To se mi še ni zgodilo......
Enkrat k sem (seveda pred mojim srčkom) z enim prijatlom sem drugi dan imela tak čudn filing, ne vem kako naj to povem, ampak tak čudno sem se počutila......Tak kot je občutek tesnobe....
Drugače jokala pa še nisem, se navadno vedno samo smejim!
Oh ja, tudi meni se je že kar nekaj krat zgodilo. Ampak nevem zakaj. Seks je bil super, ampak potem sem vseeno potočila par solzic. Mogoče od vse čustvenosti ob seksu z ljubo osebo... res nevem...
No, sedaj sem se potolažila, ker vidim, da nisem edina, ki to kdaj doživi.
Enkrat se mi je med seksom zgodilo, da sm tok uživala, da sm mislila, da bom začela kr jokat... pa sm to tut rekla... po moje gre v tem primeru za tako veliko koncentarcijo čustev in užitka, da moraš to nekako sprostit. To je najbližja stvar, k se mi je zgodila... da bi pa prov jokala po seksu... se mi pa še ni zgodil...
jst sm tud ze zajokala... ampak pomoje zato k je bla taka sila, tak naboj custev in vsega... sam prvic je blo mi pol kr mal bed k je fant mislu d je kej narobe naredu al pa kej in d me je tok przadel.. no sej sva razcistla pol
joj men se je tud že to zgodilo...ampak sploh ne na tak bed način ampak kr filin sm mela da morm jokat...čudn ja!hihi -sam jaz sm se pol vedno stran obrnila da nebi mislu da je kej narobe k sigurno nebi razumel
men se je pa to že kr dostkrat zgodil, da sm po sexu zčela jokat. ampk to se mi dogaja zadne čase, prej nikol. pa to niti najmanj niso pri men solze sreče! to se zgodi zato, ker je tip tak egoist, da poskrbi sam zase in potem, ko mu pride tkoj zaspi, mene pa ne zadovolji. mu je očitno prov mar zame.
če hočeš videti, moraš gledati s srcem. bistvo je očem nevidno.
symony napisal/-a:men se je pa to že kr dostkrat zgodil, da sm po sexu zčela jokat. ampk to se mi dogaja zadne čase, prej nikol. pa to niti najmanj niso pri men solze sreče! to se zgodi zato, ker je tip tak egoist, da poskrbi sam zase in potem, ko mu pride tkoj zaspi, mene pa ne zadovolji. mu je očitno prov mar zame.
ojoj to pa ni ok!
a si mu rekla da ti to ni good!jaz bi mu povedala!zakaj bi samo on užival?potem tko zgleda k da tebe samo izkoristi da poteši svoje potrebe...temu ne morš reč drugače kot egoistični prasec!
upam,da boš kmalu jokala po sexu ker ti bo tok fajn in ne zato ker ti je bedno!
držim pesti cmok