Zato se pa rabi veeeeeč ponudbe za večjo raznolikost, sam kaj ko smo tko premajhen & nezanimiv trg

To pogrešam, ja, kšno prijazno prodajalko, ki bi mi nosila stvari v kabino in sprot vidla, kaj mi paše in kaj ne. Sj kakšna oddaljena sela majo še kšno tako dobro dušo, v Ljubljani je pa bolj ubogo..
(bolj redko tja zaidem, pa nisem tok na tekočem z odpiranji novih trgovin, tako da sem včasih kar presenečena:)).
Pa torbice imajo tudi blazno luštne, sem zadnjič videla v izložbi. Hm, samo imen znamk se ne spomnim dobro, vem, da imajo Denny Rose, Gaudi pa še nekaj drugih. Meni je všeč, pa še kvalitetno in izdelano v Italiji, ne s kakšno poceni azijsko delovno silo. Sem že večkrat slišala od folka, da te znamke hodi v Italijo kupovat, sploh nisem vedela, da imamo to tudi pri nas. 

Anjeske napisal/-a:Jaz pa pogrešam kvečjemu kakšno "no name" trgovinico, kjer nimajo na tone identičnih puloverjev in hlač v stilu H&M in ostalo. Kakšen tak, kako bi se izrazila, srednje cenoven butik, neznanih znamk, tak da ma eno dušo, pa da se ti prodajalka posvetiTo pogrešam, ja, kšno prijazno prodajalko, ki bi mi nosila stvari v kabino in sprot vidla, kaj mi paše in kaj ne. Sj kakšna oddaljena sela majo še kšno tako dobro dušo, v Ljubljani je pa bolj ubogo..
In želim si, da bi Intimissimi odprli recimo še v Kranju...
Pa v Stari Gorici jih imaš še nekaj takih, čeprav vsake pol leta, ko grem, jih je manj...
Samo meni ni preveč všeč, ta firma spada pod New Yorker, tam pa vemo, kakšna je kvaliteta
Imam eno jopico od tam, sicer zelo lepa, ampak ima po par nošenjih luknjo pod rokavom