mmm napisal/-a:*Lani* napisal/-a:mogoče pa je težava v tem, da si podzavestno prav take izbiraš
Privlačnost je itak stvar nezavednega, očitno so ti tipi, ki varajo, všeč
Ne niso mi všeč taki tipi, slabo mi je ko samo pomislim na kakršnokoli varanje! nevem koga to lahko privlači! mogoče sem šla prej res nepremišljeno v zvezo. samo v tej zvezi pa se je vse zelo počasi odvijalo, in pa v dveh letih tudi že kaj posumiš, česa je fant zmožen, ampak nisem niti pomislila na to...Skupaj sva načrtovala prihodnost, kje bova živela itd.... nikoli ne bi rekla da je zmožen narediti kaj takega. tudi kolegi, ki ga poznajo že celo življenje so bili preseneči nad tem kar je naredil...sama malo sumim, da je bil povod da se je ustrašil, ker sva bila čedalje bolj resna, seveda ga je sigurno tudi privlačila tista punca...kakorkoli, sedaj je to njegov problem.prav imate ja ne smem se več spraševati zakaj, ampak živet naprej... res pa je, da moram sedaj veliko narediti na sebi.
hvala vsem za odgovore, zdaj ste me postavili še na trnejša tla s tako različnimi a podobnimi mnenji!:) po eni strani me je sram, ko slišim toliko pripomb na to, da sem mu odpustila varanje (naj povem da če bi me preden se mi je to zgodilo, kdo uprašal kaj bi naredila bi podobno odgovorila kot intermezzo:D ampak ko sem bila dejansko na temu...

še enkrat hvala vsem, zlati ste*