Prijateljica in pes
- zvezdica83
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Baje, da je na začetku prišlo do tega čisto po naklučju, ko je pač nekaj gola skakala po stanovanju. In ko je k njej prišel pes, da bi ga malo pobožala, je svoj gobček naslonil ravno na njeno mednožje. Tudi jaz sem pomislila na mučenje živali, vendar pa je baje po začetnem ovohavanju potem kar sam začel z lizanjem. In to mi je pripovedovala s takim veseljem in zanosom, kot da bi od odkrila Ameriko. Jaz sem samo poslušala z odprtimi usti. Saj ko se bom malo zbrala in sestavila svoje misli ji bom povedala kaj si mislim.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Lj
-
- Cosmopolitanka
-
- Komunikatorka
- zvezdica83
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
-
- Komunikatorka
IUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Jaz sem komaj sexala, ko je bil pes v stanovanju, ker mi je blo nerodno (pred pesom) , kamoli fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Samo naj se tu povem eno storijo ,ki pa je res bla (kakih 6-7-8let nazaj) v Italiji. Kao tisti showi presenecenja, potem pa je ena mama svoji hcerki kao rikija martina nastimala in sicer tako, da ko bi mala prisla domov, je vedno dala jakno v omaro no in notri bi bil ricki.
Postavili so kamere, vse je slo v zivo po tv, mala pride domov, vidi da ni nikoga(razen v omari), NE DA jakne v omaro, ampak jo odlozi na kavc, vzame pasteto se namaze po spolnih predelih in poklice pesa..........
V zivo na tv
Jaz sem komaj sexala, ko je bil pes v stanovanju, ker mi je blo nerodno (pred pesom) , kamoli fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Samo naj se tu povem eno storijo ,ki pa je res bla (kakih 6-7-8let nazaj) v Italiji. Kao tisti showi presenecenja, potem pa je ena mama svoji hcerki kao rikija martina nastimala in sicer tako, da ko bi mala prisla domov, je vedno dala jakno v omaro no in notri bi bil ricki.
Postavili so kamere, vse je slo v zivo po tv, mala pride domov, vidi da ni nikoga(razen v omari), NE DA jakne v omaro, ampak jo odlozi na kavc, vzame pasteto se namaze po spolnih predelih in poklice pesa..........
V zivo na tv

Meow