Ženske in seks brez obveznosti
Re: Ženske in seks brez obveznosti
..Evelyn.. napisal/-a:Klišejsko, ampak: če da moški čez pol žensk v baru je jebać, car in ostalo, ženska pa kot si ti napisal "lahka".
Komu je pa tak moški jebać? Men ne, jst sm vsakemu takemu kolegu povedal direkt, da je za moje pojme nedorasel.
A je tebi tak moški jebać? Men ne. Kar se tiče mene si ne zasluži niti besede "moški".
Ta kliše ste babnice začele uporabljat z namenom, da bi opravičile svoje fukarjenje vsepovprek. Sploh ne vem kdo je izumil ta izrek, verjetno ga je nekdo ki je rabil izgovor.
panthol napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Klišejsko, ampak: če da moški čez pol žensk v baru je jebać, car in ostalo, ženska pa kot si ti napisal "lahka".
Komu je pa tak moški jebać? Men ne, jst sm vsakemu takemu kolegu povedal direkt, da je za moje pojme nedorasel.
A je tebi tak moški jebać? Men ne. Kar se tiče mene si ne zasluži niti besede "moški".
Ta kliše ste babnice začele uporabljat z namenom, da bi opravičile svoje fukarjenje vsepovprek. Sploh ne vem kdo je izumil ta izrek, verjetno ga je nekdo ki je rabil izgovor.
dej ne kakaj! če bi ti kakšna megan fox ali katerakoli huda ženska ponudila svojo sočnost, ne bi razmišljal o jebačih in moških ampak bi vzel.
če pa ne bi vzel, se pa javi mariu galuniču!
-
- Cosmopsiho
panthol napisal/-a:Ta kliše ste babnice začele uporabljat z namenom, da bi opravičile svoje fukarjenje vsepovprek.
tebe je pa ena pošteno zajebala, a?
pa od kje vam taka zagrenjenost? načeloma so ljudje čisto kul in so sposobni sklepat normalne odnose, a veste.
tako kot jebač ne bo nujno vedno jebač, tako tudi...khm...'kurba' ne bo nujno vedno na vsaki žurki 5 dala.
ljudje v določenih obdobjih svojega življenja pač niso pripravljeni sklepat zvez. bodisi, ker čustveno niso pripravljeni, ker so prezaposleni, ker jih v bližnji prihodnosti čaka selitev na drug kontinent, ali pa preprosto niso dovolj zaljubljeni in niso ziher da je to to. to še ne pomeni, da ne smejo seksat ali imet fizičnih kontaktov z osebki nasprotnega (ali istega) spola.
če smo iskreni, se včasih komu tudi zgodi, da misliš, da ti je nekdo res všeč, se spustiš v razmerje potem pa (ko faza spoznavanja mine) ugotoviš, da mogoče to le ni to.
nekdo ki je na nekoga eno noč čist nor, se zalizvat z njim/njo, jo sexat, naslednji dan ima pa čisto druge želje.. jaz takemu človeku ne bi verjel da je sposben pri nečem kar ima rad tudi ostat.
pravite vsi, tisti ki vara, bo vedno varal in je brezveze imet zvezo s takim človekom.
tak ki bo fukaril okoli, potem pa hotel bit resen, je pa to čist možno?
odločte se, a se človek spreminja al se ne?
folk ki je sposoben fukarit brez čustev pač ni zmožen resne zveze, ker mu je na prvem mestu sex in ne čustva. zato se bo tudi partnerja prej ali slej naveličal.
razen potem ko jim začne rok potekat, pa se zresni.
pravite vsi, tisti ki vara, bo vedno varal in je brezveze imet zvezo s takim človekom.
tak ki bo fukaril okoli, potem pa hotel bit resen, je pa to čist možno?
odločte se, a se človek spreminja al se ne?
folk ki je sposoben fukarit brez čustev pač ni zmožen resne zveze, ker mu je na prvem mestu sex in ne čustva. zato se bo tudi partnerja prej ali slej naveličal.
razen potem ko jim začne rok potekat, pa se zresni.
hej norci 

