Vnetje nožnice

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
lepoticka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a lepoticka »

metuljčica napisal/-a:Tudi jaz to včasih zasledim, ampak me pa čisto nič ne peče in srbi. A so to pol tud glivice?
Ker ko sem imela vnetje me je ful peklo, ko sem šla na wc in srbelo tud. Po moje to niso glivice. Ne vem no.
Jagodka kaj je rekla ginekologinja?

ja,meni se je spet ponovilo pa sploh nič ne peče ne nič... samo izcedek je grudast,drugih problemov nimam... k ginekologu bo spet treba... :?
Uporabniški avatar
jagodka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka »

Vse kaže na to, da so te grudice le prehodne. Pri meni so minile. Tako kot so prišle so tudi šle. Ginekologinja je rekla da je vse vredu, jaz pa sem pozabila vprašati kaj je bilo to. Tako, da če bo katera vprašala svojo ginekologinjo...so odgovori še vedno dobrodošli.
:)
Aja pa še to: lepotička, ni šlo za grudast izcedek(vsaj v mojem primeru ne), ampak za grudice v nožnici...izcedek pa je bil močen(količinsko ga je bilo veliko) in redek ter neprijetnega vonja.
Kot pa sem že rekla, se je pri meni to uredilo samo od sebe. Tudi ginekologinja je rekla, da se včasih telo samo očisti.
Lep pozdrav vsem!
Be my bad boy, be my man
Be my week-end lover
But don't be my friend
You can be my bad boy
But understand
That i don't need you in my life again
Lipss
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Luče

Neprebrana objava Napisal/-a Lipss »

Jaz sem bila danes pri ginekologinji in mi je rekla, da te grudice nastanejo zaradi glivic in da jih je treba nujno pozdraviti. Drugače je nevarno, da pride do kroničnega obolenja. Dala mi je Canesten in mi rekla, da vedno, ko se mi pojavijo naj pridem k njej, da mi da to kremo.
Tudi jaz sem imela grudice samo v nožnici, izcedek pa le malo gostejši. Punce hitro k ginekologu!
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a -=beiba=- »

torej.. če peče pa srbi pa grudast bel izcedek.. gljivice ali vnetje?
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

-=beiba=- napisal/-a:torej.. če peče pa srbi pa grudast bel izcedek.. gljivice ali vnetje?

Po domace se temu rece glivicno vnetje (obstajajo tudi drugacna "vnetja", ki jih povzrocajo razlicne baterije,...). :D Hitro h ginekologu po Canesten.
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

mja, datum mam 5.7.2005 :?
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Povej, da je NUJNO! V takih primerih te morajo vzet naprej. Ali pa naj ti vsaj napisejo recept za Canesten vaginalete in kremo. Pri nas ni problema v takih primerih. Poklicem, povem, kaj potrebujem, in pridem se isti dan po recept.
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

sei zdei bom šla mogoče kar tuki k nam, ker tist je blo u lj, glede datuma je pa zato šele takrat ker ima dons vse zaseden, pol sm rdeča, pol ne more, in pol je tist datum.. ma pa sam ob torkih na samoplačniško.. upam da bom dobila tuki k grem prašat zdei :)
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

tuki je tud kr neki... datum spet 5.7. sm rekla da mam probleme pa sploh ni hotla nč slišat.. ma do takrat se jz lh še pozdravm. k zj je že mal bolš :roll: :?
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Michael »

sam tole so pa sami problemi okol vegine :D pejd kr na urgenco ane, pa kric da je NUJN NUJN NUJN :!: in da bos umrla od bolecin :!: :!: zih te bojo takoj precekiral, sam da nebos potem pristala v Vojniku :D
Gone
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

ja so problemi, jaaaa :roll:
čist brez veze, dal bi se žvet tud brez njih :D
tipčkom je kei tus pršparan ;)

uglavnm, mi je frenda rekla če grem z njo za Bežigrad na eno kliniko al kai k ona ma zj pa res probleme in sploh ne neha krvavet.. baje je slabokrvna pa to. ma sei če se tole ne bo nehal bom res znorela pa grem glih na vlak pa sama u lj k dohtarju. kar je preveč je pa preveč :D
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

se glivice nabirajo na notranji strani velikih ustnic in na zunanji strani malih ustnic? Meni se na tem predelu zadnje čase nabira neka bela snov... mogoče katera ve kaj več o tem?
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Kraj: Under your bed

Neprebrana objava Napisal/-a sQo`` »

jzt sm mela podobno, to je kandida... pojdi k ginekologinji, ki ti bo dala receprt za svečke in kremo Canasten. Ni nč hudega, lahko se pojavi tud na "udu" od fanta, take pikice rdeče...
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

men se zdi da mam beli tok way premočen in je zlo annoying pa ne vem kako nej se ga znebim, ker je ZELO moteč...včas ga praw čutim, kot če bi imela menstruacijo. Zoprno mi je tudi, ko sem pri fantu, ker morm ful pazt na gatke...sej veste kaj mislm
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

to vem ja, sam kaj pa k mam tangice
pa tud če jih mam tamala ni čista in je prow grdo ''zapackano'' vse skp, če se lahk tko izrazm
Odgovori