Midva prve pol leta nisva imela avta, pa sva šla glih tako marsikam. prevozi. org, vlak, za kake žure in podobno naju je pa že kdo peljal.
Ampak je varianta javnega prevoza 5krat dražja in 100krat bolj počasna. Js nimam 3 dni časa za it na tortico na morje. Komot je, da se lahko z avtom odpeljem in pridem nazaj.
+ meni je blazno lepo se vozit z avtom. roadtrip po starih cestah, fotkanje skozi okno in spanje v najbolj poceni kampih. 1500km znese za benz glih tok kot da gresta dva z vlakom iz ljubljen do kopra in nazaj. žal.
sej nič ni nujno potrebno. brez avta se komot shaja. na enojni postli se komot spi. s cimro se komot zmeniš kera bo kdaj kje spala, da lahko seksaš. ampak z leti se ljudje pač razvadimo in se nam malček ne da tega špilat. sej se da, ampak raje ne bi
kar se finančne preskrbljenosti tiče, se mi zdijo ambicije bolj pomembne od trenutne finančne preskrbljenosti. raje kot tipa z redno službo, avtom in brez ambicij imam dečka, ki dela stvari, ki ga veselijo, je inovativen, širokogleden, z vizijo, čeprav sva pol oba broke.
ampak to tudi, ker sama raje delam stvari, ki so mi bolj všeč za manj denarja, kot da bi za solidno plačo delala neko mukotrpno delo vsak dan 8 ur. v šparanje pa ne verjamem preveč, edino če gre za zlato ali nepremičnine, evro se mi trenutno zdi nestabilna valuta, ki se je ne splača šparat.