Ne javlja se vec. Punce, prosim pomoc!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

ja, ti si rekla da takih ljudi ni :P "nihče več ne naroča" si napisala :)

verjamem da se velik folka dolgočasen zdim, ampak, poznam dobro picerijo kjer vedno naročam, vedno jo hitr dobim in vsakič uživam v okusu :) in sem srečen :D in sit :P

in kaj je narobe s tem? :D

pica je sam primer, jasno.. ampak tuki govorimo o puncah, o osvajanju, pristopih, ne? se ti zdi to enak pomembno kot eno bedno pico naročit? :P ne bom rekel da je zakompliciran nekdo ki drugačno pico naroči. ampak kdor se pa pr resnih stvareh tkole obnaša.. je pa že drugač no.
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Kdor počne take malenkosti na takšen način kot ti, razmišlja znotraj škatle. Kako pa veš, da te ne bi povsem navdušila druga picerija? Drug okus?

No, seveda je metafora: in to sem tudi jasno dala vedet že, ko sem to prvič napisala.

Osvajanje, flirt, spoznavanja, zmenki - to vse potrebuje svežino, nagajivost, domišljijo, smisel za humor, radovednost itd. In to je to - prispodoba s pico.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

sej probam sem pa tja :) včasih me, včasih pa ne.

vsekakor pa nočem bit obseden s tem da more bit vedno neki novega da me zadovolji.

nisem nikjer napisal da se ne smeš potrudit za pristop. spoznavanja, zmenki, nič ni narobe s tem.

to da pa nekoga odbiješ ker je "prelahek" je pa bedarija. ja, unemu ki mu je filrtanje nek hobi, kar naj počne to.
kdor pa hoče dejansko spoznat osebo, pa ne.

zato pravim tmeu tipu, bodi to kar si, tka pristop kot se ti prav zdi, da odženeš to playersko nesnago stran in najdeš eno ki se dejansko hoče mal spoznavat.

ubistvu je to kar te babe počnejo ČIST ISTO kot jebači ki izkoristijo punce in jih pol pustijo in prizadanejo. samo da je lizanje namest seksa. in take jebače vsi obsojamo. a če se pa ena punca zajebava tko s tipom.. zakaj je pa to tok super duper in lepo?
hej norci :)
Uporabniški avatar
jerl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jerl »

Bivse resne punce sem spoznal na tecajih, preko kolegov, preko interneta, avanturce pa samo na zurkih. Upal sem, da bi lahko kaj resnega spoznal tudi na zurkih, res pa je, da na zurkih v kratkem casu ne mores bolje spoznat punce, ker te imajo vedno kolegice zraven in tezko se lahko z njo pogovarjas vec kot 15 min.
Zato v tem casu ne govorim brezveznih stvari, ampak kar osvajam in pogosto dosezem kar hocem (poljub), vendar ko dobim cifro in sem ze umirjen naslednji dan postanem prevedljiv in zacnem: kako si? kaj pocnes? bla bla bla.
Bojim se zaceti drugace, ker nocem, da ona misli, da sem en jebac, ki isce samo seks ali kaj vroco avanturco, ker nisem tak tip cloveka.

Jaz bi rad zacel pogovor ali sms tako: Hej, cel dan mislim o tebi, tvoje ustnice in tvoj parfum so me ocarale, da ne morem nehat mislit o tebi, spet si zelim videti tvoje lepe oci in zacutit tvoje lepe in sladke ustnice.... Imas cas, da to se enkrat ponoviva?. To je bolj moj nacin, ampak vedno grem po tisti poti, ki vsi ze poznamo in smo navelicani, samo zaradi tega, ker nocem izpast kot en pohotnez.

Punce pomagajte mi! Kaj napisat (oz.) nikoli vec pisat, samo poklicat. In kaj povedat preko telefona? Kaj zelite slisat od moskega, ki vas poklice?