-
- Cosmopsiho
čustev obstaja cela paleta. ni samo nekoga ljubiš za vse večne čase vs. najraje bi ga fental s pogledom.
če se daš dol z nekom ti je najbrž všeč, simpatičen, privlačen karkoli, ampak vseeno si z njim ne predstavljaš zveze zato tudi ne ciljaš nanjo ampak ostaneš bolj kot ne samo pri seksu. lahko to ugotoviš kasnje, lahko to veš že iz štarta.
pri varanju je pa tudi tolko enih različnih vzgibov, vzrokov, okoliščin, da je posploševanje po prinipu kdor enkrat vara vedno vara čisto brez smisla in nezrelo.
če se daš dol z nekom ti je najbrž všeč, simpatičen, privlačen karkoli, ampak vseeno si z njim ne predstavljaš zveze zato tudi ne ciljaš nanjo ampak ostaneš bolj kot ne samo pri seksu. lahko to ugotoviš kasnje, lahko to veš že iz štarta.
pri varanju je pa tudi tolko enih različnih vzgibov, vzrokov, okoliščin, da je posploševanje po prinipu kdor enkrat vara vedno vara čisto brez smisla in nezrelo.
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ja sej..odraščate..in vrstnice niso več zasanjane, romantične najstnice, ampak postajajo ženske, ki so ugotovile, da je sex čist luštna reč in ne rabijo vedno met resnega fanta, če so slučajno pač v fazi samskosti, zato da bi se pač sexalo.slovenc79 napisal/-a:panthol, saj, najstnice imajo vsaj neke ideje da bi si želele nekaj več. o puncah 20 - 30 govorim.
Fantje pa ne vem kje ste obtičali, da vas tolk moti kaj drugi (ahem, druge) počnejo.
In pa what evelyn said

mene moti, ker ne vejo kaj hočejo, potem bom pa jaz čez leta prasec ker izrabljene luknje ne mislim razvajat
sploh me pa moti da se povsod spodbuja to fukarjenje. tudi pri puncah ki imajo resne namene. potem je pa kar naprej zaljubljanje v ff in prizadetost, s strani resnih tipov pa odpor ker hoče punca tako od resnih kot od jebačev pobrat smetano.

sploh me pa moti da se povsod spodbuja to fukarjenje. tudi pri puncah ki imajo resne namene. potem je pa kar naprej zaljubljanje v ff in prizadetost, s strani resnih tipov pa odpor ker hoče punca tako od resnih kot od jebačev pobrat smetano.
hej norci 

