arya22 napisal/-a:Ne. To se mi pa zdi preveč obupano da bom govorila da nekoga rabim. Morda se jim pa zdim preveč samostojna..
No,saj to. Mogoče se jim zdi, da ne rabiš fanta oz. zveze. Sama si čisto zadovoljna in vesela. Mogoče je to.

GnilaLimona napisal/-a:arya22 napisal/-a:Ne. To se mi pa zdi preveč obupano da bom govorila da nekoga rabim. Morda se jim pa zdim preveč samostojna..
No,saj to. Mogoče se jim zdi, da ne rabiš fanta oz. zveze. Sama si čisto zadovoljna in vesela. Mogoče je to.
Led Zeppelin napisal/-a:Rabimo več informacij:
kakšne slabe izkušnje imaš z moškimi...?
zakaj so propadle tvoje kratke zveze?
a si ti kdaj povabila fanta na zmenek?
a ko klepetaš s tipi, se te dotikajo, se ti njih dotikaš...kako poteka pogovor, si sproščena se smejiš, si odprta?
a ko se pogovarjaš s tipi, si recimo ful taka, jaz tega ne delam, jaz tega ne bi počela, eh to ni zame?
si razvajenka?
imaš nemogoče zahteve, kako naj bi tip izgledal, kaj naj bi počel...ali imaš neko popolno podobo moškega?
kaj iščeš v zvezi, in kako zvezo bi imela?
to je kratek niz vprašanj, ki prišparajo 4 strani tvojih kratkih odgovorov in 4 strani lapanja.
Tananda napisal/-a:Zakaj se pa sekiraš, da kaj počneš narobe? Uživaj v samozadostnosti, očitno nisi ena tistih obupank, ki na vse kriplje iščejo priložnost tipa povlečt v zvezo. Če se ti seksa, seksaj. Za to pa res ne bo problema dobit tipa, sploh če ne lažeš, ko se opisuješ. Zveza bo pa že prišla, ali pač ne. Kot da ne boš mogla preživet brez. (pa ne mi z nakladanjem o otrocih in razmnoževanju in biološki uri. samostojna ženska si lahko kupi umetno oploditev, ko in če ji bo zapasalo)