Klopi

Za dušo in telo.

Ste cepljeni proti klopnemu meningitisu?

Da.
11
18%
Ne.
49
82%

Skupaj glasov: 60

Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Klopi!

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

mene pa zanima kakšen je vaš odnos do klopov...ste se cepili proti klopnemu meningitisu, se zaščitite s sprejam ipd.....

kako jih odstranite? ma kdo mogoče že izkušne z meningitisom, borelijo? baje ima tudi cepljenje lahko stranske učinke, večja možnost za multipla sklerozo, ki sploh ni redka bolezen, temveč vse pogostejša....

skratka zanima me vaše mnenje, razpišite se!
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Jst sm mela na srečo klopa sam enkrat!!! Morm potrkat!
Pa mislm da niti nism cepljena, sam ok zaenkrat je use u redu! :)
This too shall pass.
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Re: Klopi!

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

rammsteingirl napisal/-a:mene pa zanima kakšen je vaš odnos do klopov...ste se cepili proti klopnemu meningitisu, se zaščitite s sprejam ipd.....

moj odnos z njimi je kr dost intimen, vendar pa gre izklucno za avanture, resne zveze odpadejo.
cepljen nisem, mam pa doma autan in off ampak je skor pravilo da se pozabim našpricat ko grem v gozd...
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

mene se klopi sploh ne primejo! nvem če sem ga kdaj sploh že imela! sta pa brat in sestra oba že mela meningitis.
alina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a alina »

jst sm bla cepljena, ker je bilo to obvezno na faksu, drugače sem pa imela bližnje srečanje samo ene 2x ali 3x v življenju
It looks like we could have made it baby...me and you!
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala` »

opium napisal/-a:
rammsteingirl napisal/-a:mene pa zanima kakšen je vaš odnos do klopov...ste se cepili proti klopnemu meningitisu, se zaščitite s sprejam ipd.....

moj odnos z njimi je kr dost intimen, vendar pa gre izklucno za avanture, resne zveze odpadejo.
cepljen nisem, mam pa doma autan in off ampak je skor pravilo da se pozabim našpricat ko grem v gozd...

:rofl: LOL

Jst sem mela enkrat klopa na riti (no ne čist na riti.. zadnji del stegna).. sicer ne vem kako hudiča je tja prišel :gruebel: pa ga je mami potem ven potegnila potem ko me je začel že vse bolet in imela ene 3,4 ogromne kolobarje..
cepljena pa nisem.. če mi je usojen krepnit zarad klopa pa prav..
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Jaz se ne cepim in tut ne mažem se nič, ker sem mela v življenju menda samo 2 klopa, pa sem čisto pri gozdu doma in cele dneve šetam okoli, tudi po gozdu. Mam srečo. :D

BTW, kaj če bi rajš pisal o komarjih... Včeraj so me tako opikal, da me vse boli... :( :( :(
Uporabniški avatar
Bluegirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bluegirl »

Tamala kake kolobarje :eek: .

Jaz se nikoli nisem imela klopa :), jih pa pri kuzku moram vsake tolko spravljat ven, enkrat je ocino letela skozi gnezdo klopov, pa sem jih 25 dol vzela. Odstranjujem jih s pinceto za klope, primes ga pri vratu in zavrtis v nasprotni smeri urinega kazalca, pa se spusti. Potem se ga NE SME vrec nazaj na travo, ker ce ima jajceca, bo 100 novih klopov :(. Jaz jih vrzem v wc ali v kamin (da zgorijo je najboljse).

Cepljena sem enkrat bla, ko sem sla v Kr. Goro po hostah...sam zdaj mi ne drzi cepivo vec.
Meow
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

opium napisal/-a:

:lach: :wink: ja, no....

en nasvet: baje se je treba full nasprejat (beri: nase vlij liter najbolj smrdece kolonjske :D ), baje jim to smrdi in ne grejo v napad za svezo krvjo.... :wink:

cepljena pa sem, I guess...
Uporabniški avatar
*Ancy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: U2 Land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *Ancy* »

klopa letos še nisem imela....... na srečo ;D
cepljena pa tudi nisem.... nimam takih težav da bi se klopi kar ''limali'' name :D
Lumpyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ city

Neprebrana objava Napisal/-a Lumpyka »

Jst tut še na srečo nism mela klopa, pa tut cepljena nism...
Ampak je mela pa moja mami letos borelijo in je morla 3 tedne vsak dan hodt k zdravniku, da je dobivala antibiotike (so ji pol ure v kri točl tisto tekočino) - jst bi znorela zravn, če bi mela to... :eek:
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Nisem cepljena. :?

Vsake golazni se full bojim.

Letos je le en poskušal pit mojo kri, pa sem ga pravočasno opazila na gležnju, da se ni še utegnil prisesati. :D
Don't worry, be happy!!!
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

mene pa majo klopi radi...he he,enkrat sem šla v gozd letos pa še takrat sem dobla kar 4 klope naenkrat....pizdo..nikol več ne grem v gozd he he
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a .:sonchika:. »

Cepljena sem. V gozd ne hodim, tako da sem v življenju staknila kvečjemu 2 klopa.
Me pa zato veliko bolj napadajo komarji. Kljub raznim repelentom.
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Enschede »

Jz sm mel sam enkrat klopa na (v) glavi, v drugem razredu OŠ :D
Odgovori