Primerjava outfitov
- *pikapoka*
- Debatorica
^^
Js npr. sem samo za plašče, nič drugega pozimi. Ne maram ne puhovk, ne park, ne česa drugega
Smučam pa tud ne.
*mala* napisal/-a:(malce abstraktnega mišljenja, kjer vsi plašči spadajo k plašču, vse možne puhovke k puhovkam, itd...)

Js npr. sem samo za plašče, nič drugega pozimi. Ne maram ne puhovk, ne park, ne česa drugega

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Kofetarica
Ja
Enga res toplega in že malce starejšega. Če bi pa npr. kaj delala zunaj (sicer ne vem kaj bi v snegu in takem vremenu), bi pa eno staro znošeno grdo bundo 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Kofetarica
Novo
Kaj bi izbrale oz. kaj oblečete, ko greste v soboto večer ven?
1.
2.
in
3.
Definitivno so na prvi sliki outfiti, ki jih jaz oblečem najpogosteje kadar grem ven. Nikoli ne oblečem hlač, sploh ne kavbojk. Drugi outfit mi ni všeč, ker ne maram te monotonosti črne barve- se mi zdi ta outfit preveč "ziher"...
Tretjo sliko sem pa morala prilepiti, ker mi je čisto hahaha... tega ne bi oblekla niti za valeto
Čeprav bi ji čevlje takoj ukradla.

1.

2.

in

3.

Definitivno so na prvi sliki outfiti, ki jih jaz oblečem najpogosteje kadar grem ven. Nikoli ne oblečem hlač, sploh ne kavbojk. Drugi outfit mi ni všeč, ker ne maram te monotonosti črne barve- se mi zdi ta outfit preveč "ziher"...
Tretjo sliko sem pa morala prilepiti, ker mi je čisto hahaha... tega ne bi oblekla niti za valeto

Sama najpogosteje oblečem prvo varanto, drugo le, če nimam ideje, kaj obleči in se mi ne da ukvarjat z outfitom. Potem oblečem to ziher kombinacijo
. Zakaj pa ne kavbojk? Meni se zdijo kavbojke z visokimi petkami, blazerjem in zanimivim topom čist kul. In mislim, da to celo največ nosim.
Tretja pa je tudi meni za nikamor. Torbica in ževljis o kjut, obleko pa res ne bi mela.

Tretja pa je tudi meni za nikamor. Torbica in ževljis o kjut, obleko pa res ne bi mela.

http://dekleizpariza.blogspot.com/
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
-
- Kofetarica
Kaj pa bi oblekla?
Kavbojk ne zato, ker jih že drugače ne nosim rada- sploh jih ne maram in sovražim nakupovanje hlač.
Vedno imam za ven oblečena krila, oblekce. Če že hlače- so to le 1, ki jih obožujem in jih mam skozi na riti (kadar pač oblečem hlače). Imajo nekoliko višji pas (ampak ne do vratu
)
Že nasploh večinoma nosim takšna oblačila, da se na daleč izognem kavbojkam

Kavbojk ne zato, ker jih že drugače ne nosim rada- sploh jih ne maram in sovražim nakupovanje hlač.
Vedno imam za ven oblečena krila, oblekce. Če že hlače- so to le 1, ki jih obožujem in jih mam skozi na riti (kadar pač oblečem hlače). Imajo nekoliko višji pas (ampak ne do vratu

Že nasploh večinoma nosim takšna oblačila, da se na daleč izognem kavbojkam

-
- Kofetarica