se strinjam, da je tič čist človeško reagiral.. če nista skupaj, ni ravno obvezan k temu, da doma čaka nate
in komentar na enega prejšnega, ko je ena napisala, da si zasluži boljšega, enga, ki je nebo imel samo za sex: v tem primeru, ko sta itak bla že od začetka zmenjena samo za sex, je vbistvu to res najboljše kar lahko dobi
tip, s katerim se dobivata 1x, 2x na teden pa še tu in tam gresta skupaj kaj pojest itd.. mislim, vsaj jaz si boljšega ff-odnosa ne znam predstavljat.
opažam pa (tudi jaz sem v preteklosti kdaj naredila to napako) da ženske čist preveč analiziramo vsako podrobnost, spremembe v obnašanju, itd in v vsem iščemo nek globlji pomen oz neko prikrito nakazanje nečesa..
to je tak lep primer.. bejba in tip se dobivata za sex. oba sta za to. super. tip misli, da je to zdaj pač zmenjeno in se nekoliko sprosti.. skuša nek minimalen odnos vzpostavit. mislim, roko na srce, redkokateri bejbi bi blo kul, da ti jebač potrka na vrata, te požge in minuto za tem pusti samo še sapo za sabo (no, včasih to zna bit kul, ampak vemo kaj mislim

)
bejba to zazna in takoj pomisli, da on hoče nekaj več. jah, če greva skupaj v kino ali pa na večerjo, pol pa to ni kr tak.
JA PA JE!
tip ni zaljubljen, ampak očitno si mu pač dovolj zabavna, da še kdaj kaj pohenga s tabo.. da nima ravno onega fuck&go občutka.
brez iluzij.. ne išči nečesa, kar ti vbistvu mogoče sploh ne odgovarja.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche