nekoime napisal/-a:
Verjetno ve, da mi dobro zgleda ter me zanima ane, ker drugače se verjetno ne bi dobival. Pa saj sploh ne gre za neko kofektanje.
Čeprav potem pa ne vem kaj je sploh smisel tega dobivanja, če je to predolgo, ker greš itak lahko tudi v disco eno na hitro najt mar ne?
To, da ona ve, da tebi dobro zgleda, je čist irelevantno. Kot je tudi irelevantno, da ti njej dobro zgledaš, če ti nič ne narediš v smeri osvajanja te ženske. V bistvu niti nisi nič konkretno napisal, kaj ti počneš s temi ženskami. Napisal pa si, da ne "zagrabiš".
Nekaj tednov sestankovanja z žensko, brez vsakih osvajalskih aktivnosti, poljubov...ni "dobivanje", vsaj ne dobivanje v smislu, kot ga razumejo ženske. To lahko razbereš tudi iz njihovih postov na tem forumu.
To bo moja zadnja replika v tej temi, torej, naslednjič bodi hitrejši, sam v bistvu že ugotavljaš, da si prepočasen, zmenkarjenje mora imeti dinamiko, to je, vsak naslednji zmenek mora biti korak naprej v smislu zbližanja na intimni ravni in ne na ravni prijateljskega odnosa.
Iti z žensko petkrat na pijačo ne pomeni nič v smislu osvajanja te ženske, če se na petih pijačah ne zgodi niti en pošten poljub. To je to, če boš razumel, dobro zate in boš spremenil način, če ne boš razumel, pač ne boš.