Heheh ja, malenkost pretiravaš no. Ni potrebno napisat "lep in sončen dan!!"(sj nisi Erjavc: D), še manj pa imena in priimka.. Lahko zgolj ime.
Mogoče se vse skupaj res sliši, kot da moraš spreminjat svojo osebnost in delovanje, kot na to namiguje slovenc, ampak dejstvo je, da je flirt in spoznavanje osebe neke vrste "igra". Želiš si, da bi se ji prikazal na način, ki ga bo sprejela pozitivno. To, da te mi zdaj "popravljamo" in ti svetujemo kaj in kako naredit, ne pomeni, da greš izven svoje osebnosti, ampak da se prilagodiš svojemu cilju. Začneš torej na način, ki je večini žensk sprejemljiv in pelje v globlje spoznavanje, kjer pa boš lahko že svobodneje rekel "samo sem res mislil samo o tvojih vročih ustnicah tisto noč veš". To pač spada drugam in ne v prvotno spoznavanje, ker to ljudje različno interpretiramo.
Vglavnem, res bolj sproščeno nastopaj v teh primerih..Ne tako strokovno, "odraslo" in kot da želiš sklenit novo kupčijo (ki jo potem, ko te zavrnejo še zaključiš z vljudnim "lepo življenje" al karkoli že

). Sproščeno, pozdrav, kdo si (lahko že tu omeniš kdo si in ne na koncu smsa) bistvo kaj hočeš doseč (srečanje) in pa kak simpatičen ali humoren pozdrav. Če ne odpiše..preprosto ne odpisuj, pozabi in pojdi dalje. No zdj pišem samo o smsih, ker so tud meni ljubši smsi.

Enako je s klicem pač.
It was forever..but it didnt last long..