Hvala!
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Jaz si želim slišat/prebrat to: Živjo! Se me spomniš? zdiš se mi res vredu in bi te rad bolje spoznal! Si za kakšno kavo v kratkem?
Thats it.
ogled kake galerije, filma, gledališča, kakšno vožnjo z onimi ''mini formulami'' (kako se jim že reče?), drsanje, streljanje, painball .
Meni nebi bilo všeč. Prvo srečanje je dovolj dolg pogovor, kjer osebo bolje spoznaš. To pride kasneje.
Ampak tuki ti lahko 10 žensk pove 10 različnih for, na kaj padajo heh.. :)

Aja, mini formule = gokarti :D
It was forever..but it didnt last long..
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Ne javlja se vec. Punce, prosim pomoc!

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

jerl napisal/-a: Star sem pa med 25 in 30 let

Kako pa to zgleda? pri 18-letnicah jih imaš 25, pri 27-letnicah pa 30, pri vmes-letnicah pa nekje vmes? :D :D :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Meni (in kolikor vem po pogovoru puncam, ki jih poznam) ne bi bilo všeč, da bi jim pisal o njihovih vročih ustnicah in parfumu, ker je to enostavno preveč osladno.
Tudi meni bi bilo ql tako, kot je napisala Evelyn.
Klic, ne sms. Klic definitivno pusti vtis 5x bolj kot pa klic :)
Situacije, kjer bi mi bilo onemogočeno opazovanje neverbalne komunikacije
mi ne bi odgovarjale, ker bi hotela videti/vedeti kaj več, preden ga ustrelim usred čela in se mu barva razlije po faci (paintball).
The world is as you are.
Uporabniški avatar
jerl
Sramežljivka
Sramežljivka

Isto razmisljam, da prvic mora bit kava ali kaj podobnega, kjer se lahko bolje spoznata. V galeriji in kino za prvic se ne mores pogovarjat, se lahko sam gledava in poljubiva... Lahko kaksen sport, recmo drzanje sam takrat je toliko ljudi, da se lahko samo o splosnih stvareh pogovarjas, torej nic osebnega. Jaz bi rad, ko se zmenim s punco vedet: kaj rada pocne, s cim se ukvarja pa tako, da vidva ce je kemija pa kaj isce sploh tista oseba. Tisti pogovor tako ali tako traja 1 uro. Nato bi lahko sli kam drugam ali pa lepo domov.

Tako jaz razmisljam, ne vem kaj ostale mislite, ker nismo vsi isti. In kaj se rade poslusate od moskega, ki ste komaj spoznale?

Hvala!
Zadnjič spremenil jerl, dne 16. Dec. 2012 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

jaz sem tudi bolj za evelin style sms-a. da dobim to o ustnicah in da cel dan misli na mene po eni noči flirtanja in mogoče kakem poljubu... men je to tak desperate da joj.

aja, meni je bolj všeč sms kot klic :)

klic od mene zahteva da spustim iz rok kar delam in takoj odgovorim. sms mi pa da možnost odgovorit kadar hočem, če hočem. je pa to odvisno od osebe očitno. z dragim se raje pokličem, ker mi ga je fajn poslušat. s frendi/cami sem pa bolj na sms.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
jerl
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala Evelyn! Bom uposteval. Ce prav, jaz tudi tako pristopam: Ne napisem, se me spomnis, ker sklepam in vem, da se me spomni, ker vsi se spomnimo osebe s katerim smo se pogovarjali ali poljubljali. Napisem vedno na koncu, zelim ti en lep in soncen dan! Ime in Priimek. Je pa res, da ne pisem takoj ce si za kavo, ker hocem malo komunicirat.

Hvala se enkrat!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

No, jaz se pa nikoli ne bi pogovarjala česa takega, kar ne morem povedat na drsanju na prvem zmenku! In neka druga dejavnost - ne nujno ena od naštetih - meni pokaže, da je tip vsaj malo izviren, plus dejavnost zna zamotit, če kaj ne gre povsem gladko.

Sicer pa: 15 minut ''osvajanja''? In kaj to pomeni?

Meni so taki smsi, kot jih opisuješ - ustnice, pogrešanje itd. - gnusni. Na tak sms ne bi v sanjah odgovorila.

