joeee napisal/-a:@nesanica Ker meni gre kožica res gladko do konca dol brez bolečin, tko da nevem če bi imel jaz kaj problemou. Do sedaj je bila moja skrb vedno če bo partnerici sex všeč (sepravi da bo dosti čutila in da mi kondom nebo delal težav zaradi gibanja). Upam da ni tvoj bivši ravno zaradi tega problema tvoj bivši. .
najbolje da poskusiš seksat in se bomo naprej pogovarjal. drugače pa je za žesko veeno al imaš kožico al je pa nimaš. Isti občutek je. Tudi če jo ima preveč ni razlike.
Drugače pa va šla narazen zato ker je gej, ampak je problem da se tega niti sam ne zaveda al pa si zarad familije noče priznat. Ga pa že dolgo nosem videla in mogoče je že zdaj dojel in ima končo fanta.
Do sedaj komentarji so bili super in so pomagali. Če pa je še kateri/katera s podobnimi izkušnjami (če so bile kakšne težave ali ne) pa prosim še vi komentirajte. Vse bi pomagalo res.
evo če hočeš drugačen odgovor.
Jaz ti ga nebi potegnila nikol, ker me preveč kožice odbija. Si ne predstavlam, da bi tist dajala v usta...hmm mogoče bi pa namest čigumija lahko uporabla
Sam če obe dobr pogledate v mojmu zadnjemu komentarju nism hotu nobenih osebnih mnejn več, ker ji je blo prej že dovolj in mi tudi niso tako pomembni.
Vprašal sem, če ima še kdo probleme s tem ali ne, ne pa komu bi ga ti (white widow) potegnila in komu ne.
Tko da nauč se brat preden karkoli komenteraš..sploh pa če si zamorjena zakaj si sploh uzameš čas da to komenteraš... bv res....
White_Widow napisal/-a:evo če hočeš drugačen odgovor. Jaz ti ga nebi potegnila nikol, ker me preveč kožice odbija. Si ne predstavlam, da bi tist dajala v usta...hmm mogoče bi pa namest čigumija lahko uporabla