Brčice
my_self napisal/-a:Jz ne razumem neki pr tistih k si voskate. Sj najbrž zgleda ful lepo prvih neki dni/tednov, sam kaj pol ko začenjo dlake rast in je videt tiste majhne črne 1milimetrske dlačice? To more bit šele gorzno
Hahah dvomim da ma kira dejansko take dlake, da se ji vidijo + da so črne. Sploh pa ti po voskanju raste manj tanjših dlak (neglede na to kir del telesa povoskaš). Vsaj to so moje izkušnje

Zadnjič spremenil choco.cat, dne 24. Jun. 2009 12:32, skupaj popravljeno 1 krat.
I laugh at gilded butterflies.
nvem, js obravnavam voskanje (ga ne izvajam) isto kt epilacija.. Pač dlake rastejo še vedno in ko je videt tisti milimetr (pa naj bo še tako tanka in svetla, videt je vseeno) je res grdo.
Glede tega da so svetle in tanke.. Vprašala sm ravno zaradi tega, kr si je sošolka voskala in nove dlake so ble tanke, sam jih je blo vseeno videt (so ble kr temne, čeprau ma ona dlake po roki tko svetle da jih je komic videt in sama je tudi svetla), že zto ker so poganjale samo na določenih krajih in je blo tolko bolj opazit da nekje ima dlake nekje pa ne.
Glede tega da so svetle in tanke.. Vprašala sm ravno zaradi tega, kr si je sošolka voskala in nove dlake so ble tanke, sam jih je blo vseeno videt (so ble kr temne, čeprau ma ona dlake po roki tko svetle da jih je komic videt in sama je tudi svetla), že zto ker so poganjale samo na določenih krajih in je blo tolko bolj opazit da nekje ima dlake nekje pa ne.
my_self napisal/-a:Jz ne razumem neki pr tistih k si voskate. Sj najbrž zgleda ful lepo prvih neki dni/tednov, sam kaj pol ko začenjo dlake rast in je videt tiste majhne črne 1milimetrske dlačice? To more bit šele gorzno
ah kje! če bi mela pa tako temne... prvi dan na lasersko. pa te dlačice se ne vidijo sploh. vsaj meni ne. jaz poštimam to 1krat na teden tistih par, ki jih pride ven. potegnem 2,3krat z trakom pa je opravljeno.
mene bolj zanima za tiste, ki si jih ne, kako to zdržijo? te dlake ti namreč vidi vsak (tudi svetle! no saj je ena že omenla, da so kot zajci

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Debatorica
jst sm si jih tud na začetku s trakci dol potegnla...sam pol mi je ena kozmetičarka rekla, da če jih imam tolk malo je najboljš, da si jih kr z britvico (una tamičkano). Tko, da zdej nč ne kompliciram...z britvico 2x potegnem, približno 1x na teden in adijo. Pa imam tud prjatlce k si z britvico in ni res, da imaš potem še bolj močne in dolge!
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
- Komunikatorka