Ne vem kaj si naj mislim o njem?

Pomoč iz čustvenih stisk.
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kattka »

sirova štručka napisal/-a:a nočeš pa povedat kakšne so tiste perverzne besede? :D

se opravičujem, očitno sem spregledala tvoj komentar. Am..hja nebi raje o tem, ker te besede bol namigujejo na seks.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

^^Oh my, oh my, pol pa raj ne, ker na tem forumu res ne govorimo o takšnih bogoskrunskih rečeh.
It was forever..but it didnt last long..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:01, skupaj popravljeno 1 krat.
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

sirova štručka napisal/-a:sej se ti ne bo roka posušila, če jih napišeš.
Pač v kolikor gre za kake primitivne in nezrele opazke, ti svetujem, da pozabiš na tega in začneš gledat za kakšnim bolj zrelim fantom.

ne sej se ne gre zato, da mam kar koli proti seksu ali da se mi gabi, prej nasprotno. Ja ne vem je zate ''joj kak bi te v ritko'' primitivno? Mogoče že..lahko, da se on tako čudno izraža, da pove da sem mu všeč, ali pa bi me res imel samo za seks.
Zadnjič spremenil kattka, dne 29. Sep. 2012 13:37, skupaj popravljeno 3 krat.
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

..Evelyn.. napisal/-a:^^Oh my, oh my, pol pa raj ne, ker na tem forumu res ne govorimo o takšnih bogoskrunskih rečeh.

sploh ni blo tako mišleno.. da neboš slučajno mislila da mi je neprijetno govorit o tem.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Jah no, mi ti bomo pomagal razvozlat, kakor je rekla sirova, če so opazke "primerne" ali primitivne ;)
It was forever..but it didnt last long..
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

..Evelyn.. napisal/-a:Jah no, mi ti bomo pomagal razvozlat, kakor je rekla sirova, če so opazke "primerne" ali primitivne ;)

Ja, mogoče je to da te prime okoli bokov te potegne k sebi in ti reče joj kak bi te v ritko res primitivno, ampak me učasih tut lepo prime za roko in mi da kak kompliment kot je npr. lepa si, imaš lepe oči..itd.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:01, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Ja, meni bi se to zdelo butasto in primitivno, pač smrkavec, ki se neki širokousti :) Glede ostalih prijaznejših komplimentov, ki jih navajaš, pa zna bit, da ti jih daje zato, da bi te omehčal in sčasoma dosegel svoj prvi namen, ki ga izraža v direktnejših komplimentih :D
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

sirova štručka napisal/-a:
kattka napisal/-a:Ja nevem je zate ''joj kak bi te v ritko'' primitivno? Men se nezdi tok..lahko, da se on tako čudno izraža, da pove da sem mu všeč, ali pa bi me res imel samo za seks.

Seveda je primitivno, glede na to, da ti to reče nekdo, ki ni tvoj partner. Mali se je naveličal roke, ti pa še mlada, neizkušena in posledično vsa mokra ob takih izjavah.

haha kdo je rek da sm mokra ob njegovih izjavah? sploh ne..men se je to zdelo bolj normalno, ker je večina fantov mojih let taka oz. se tako obnaša in ima takšne izjave.
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

dot napisal/-a:Ja, meni bi se to zdelo butasto in primitivno, pač smrkavec, ki se neki širokousti :) Glede ostalih prijaznejših komplimentov, ki jih navajaš, pa zna bit, da ti jih daje zato, da bi te omehčal in sčasoma dosegel svoj prvi namen, ki ga izraža v direktnejših komplimentih :D

Ja navrjetneje je res, samo kaj naj sedaj naredim ko sem že do ušes zaljubljena vanj?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

ja, al se zadržiš al pa se pustiš izkoristit.. al pa če je resen. sam da ti govori kako bi te u ritko.. nevem no to se mi ne zdi glih neka zaljubljenost ampak potreba po sexu.

drugač si verna?
hej norci :)
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

slovenc79 napisal/-a:ja, al se zadržiš al pa se pustiš izkoristit.. al pa če je resen. sam da ti govori kako bi te u ritko.. nevem no to se mi ne zdi glih neka zaljubljenost ampak potreba po sexu.

drugač si verna?

Ja ampak men se res on ne zdi da je potreben seksa, sam to je verjetno samo moje mišljenje nevem no. Ja sem verna, sam ne zj tko da sm usak tedn pr maši pač za večje praznike grem z družino k maši..zakaj?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

no ja, seveda možno da je resen sam men se zdi da bolj ni..

mal škoda se mi zdi zarad unega prejšnjega, ker je bil druge vere pa ni šlo..
hej norci :)
kattka
Sramežljivka
Sramežljivka

slovenc79 napisal/-a:no ja, seveda možno da je resen sam men se zdi da bolj ni..

mal škoda se mi zdi zarad unega prejšnjega, ker je bil druge vere pa ni šlo..

ja musliman je..njegova družina ni pustila, drgač pa moja če bi vedli pomoje tud nebi pustli..ja eh sej ni blo samo to pol na konc je blo že tko, da se mi je skor skos lagau..pa tut js sm odkrila, da on nikoli ni biu zame..očitno mi res noben na tej zemlji ni usojen.
Odgovori