emanuela napisal/-a:Mogoče veste, kje bi se zdaj dobila sveža meta, torej v lončku? Še nisem šla nič okrog, sumim pa kak Obi itd...vsaka info dobrodošla
Med sadjem in zelenjavo v vsakem večjem Intersparu, Mercatorju ipd. trgovinah. Za meto sicer ne vem, če jo trenutno majo, bazilike (k bi jo js mela) nimajo nikjer, mi pa povsod ponujajo origano - k "sej to je podobn"
^^ Možno, da je ugodno v Hoferju (vem, da imajo celo linijo izdelkov brez laktoze, samo cen pa nisem gledala... sam ponavadi imajo malo nižje cene kot npr. Mercator)
no, če koga zanima včeraj sem v Lidlu našla mleko brez laktoze za 99 centov, sicer ne vem ali je novo in je zato znižano ali je pač bila akcija, mogoče pa je to redna cena (upam, da slednje )
Na njihovi spletni strani ga sicer nisem zasledila, sem pa jim poslala e-mail, in so rekli, da ga imajo. Tako da super. Bom ga ob prvi priliki sla iskat...
A mogoče kdo ve, kje se dajo kupit te blink bonboni, ki jih skos oglašujejo pa v cosmotu so bli tut že priloženi. A sem slepa, al se mi zdi, da jih pač nikjer ni?
^^ Jaz jih tudi nisem še opazila (je pa res, da tudi nisem iskala) Glede na to, da je bila predstavitev teh bonbonov v Emporiumu, jih mogoče prodajajo tam (pri blagajnah, zraven ostalih sladkarij, piškotov, suhega sadja itd.). Btw, mislim pa, da so bili priloženi v reviji Elle, pa še to s pretečenim rokom