ji ni bilo dc. "srednje dobro mečkanje", vse pove s tem. zanjo je sam še ena cifra.

mene bi precej bl presenetil da bi me zalizala kot da mi reče da me ma rada. in odbil. kaj naj počnem s tako punco, ji pustim da me uporabi za svoje potrebe? ni šans. da me ima pa rada.. velik raje to slišim. da se neki začenja med nama.

moraš vedet da en takle geek ki dojema tole ljubezen kot pravljico sploh ne more bit sposoben imet takih načrtov "podret in pustit", če bi pa slučajno hotel kaj takega planirat bi blo pa tok očitno.. kot nvm kaj.

pismo ni čudno da je tok folka pokvarjenega če se takole počne z njimi in jih prizadane. BOLANO.

ne vem, če bi sam lahko našel bolj primerne besede. vem, da je nesmiselno ponavljati za nekom, se strinjam 110% s slovencem79.

točno to je tudi meni pritegnilo pozornost: "srednje dobro mečkanje" cifra? kdo ve katera že po vrsti. za avtorico super..na nek kratek rok, za cifre pa ne tako lepo, jim bo pa dalo izkušnjo in bodo dobili nekoga katerim bodo več kot le cifre.

smo pa pozabili upoštevati besede znanega doktorja: "everybody lies" :) predvidevam, da avtorica ni bila čisto 100% odprta, no pa saj to je čisto njena stvar koliko nam želi zaupati. bolj verjetno bi se slišalo, da se poznata vsaj kak dan ali dva čveka več, kot pa le tistih zadnjih 6 ur, od tega 2 mečkanja.

hmm, kakšen je že slovenski izraz za "rebound"?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

meni se pa bolj zdi da model pač ni vedel kako ravnati v takem primeru. pomoje si mu bila noro huda, in je pač bleknil, da te ima rad.

jaz ne bi apriori bežala od tipa, če bi mi že kmalu to rekel. bi pa malo potipala kako si on to predstavlja. eni rečejo da imajo radi nekoga res res redko, eni pa ljubijo bolj na široko in rečejo osebi da jo imajo radi že, kadar bi jim bilo malo bad, če se s to osebo ne bi več srečali.

lahko bi rekel: všeč si mi. lahko bi rekel: res mi je bilo hudo s tabo. tudi pravi izraz pride z izkušnjami. ne pa zdaj avtomatsko mislit, da če je pa geek da se bo pa zaljubil vanjo samo zato, ker ga je poljubila in da bo njena copata. model je jasno izrazil zainteresiranost, ampak če bo videl, da si kokoš te bo isto skenslal kot nekdo, ki bi zainteresiranost prekrival.

ot: rebound bi jaz prevedla kot nadomestek
Vsak raj ima svojo kačo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Captain napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:dot, ta izjava ni normalna, lizarjenje je pa normalno po tem času :roll:

lej, vsak tak geek bo sam presenečen če ga najprej zaližeš pol je pa prehitro če rečeš "rad te imam". geek je geek, razmišlja z logiko in se ne gre trapastih igric, kaj pomeni kaj, kdaj ej neki azres, kdaj ni.. pomisli kok je bil šele on presenečen (pozitivno) da ga je punca poljubila. pa se ni pritožil, očitno je bil za. mi bo pa grozno žal ko mu bo rekla da ga je sam izkoristla da ji ni bilo dc. "srednje dobro mečkanje", vse pove s tem. zanjo je sam še ena cifra.

mene bi precej bl presenetil da bi me zalizala kot da mi reče da me ma rada. in odbil. kaj naj počnem s tako punco, ji pustim da me uporabi za svoje potrebe? ni šans. da me ima pa rada.. velik raje to slišim. da se neki začenja med nama.

moraš vedet da en takle geek ki dojema tole ljubezen kot pravljico sploh ne more bit sposoben imet takih načrtov "podret in pustit", če bi pa slučajno hotel kaj takega planirat bi blo pa tok očitno.. kot nvm kaj.

pismo ni čudno da je tok folka pokvarjenega če se takole počne z njimi in jih prizadane. BOLANO.

ne vem, če bi sam lahko našel bolj primerne besede. vem, da je nesmiselno ponavljati za nekom, se strinjam 110% s slovencem79.

