delusional napisal/-a:tud v poslji si predstavljam da ne more bit kaka zverina, če je tako sentimentalen.
Hahaha.

V najinem odnosu z ženo, imam vtis, je nekoliko podobno. Tudi pri naju, se mi zdi, sem jaz tisti, ki v normalnih okoliščinah več išče bližino. Včasih se to tudi obrne, odvisno od okoliščin.
Pri naju v postelji, reciva temu, ni težav.
V bistvu jo jaz vzpodbujam, da bi si našla še kakšnega ljubimca, ker naju to oba rajca. Njej je ideja v teoriji ful rajcajoča, in tudi vsake toliko poskusiva. V praksi pa je večkrat razočarana in pravi, da je tip ne pofuka tako dobro, kakor jaz. (In ne laže. Če jo kdo dobro pofuka, to pove.)
Ne pravim zdaj, da sem univerzalno nek super fukač. Nisem. Dober seks je stvar ujemanja. Midva z ženo se dobro ujameva, in sva se že od začetka.
Pravim pa, da to, da ima tip potrebo po bližini, nima zveze s tem, koliko njegova ženska uživa v postelji.

Drugače se mi pa zdi, da je stereotip o ženskah, ki rabijo bližino, in o moških, ki naj bi je ne, zmoten. Če se prav spomnim, sem bral o neki raziskavi, kjer so ugotovili, da je moškim za uspeh razmerja pomemben ne le seks, temveč tudi bližina, lepe besede, cartanje... Ženskam je bil pa pomemben predvsem dober seks.