-
- Cosmopsiho
Fantje dokler boste tak generaliziral, stereotipiziral in vse ženske metali v isti koš, brez da bi mal podvomli vase in v svoje delovanje z ženskami, boste ostal to kar ste zdaj, samski, nedorasli, zagrenjeni dečki.
Očitno sta kr z istga drevesa prletela panthol in slovenc, ker oba sebe vlečeta in rešujeta pred tem, da bi vaju posplošil med dece, ki niso resni in iščejo samo "fukarjenje", v isti sapi pa govorita o ženskah, kot da so vse ena sama generalizirana gmota, ki vse isto razmišljajo in isto delujejo. Pa P***a, dajta se pol vidva skup spravit in pozabita na vse te glupe ženske, ki so očitno po vajinem mnenju VSE ISTE in NI ODSTOPANJ (črpam po temu, ker oba pišeta "ženske pa so..ženske ste..", brez da bi POL kurca vedli o "ženskah" ali meni, ali drugi uporabnici). Ubistvu sta big time hinavca, ampak ok.
Sploh pa vidva očitno živita v nekem čudaškem sprijenem svetu, ker men se pol kurca ne sanja KJE vidva videvata te ženske, ki se kar mečejo random moškim naprej, sam za to, da bi ble poseksane. Pomoje je to tak luštna iluzija, ki si jo ustvarjata, da so ženske cel satan in iščeta razlog v temu, da nimata resne zveze, v ženskah, ubistvu pa ves problem leži v vama. Pa če dodam še nekaj, osebno ustrezam vajinima meriloma, kar se tiče številu moških, ki jih ženska da skozi in o želji po resni zvezi ter ostalemu, ampak mi niti na pamet nebi prišlo bit z nekom, ki je tak tečno usmerjen v posploševanje in stereotipiziranje vsega, samo zato, da si olajša življenje in zvali krivdo na druge.
Očitno sta kr z istga drevesa prletela panthol in slovenc, ker oba sebe vlečeta in rešujeta pred tem, da bi vaju posplošil med dece, ki niso resni in iščejo samo "fukarjenje", v isti sapi pa govorita o ženskah, kot da so vse ena sama generalizirana gmota, ki vse isto razmišljajo in isto delujejo. Pa P***a, dajta se pol vidva skup spravit in pozabita na vse te glupe ženske, ki so očitno po vajinem mnenju VSE ISTE in NI ODSTOPANJ (črpam po temu, ker oba pišeta "ženske pa so..ženske ste..", brez da bi POL kurca vedli o "ženskah" ali meni, ali drugi uporabnici). Ubistvu sta big time hinavca, ampak ok.
Sploh pa vidva očitno živita v nekem čudaškem sprijenem svetu, ker men se pol kurca ne sanja KJE vidva videvata te ženske, ki se kar mečejo random moškim naprej, sam za to, da bi ble poseksane. Pomoje je to tak luštna iluzija, ki si jo ustvarjata, da so ženske cel satan in iščeta razlog v temu, da nimata resne zveze, v ženskah, ubistvu pa ves problem leži v vama. Pa če dodam še nekaj, osebno ustrezam vajinima meriloma, kar se tiče številu moških, ki jih ženska da skozi in o želji po resni zvezi ter ostalemu, ampak mi niti na pamet nebi prišlo bit z nekom, ki je tak tečno usmerjen v posploševanje in stereotipiziranje vsega, samo zato, da si olajša življenje in zvali krivdo na druge.
It was forever..but it didnt last long..
nikoli in nikjer nisem napisal da so vse punce take, tko da posploševanja mi ne moreš naprej metat. stereotipiziram pa tudi ne. prej obratno, spodbijam stereotip da so ženske vedno čustvene in moški vedno sam na sex mislijo.
ubistvu je najbližje posploševanju govor uporabnikov ki proti meni sikajo stavke tipa "ne boš dobil punce ki ni imela vsaj 10 tipov pred tabo, če pa boš ti bo lagala in skrivala".
da je resnih punc vedno manj je pa golo dejstvo. jebačic pa vedno več. že to da se med sabo ližejo postaja standard za normalno žensko. danes še tiste punce ki so resne podležejo žurerskim "prijateljicam" da se grejo napit, delajo traparije, večkrat dela, raje dela in here we go.. prav groza me je ko vidim punce ki sem jih včasih poznal so bile prijazne, danes so pa največje kurbe.
kje vidiva te ženske? povsod. in že prav sit sem jih, resno. punce ki ima v glavi kej več kot pitje, fukarjenje, zadevanje pri mojih letih skoraj ne vidiš več.
ubistvu je najbližje posploševanju govor uporabnikov ki proti meni sikajo stavke tipa "ne boš dobil punce ki ni imela vsaj 10 tipov pred tabo, če pa boš ti bo lagala in skrivala".
da je resnih punc vedno manj je pa golo dejstvo. jebačic pa vedno več. že to da se med sabo ližejo postaja standard za normalno žensko. danes še tiste punce ki so resne podležejo žurerskim "prijateljicam" da se grejo napit, delajo traparije, večkrat dela, raje dela in here we go.. prav groza me je ko vidim punce ki sem jih včasih poznal so bile prijazne, danes so pa največje kurbe.
kje vidiva te ženske? povsod. in že prav sit sem jih, resno. punce ki ima v glavi kej več kot pitje, fukarjenje, zadevanje pri mojih letih skoraj ne vidiš več.
hej norci 

panthol a s tole kurbico pa nisi več skup? -> http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... t=#1492817
ti si res en... kaj naj ti rečem... nesamozavesten, zagrenjen pesimist.

ti si res en... kaj naj ti rečem... nesamozavesten, zagrenjen pesimist.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Cosmopsiho
..Evelyn.. napisal/-a:
Sploh pa vidva očitno živita v nekem čudaškem sprijenem svetu, ker men se pol kurca ne sanja KJE vidva videvata te ženske, ki se kar mečejo random moškim naprej, sam za to, da bi ble poseksane. Pomoje je to tak luštna iluzija, ki si jo ustvarjata, da so ženske cel satan in iščeta razlog v temu, da nimata resne zveze, v ženskah, ubistvu pa ves problem leži v vama.
js sm dobila isti občutek. da na kiri gmajni vidva zabožjovoljo živita in da če bi bli v srednjem veku bi bla ziher glavna pobudnika sežiganja žensk na grmadi.
stereotip je oboje. tako to, da so ženske preveč čstvene in iščejo samo nekoga, ki bi jih zaplodil in bi poleg njega preživele celo življenje, ne glede na to če se bo njihov dec ta čas po gstilnah kurbal, kot to da so vse ženske kurbe vsi tipi pa jebači.
in potem si, slovenc, še drzneš podarjati kako je tvoje razmišljanje v bistvu širokogrudno, svetovljansko in svobodomiselno. kako ti spodbijaš stereotipe.
pomojem bi se zalepu na prvo, ki bi pokazala vsaj kanček zanimanja, da bo mogoče enkrat zate noge razširla. in na koncu dobil še sodno prepoved približevanja. ker enostavno nimaš razzčiščenih pojmov o ničemer v zvezi z odnosi med spoloma.