Sem tudi jaz za evelynin predlog, po možnosti začinjen s kako zabavno pripombo. Kot pravim - tip, ki me ne zna nasmejat, nima pri meni kaj delat.

slovenec: Saj se kar strinjava ...
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

jerl napisal/-a:Hvala Evelyn! Bom uposteval. Ce prav, jaz tudi tako pristopam: Ne napisem, se me spomnis, ker sklepam in vem, da se me spomni, ker vsi se spomnimo osebe s katerim smo se pogovarjali ali poljubljali. Napisem vedno na koncu, zelim ti en lep in soncen dan! Ime in Priimek. Je pa res, da ne pisem takoj ce si za kavo, ker hocem malo komunicirat.

Hvala se enkrat!

Sorry, sam če veš da se te spomne, zakaj se moraš pol podpisati z imenom IN priimkom? :D
Pa tud imej en lep in sončen dan... Men je že to preveč osladno.
Mogoče samo meni.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Heheh ja, malenkost pretiravaš no. Ni potrebno napisat "lep in sončen dan!!"(sj nisi Erjavc: D), še manj pa imena in priimka.. Lahko zgolj ime.

Mogoče se vse skupaj res sliši, kot da moraš spreminjat svojo osebnost in delovanje, kot na to namiguje slovenc, ampak dejstvo je, da je flirt in spoznavanje osebe neke vrste "igra". Želiš si, da bi se ji prikazal na način, ki ga bo sprejela pozitivno. To, da te mi zdaj "popravljamo" in ti svetujemo kaj in kako naredit, ne pomeni, da greš izven svoje osebnosti, ampak da se prilagodiš svojemu cilju. Začneš torej na način, ki je večini žensk sprejemljiv in pelje v globlje spoznavanje, kjer pa boš lahko že svobodneje rekel "samo sem res mislil samo o tvojih vročih ustnicah tisto noč veš". To pač spada drugam in ne v prvotno spoznavanje, ker to ljudje različno interpretiramo.

Vglavnem, res bolj sproščeno nastopaj v teh primerih..Ne tako strokovno, "odraslo" in kot da želiš sklenit novo kupčijo (ki jo potem, ko te zavrnejo še zaključiš z vljudnim "lepo življenje" al karkoli že :D). Sproščeno, pozdrav, kdo si (lahko že tu omeniš kdo si in ne na koncu smsa) bistvo kaj hočeš doseč (srečanje) in pa kak simpatičen ali humoren pozdrav. Če ne odpiše..preprosto ne odpisuj, pozabi in pojdi dalje. No zdj pišem samo o smsih, ker so tud meni ljubši smsi. :D Enako je s klicem pač.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
jerl
Sramežljivka
Sramežljivka

Torej napisat, vec ali manj nekaj splosnega, brez sladkanih besed. O cem se pol rade pogovarjate po telefonu? Da direktno povemo ce bi sla na kavo in to je to? do takrat pa se nic ne slisimo. Recimo ce jo poklicem v ponedeljek popolne in se zmenim za v sredo/cetrtek popoldan, do takrat pa ni priporoceno se se slisat po telefonu?

Hvala res za vas trud!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Natančni podatki:

1. Ven greš v ponedeljek.
2. Pokličeš v sredo.
Klic:
Ti: Živjo, Matej pri telefonu. V ponedeljek sva se spoznala v Topu.
Ona: O, živjo.
Ti: Poslušaj, zadnjič sem se imel lepo, si za kakšno kavo mogoče?
Ona:
A: Ja, seveda.
Ti: Super, v petek ob osmih v Zvezdi?
Ona: Ja, okej.
Ti: Prav se vidiva.
Ona: Super.
B: Ne, žal mi je, ni mi do tega.
Ti: Prav. Lepo se imej.
3. V petek popoldan, okoli 14.00 pošlješ sms: ''Živjo, še velja za zvečer? Lp :)
4. Gresta ven.

Bi to šlo? :D
Odgovori