Stra sem bila 8 let ko sem dobila prvi anafilaktičen šok- to je najhujša oblika alergije kjer lahko umreš in ker je trajalo približno pol ure da smo prišli do bolnice je bilo z mano že tako daleč da so me mogli oživljat z elektrošoki. No in te napade sem imela potem kake 4 na leto dokler nisem prišla v puberteto(tam nekje okrog 15 leta) in se je začelo to dogajat vsak teden najmanj 4x! Telo mi ni preneslo nobene hrane več, jedla sem lahko le še riž, korenček in grah. Poleg vsega tega mi je začelo od vseh zdravil (57 tablet na dan je bil moj rekord) razžirat želodec, srce mi je oslabelo in še na živcih sem zbolela. Bila sem praktično izolirana od sveta v bolnici več kot leto, v mesecu dni sem shujšala 25, zdravniki pa niso imeli nobene rešitve zame. Starša sta si že začela izposojavati denar, vozila sta me od enga bioenergetika do drugega, kiropraktik, hiptnozo vse sem probala, zmetal smo ogromno gnarja za njih pa ni nič pomagalo, dokler nisem naletela na enga ki pa me je v bistvu prek ene skupne znanke sam poiskal. Na začetku sploh nisem hotela k njemu na terapijo ker sem izgubila že vse upanje a me je prepričal. S svojo energijo mi je zmanjšal napade na 3x letno, sedaj lahko kolikor toliko normalno jem, sem sicer še vedno na tabletah, injekcije mam še tut vedno s sabo a njemu sem lahko hvaležna da praktično sploh še žvim.
Tako da čist odvisn na koga naletiš, nekateri res imajo tisto posebno moč oziroma energijo, drugi pa se samo pretvarjajo pa gnar vlečejo od obupanih ljudi ki bi vse naredili za svoje zdravje.