+ močno dvomim, da boš kar dobila financirano šolanje, ker ga imaš ti zdaj tako ali tako brezplačno in lahko ponavljaš, lahko si vpisana, saj si 19let stara..
Skratka, sam đumbus delaš iz zaključka navadne srednje šole

sončk napisal/-a:Ne vem zakaj ste vse tako proti izpitom, sama pa poznam več tistih, ki so šli delat po izpitih in z lahkoto naredili, kot tistih, ki jih niso naredili. Ponavadi je tako, da so izpiti na teh raznoraznih centrih za izobraževanje veliko lažji kot testi v šoli.
*robyn-fenty* napisal/-a:Problem je v tem da se moja družina ( tete, babica pa dedek, starši...)
zelo bojijo da izpitov ne bi naredila, in me z vso silo prepričujejo naj tega ne naredim ker bi si "zajebala" življenje..
Dita- napisal/-a:ne vem od kje ideja da otroški dodatek pripada otroku... po mojih info je otroški dodatek pač za razne potrebe otroka - npr. šolski izleti, potrebščine, počitnice, pa pač pokrit del stroškov (hrana, elektrika voda). razen, če si punca vse (!) sama plačuje - tudi hrano in položnice. Jaz si ne drznem rečt mami, ki me je vzgajala 18 let in si včasih trgala od ust, da je lahko meni kupil npr. nova oblačila, da nej da otroški dodatek raje meni.