slovenc79 napisal/-a:ste dobre prijateljice v real life nekatere tuki, vidim
jp, js in claire se skupaj po klubih kurbava.

slovenc79 napisal/-a:veš kaj me zanima..
kaj točno od tega, kar sem napisal, se ti zdi traparija?
). Traparija (al pa rečmo temu raje "nekaj kar je bolje ne počet") se mi pa zdi tvoje polemiziranje o seksu in ljubezni (in vsem ostalem kar spada zravn) o katerih nimaš izkušenj, ker to je glih tak, ko da bi se s kapitanom čezoceanke začel kregat kak mora upravljat jahto al pa bi svetovno znanega kuharja učil kuhat.

floribunda napisal/-a:'' delala bom tako kot meni paše'' je v prvi vrsti iskenost do samega sebe, ki je predpogoj za kakšnokoli poštenost.
kaj ma veze poštenost, s tem, da te nekdo 'obtoži' da si s tipom samo zaradi seksa in ga boš skenslal ob prvi manjši napaki in da ga v resnici sploh ne ljubiš ker rečeš, da se ti zdi seks izjemno pomemna komponentna zveze.
meni gre to v nos. no, bolj kot to mi gre v nos, da skušaš potem svoje mišljenje argumentirat, ko zmanjka argumentov iz druge smeri (ki jih glede na pomanjkanje izkušenj niti ne more bit veliko) dobiš v odgovor: why so sirious?
ja halo?! js svojo zvezo jemnljem resno in ja, seks je pomemben del le-te.
sem vsaj poštena do sebe, tipa in vseh okoli mene
zagrenjenost je pa poglavje zase. navadno se nezadovoljstvo na določenem področju odraža tudi v zvezi. če ti je tečno v službi, boš najbrž živčne in tečen tudi doma. ni pa nujno. in ni nujno, da to vpliva na kvaliteto same zveze.
torej, malo bolj obsežno razlago kaj si s tem mislil, prosim.
ne obračaj zdaj besed kot da mi je zmanjkal agrumentov..