točno to je tudi meni pritegnilo pozornost: "srednje dobro mečkanje" cifra? kdo ve katera že po vrsti. za avtorico super..na nek kratek rok, za cifre pa ne tako lepo, jim bo pa dalo izkušnjo in bodo dobili nekoga katerim bodo več kot le cifre.

smo pa pozabili upoštevati besede znanega doktorja: "everybody lies" :) predvidevam, da avtorica ni bila čisto 100% odprta, no pa saj to je čisto njena stvar koliko nam želi zaupati. bolj verjetno bi se slišalo, da se poznata vsaj kak dan ali dva čveka več, kot pa le tistih zadnjih 6 ur, od tega 2 mečkanja.

hmm, kakšen je že slovenski izraz za "rebound"?

A ima slovenec več profilov ali pa dejansko obstaja večje število tipov, ki mislijo, da se čustva razvijejo kot instant kava?

Pa dajte se zresnit! Jaz sem take čustvene slišala samo od nezrelih mulčkov tam pri 17. nekje ... Vsekakor pa to ni nikakršen dokaz za resnost. Saj on se je tudi poljubljal po samo nekaj urah poznanstva! Grešnik pa tak!
tyašii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tyašii »

to je vse skp mal preveč pocukran, pa sej ni važn da je tip gik, še zmer bi lah loču med čustvi pa med 'rd te mam', 'uživam v tvoji družbi', 'všeč si mi', ipd... mislm newem, dost neumn...po parih urih met enga rd? a pol ti bo po naslednmu dejtu reku ljubim te? :D mislm nwem, men je to res sick.... :) res pa je, da nevem starosti tegale tipčka :D
Never a failure, always a lesson. :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Tudi mene bi to odbilo in bi se odmaknila. Domnevam, da bi ti od vseh silnih čustev izpovedal konkretno ljubezen aka "ljubim te" po kakšnem tednu, dveh.
Takšno razmetavanje z besedami vzamem kot da ali je preveč navdušen, da ima opravka s tabo ali pa je čustveno nezrel in ne dojema teh izjav in ljubezni na splošno na isti ravni kot jaz sama.
The world is as you are.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ :zustimm:

Točno tako! Dovolj sem stara, da vem, kako se razvijajo taka ali drugačna čustva. In več kot ''všeč'' ali ''noro seksi'' ti ne more biti po 6 urah nihče. Vzamem v zakup, da se kdo v tem času lahko tudi zaljubi (projektiranje lastnih predstav na realen subjekt), ampak rad pa po takem času nihče nima in geek gor ali dol, menda je že kdaj imel mačko, psa, brata, sestro, prijatelja ... nekoga pač, ki ga je imel rad in ve, da se čustva ne razvijejo v tako kratkem času.

Nekdo, ki ima tako idealizirano podobo o ljubezni, kot piše slovenec (misli, da ima nekoga rad po 6 urah), pa enostavno ni na nobenem nivoju zrel in ni primeren za nikakršno zvezo, resno pa še najmanj, ker mora najprej preprosto odrasti.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Ali pa preprosto drugace dojema te zadeve. Zdaj smo pa ze kar otrocji in neodrasli. Kure.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Raje kure kot pa overly attached "boyfriend"- do tja je še treba priti, da bodo narekovaji šli stran.
Ne se čudit, da punce pobegnejo pred vami, če vam je normalno, da izlivate srce že prvi dan. In ne mi rečt, da imaš rad rad nekoga po šestih urah. V tem primeru domnevam, da je za vami veliko strtih src in obupavanja nad neresnim, razvajenim nasprotnim spolom-kaj domnevam, samo čez poste moram malo iti, pa je.
Eni fantki niste resni.
In konkretno zamenjujete všeč si mi z rad te imam.
Ko boste enkrat v zvezi (spet, do tja je treba priti), boste sami videli, kako čustva nastanejo, se razvijajo, rastejo. To ne pride kar po eni pijački in lupčku ali dveh.
The world is as you are.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

Jaz drugace nic ne zamenjujem in ni sans, da bi eni po sestih urah zacel kaj takega govorit/izlivat srce.

Pac model je imo izbral napacne besede. Ni ga zdaj treba oznacevat (ali pa koga drugega) za neodraslega in nevemkaj.

