Ene pa imate res sto in en izgovor, da ste "nesrečne"...škoda za vas

spuko napisal/-a:problem je ko ona mu ne da za se fukat. In on raje se pogovarja s frendi ob pivu kot da mora njo poslušat. Punca, če ne boš dajala nog narazen te noben tip ne bo hotu. Velja tut obratno, če boš mu jo dala vedno ko bo hotel, pa tut če to pomeni da boš morala si dajat olje not da ti ne zariba, te bodo tipi težko pustili, ker bi potem trpeli grozno sušo.
Heh, zakaj, če mu je že itak skoraj da "muka" se vidt s tabo..Tamciii napisal/-a:Veš,pri takem pogovoru hočem,da vidi mojo mimiko obraza in jaz njegovo.
Skratka, vidla sta se lih ene 4x, njemu do več ni. To žal res ni zveza, pa če si ti še tolk želiš - oz. si si želela. Kaj drugi pravijo o tem je res še najmanj pomembno.Tamciii napisal/-a:že več kot 2 meseca v zvezi s fantom(če mu lahko tako rečem). Zadnji mesec vedno bolj razmišljam,da bi končala z njim,ker on se enostavno ne zaveda,kaj pomeni imeti punco oz pomoje še sploh ni zrel zanjo. Nazadnje sva se videla pred 4 tedni,ker sem jaz imela polno obveznosti,bolana sem bila itd. Vedno se vidiva samo za vikend in še to,ko so njegovi prijatelji nabrani okoli naju.