lani sem po dveh letih spet videla enega tipa, ki mi je hudo všeč. najprej sva se dva dni gledala (očitno noben ni upal pristopiti), dokler se nisem jaz opogumila in le pristopila. komunikacija je lepo stekla, kemija je bila prava...vse se je čutilo prav. potem pa ga en mesec spet ni bilo na vidiku, in ko sem že mislila, da zdaj ga pa res več ne bom videla, se spet pojavi in takoj pristopi. naslednji dan pa sem jaz šla k njemu in ga pozdravila, pa sem dobila občutek, kot da naj grem vstran ( v smislu, da sem mu prišla čustveno preblizu...ne vem, kako naj vam to razložim). in od takrat dalje me je začel ignorirati kot da me ne pozna, a gledal pa me je. in jaz sem mu od jeze in razočaranja, vrnila v enaki meri in ga začela ignorirati, čeprav me je k njemu neverjetno vleklo (tistih par dni, ko sva se še videvala, sem pravo borbo borila sama s sabo). no, sedaj pa je že več kot leto dni odkar se nisva videla, ampak mi ne da miru ( kot da ga imam v duši in v glavi in noče ven).
punce moje, ne vem kaj naj

a ima morda katera kakšno morebitno razlago tega njegovega obnašanja, ker jaz res ne vem, kaj si naj mislim.