babygirly* napisal/-a:Na.svet napisal/-a:Poleg tega se ženski težko približan in nisem dominanten moški.
Srž tvojega problema. Če si moški, moraš biti po naravi dominanten. Oddajaš vibracijo, da si reva, katera bi si želala takega moškega za partnerja?
Kvečjemu te lahko ženska uporabi za prijatelja, kateremu bo zaupala svoje menstrualne težave, te klicala, k bo mela bad hair day in podobno.
Treba bo spremenit odnos do sebe in tvegati.
Ta post je resnica, čeprav je bil verejtno sarskastičen. No, kaj čem ženske nasvete poslušat. Za spremembo niso pokroviteljske, temveč provokativne.
Imajo pa Dzeki in še dva druga prav, vendar jaz se zavedam kakšen moram biti, vendar ne vem kakodo tega priti.
Sem pa v zgodnjih dvajsetih letih.
Aja izgled. Kako zgledam? Nič posebnega, vendar ne zgledam slabo. No, saj vam je Đeki povedal, da se moška privlačnost in ženska razlikujeta. Moški vidi žensko in se spolno vzburi, medtem ko ženske moški zapelje na drugačen način-s karakterjem, ki je med drugim močan.
Zavedam pa se tudi, da se za 100% ne morem spremeniti. In tudi določenih lastnosti ne morem spremeniti Ok, dominanten moški bom težko. Kaj pa približanje ženski... to že precej lažje. V fitnes pa res ne mislim iti, ker pač to meni ne diši- Saj pravim izgled sploh ni problem, spremeniti se moram karakterno.
Zavedam se tudi, da moram imeti privh 10 žensk zgolj za poskusni poligon.
Đwki, ti lahko postavim nekaj konkratnih vprašanj. Vem sicer skoraj vse, vendar vsega spet ne. Recimo ni mi jasno katere besede moram uporabiti, ko žensko iz nule ogovorim, kako naj se takrat neverbalno obnašam? Potem kako postati bolj sproščen ob prvem koraku, ker ko pogovor steče, ni problema.
Bom bral tudi druge teme in si vse smiselno zapisoval. Pač ženska je kot matematičen problem.