Zakaj moški mislijo da...
- Mr. Simpaticus
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Re: Zakaj moški mislijo da...
Mahagonij napisal/-a:Zato ker ponavadi jim.sarzo napisal/-a:To je bolj tema, pri kateri bom opozorila na nekaj situacij, za katere se mi zdi, da se jih fantje ne zavedajo prav dobro. Podobne izkušne in komentarji zaželeni.
Zakaj moški mislijo, da bo ženski prišlo samo s porivanjem "ven, not"??
No no, mam pa zlo mal prjatlc ki bi jim samo s tem prišlo :O večini pride samo pri predigri (na takšen ali drugačen način). Zgleda da maš srečo da si lih na take naleteu (pomoje)
Tjnnvk: Pri nama je z zdajšnim fantom tega kar dosti, no ubistvu ne redno ampak za božič sem se oblekla v tako opravo seksi božičke, za maškare sem bila mucka tut premalo oblečena

Mr. Simpaticus jst nimam nobenega problema z doseganjem orgazmov, ne sama ne s fantom :O te teme nism odprla zato, da bi vi meni pomagali

Pa vseeno hvala zatrud.
- White_Widow
- Cosmopolitanka
ne vem kako bi to vam razumljivo razložil...
recimo takole:
se en delavec javi za v službo, in jo dobi.
pridno dela in se smehlja.
čez nekaj časa pride k šefu in da odpoved "v takem okolju ne morem več delati! ne zdržim več! kako da ni aparata za kavo tukaj, ker jo potrebujem?? ne znaš brati ljudi zato ne boš nikoli dobil delavca!"
šef zaposli novega delavca, ki pride prvi dan k šefu in ga vpraša če se da dobiti avtomat za kavo. šef mu ustreže.
Kaj ste se naučile iz te zgodbice?
recimo takole:
se en delavec javi za v službo, in jo dobi.
pridno dela in se smehlja.
čez nekaj časa pride k šefu in da odpoved "v takem okolju ne morem več delati! ne zdržim več! kako da ni aparata za kavo tukaj, ker jo potrebujem?? ne znaš brati ljudi zato ne boš nikoli dobil delavca!"
šef zaposli novega delavca, ki pride prvi dan k šefu in ga vpraša če se da dobiti avtomat za kavo. šef mu ustreže.
Kaj ste se naučile iz te zgodbice?
-
- Cosmopsiho
- White_Widow
- Cosmopolitanka
Re: Zakaj moški mislijo da...
Dost bedno. Men bi bilo uber bedno konstantno met pred seksom nek side-show samo zanjo. Vec kot vidim kaj se dogaja, manj mi je ideja zveze vsec.sarzo napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Zato ker ponavadi jim.sarzo napisal/-a:To je bolj tema, pri kateri bom opozorila na nekaj situacij, za katere se mi zdi, da se jih fantje ne zavedajo prav dobro. Podobne izkušne in komentarji zaželeni.
Zakaj moški mislijo, da bo ženski prišlo samo s porivanjem "ven, not"??
No no, mam pa zlo mal prjatlc ki bi jim samo s tem prišlo :O večini pride samo pri predigri (na takšen ali drugačen način). Zgleda da maš srečo da si lih na take naleteu (pomoje)
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
- Komunikatorka
- delusional
- Cosmopsiho
avtorica teme:
mislim, da tebi sploh ne dogaja pri sexu. to tvojo zavrtost in nesporoščenost boš odpravila tako, da zamenjaš še nekaj tipov, se kdaj daš dol za eno noč...drugi problem je pa tudi ta, da imaš v glavi, da je glavno, da je tip zadovoljen. sebe ne postaviš na prvo mesto in raje hliniš orgazme. misliš, da si tam zato, da tipu pride. tretji problem je, da mislim, da izbiraš premalo izkušene in premlade tipe.
koliko si stara
po mojih izkušnjah naj bi se pač dva ujela tako karakterno kot v postelji. zanimivo je pa to, da se mi zdi, da bi zenske, ko enkrat najdemo nekoga, ki nas dobro pofuka, tako kot nas ni še noben, za takega tip naredile in dale vse in marsikaj spregledale, medtem ko tipi za resno zvezo ne iščejo zenske, s katero bodo meli zivalsko dober f** (za to so namreč ljubice, kurbe), ampak za resno zvezo hočejo materinsko, rahlo zavrto in sramezljivo zensko.
mislim, da tebi sploh ne dogaja pri sexu. to tvojo zavrtost in nesporoščenost boš odpravila tako, da zamenjaš še nekaj tipov, se kdaj daš dol za eno noč...drugi problem je pa tudi ta, da imaš v glavi, da je glavno, da je tip zadovoljen. sebe ne postaviš na prvo mesto in raje hliniš orgazme. misliš, da si tam zato, da tipu pride. tretji problem je, da mislim, da izbiraš premalo izkušene in premlade tipe.
koliko si stara

po mojih izkušnjah naj bi se pač dva ujela tako karakterno kot v postelji. zanimivo je pa to, da se mi zdi, da bi zenske, ko enkrat najdemo nekoga, ki nas dobro pofuka, tako kot nas ni še noben, za takega tip naredile in dale vse in marsikaj spregledale, medtem ko tipi za resno zvezo ne iščejo zenske, s katero bodo meli zivalsko dober f** (za to so namreč ljubice, kurbe), ampak za resno zvezo hočejo materinsko, rahlo zavrto in sramezljivo zensko.