Sta slovenc79 in Captain lepo razlozila zakaj verjetno je izdavil tako "neumnost".
Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Captain »

Meni ni kar tako za poljubljati se s katerokoli. Oseba s katero to počnem mi mora nekaj pomeniti. Vem, najbrž bom kmalu izumrla vrsta, ampak če takole pogledam na avtoričin post, očitno nas enih par še obstaja. Človek se je na njo navezal, res, da zelo hitro, ampak šele potem se je lahko 'srednje dobro mečkal' z njo, zatem pa ji je še rekel besede, ki najbrž niso odražale njegovega absolutnega počutja. Bi pa rekel, da je fante samo pomešal pomen oz. se enostavno nerodno izrazil. Kot, da bi rekel kamenčku skala. Pač ups, vsi vemo kaj je eno in kaj drugo, mal smo pomešal, ampak nihče ne bo umrl od tega, ali pač? :)

Se pa sprašujem, ali je bolj normalno se z nekom iti neke 'intime' (v narekovajih, da me ne bo kdo križal, ker dajem 'samo' poljubljanje v ta isti koš) pa potem tuhtat ali ti je oseba všeč ali ne, ali naj bi bilo obratno? Po drugi strani pa .. najbrž je tu odgovorov toliko kolikor je tipov ljudi...hmmm..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Seveda, mogoče se je samo zmotil. Ampak to je pomota, ki pri punci, ki ni povsem neizkušena, prinese tudi določene posledice. In kot vidite, posledica ni: Jej, kako lepo!, ampak Kaj??. Zakaj? Ker vemo, kaj kaj pomeni in tudi kdaj kaj reči in kdo napravi tako pomoto: tip z zgrešenimi predstavami o ljubezni ali pa nezrel smrkavec.

In zdaj o izkazovanju intime: Ta tip je izkazoval intimo punci, ki jo je poznal samo nekaj ur. Očitno jo je vzljubil med poljubljanjem. To kaže na to, da je nezrel ker: če se je hotel zaljubit in išče resno zvezo, potem poljubljanje takoj za: Živjo, jaz sem Matej, pa ti?, pač ne pride v poštev. Ker je resen. Ker se poljublja, ko ima nekoga rad.
Mogoče je nezrel, ker se je šel poljubljat in potem izrekel nekaj, kar nikakor ni bilo primerno glede na situacijo in kaže na to, da nima pojma, kaj pomeni imeti rad.
Mogoče je nezrel, ker gre z vsako in ji potem trobi RTM in LT in MWA in srčki in lepe očke in blablabla in potem to ponovi pri naslednji.

Ne, ni zrel in odgovoren in super dečko.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Ikzekli :)

Tista 'izumrla vrsta', ki naj bi se poljubljala šele po nastanku čustvene povezave itd., pomoje nič ne izumira, jaz poznam kar dosti takih (vključno s sabo:D), samo tale tip iz te teme pač ne spada noter, ker se je šel mečkat že po par urah o.O :) Takega početja nikol ne bom razumela (ampak ok, vem, da jih veliko to počne z veseljem; me ne moti, če sta oba za). Tako da pri meni bi že zaradi tega odpadel, kaj šele, če bi začel s takimi očitno čustveno neustreznimi izjavami (kot že rečeno, al mal naklada in se hoče punci prikupit ali pa se pretirano hitro naveže na tujo osebo). :)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Uh...debata, ki je sledila uvodnemu postu, aside..
Jaz nebi bila preveč nad tem navdušena. Sicer sem all up for "čuti drugače, dojema drugače" in ostalo..Ampak bi prej verjela, da se mal bebca dela in verjame, da sm naivna deklca, k bo padla na foro, da jo ima končno nek deček rad. Mislim.."imeti rad". Sej spet to vsi nekako po svoje definiramo, po svoje čutimo, verjetno jo je res imel rad po teh šestih urah..ampak bolj tipa "rad imam pico". Sej ne vem če ste šli že skozi to, ampak starost tega fanta in predvsem izkušnje na področju čustvenih razmerij, tako s potencialnimii partnerji kot z družinskimi člani(!!!) bi veliko razložile. Kaj pa vem.

Edit- aja, 15 je star...dejte no. Izi. :)
It was forever..but it didnt last long..
Odgovori