Naj vztrajam ali odneham?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

Jaz iskreno preziram take ženske, ki si ne morejo najti svojega tipa, pa potem skačejo drugim v zelje in jim iskreno privoščim, da se tud njim enkrat kej tazga zgodi, da se bojo naslednič trikrat po glavi udarle predn mele kej z zasedenim tipom.
Moram pa vseeno rečt, da sem mal presenečena nad vašimi odgovori, namreč sama poznam kar nekaj parov, ki so zdej srečni skupaj (nekateri imajo tudi otroke), začelo se je pa ravno tako, da je bla ženska ljubica, tip pa je pustu žensko oz ženo (v enem primeru celo otroke!) zarad nje. Tko da sploh ni nujno,da je z njo sam zard seksa in je čist možno da pusti svojo žensko zard nje, če recimo preživljata skupni čas tud kako drugače,razn tega da seksata. Obstaja možnost, da se tip zaljubi in pač žensko pusti. Dost bolj kompliciran bi blo če bi ta tip meu otroke, taki se ponavad ne odločjo za ta korak, da skenslajo vse zard ljubice, pa so loh še tko zaljubljeni. Čeprov,sej pravm, poznam tut en tak primer...žalostno :roll:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

^^Zanimivo, kako žolčno poudarjaš, da preziraš ženske, ki imajo kaj z zasedenimi tipi. Kot da ni glavni del odgovornosti na zasedenem tipu, on je v razmerju, ne ona.

Jaz precej bolj preziram kurbirja, ljubica pa se mi zdi samo zelo naivna. Itak, lahko čaka in si dela utvare...
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

no ja to itak, se strinjam, tip je glavni krivec, tle ni debate sploh. Sam temo je pač odprla ena, ki je trenutno v vlogi ljubice, zato sm pač tok poudarla, da se mi to ne zdi prov,kar počne. Ženska pa nč ni naivna, sama je vedla v kaj se spušča, to kar si je skuhala, naj tud poje :twisted: .
Uporabniški avatar
Snezinkca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Snezinkca »

Po eni strani se strinjam, da to početje ni prav, ampak po drugi strani pa ga jaz nisem v nič silila, to je bila njegova odločitev.

@ sirova štručka: Če bi bila njegova punca res taka kot si napisala, bi me mogoče kaj pekla vest, ampak je daleč od tega in tudi sama ni bila najbolj nedolžna. Glede let, stara sem 24.

@ evva: Poznam tudi jaz take pare, ki so na ta način prišli skupaj. In prav imaš glede naivnosti, sama sem se v to spustila, posledice moram tudi sama prenest.

Sem malo razmišljala in mu tudi omenila, da potrebujeva en temeljit pogovor in se je strinjal, tako da bomo v kratkem videli kako pa kaj :?

Sem pa človek, ki rad vztraja, če si nekaj zelo želi, zato bom pač vztrajala dokler ne pride do drugačne odločitve....
Imejte se radi. Danes. Jutri. Vsak dan.
Uporabniški avatar
Snezinkca
Sramežljivka
Sramežljivka

Led Zeppelin napisal/-a:Darling you got to let me know
Should I stay or should I go?
If you say that you are mine
I’ll be here ’til the end of time
So you got to let me know
Should I stay or should I go?

Parara turararara :D

:hail:
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Doutzen »

Ljubica, ti živiš povsod drugje, samo v realnosti ne. Če te ima že dve leti za občasna skrivna srečanja, da se dobro poseksata in on vedno znova dobi potrditev, da je zaželjen še pri kateri drugi, ne samo pri svoji punci, te bo imel za ljubico še naslednji dve leti ali še dlje. :wink: Če ti tako ustreza, tudi prav, ne živi pa v upanju, da se bo odločil za resno zvezo s tabo. Besides, četudi bi se, a bi dejansko verjela, da poleg tebe ne bi imel še ene take, kot si mu ti zdaj poleg njegove partnerice? Si pa optimistična, ni kaj. :D

Post scriptum: bi dodala samo še to (ker se mi ne zdi tako zanemarljivo), da iskreno upam, da se ti enkrat povrnejo vse te spletke, del katerih si zdaj. Itak večji del krivde nosi ta tip, ker vara svojo punco, ti pa nič kaj dosti ne zaostajaš za njim, ker veš, da je vezan, pa se še naprej dobivaš z njim. In, tako čisto mimogrede, če se giblješ v takih krogih, kjer ni iskrenosti, ne pričakuj, da boš kdaj imela resnega partnerja, ker te bo najbrž tudi on veselo varal naokrog (ali pa ti njega).
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Snezinkca napisal/-a:Po eni strani se strinjam, da to početje ni prav, ampak po drugi strani pa ga jaz nisem v nič silila, to je bila njegova odločitev.

Sem pa človek, ki rad vztraja, če si nekaj zelo želi, zato bom pač vztrajala dokler ne pride do drugačne odločitve....

Lahko si ti človek, ki vztraja...ma kaj ti pomaga, če on noče drugače. Po mojem je njemu kul tako in baš ga boli, da si ti človek ki vztraja. Valda ti zase misliš, da si nekaj posebnega in da sta zaljubljena in, da se bo vse uredilo...ampak pomisli moški te dve leti vleče za nos. To ni nek neodločen mulc, ki ne ve kaj bi in glumi neko prestrašenost. Prepričana sem, da on boljše ve kaj bi kot ti.
In to, da se ti izgovarjaš, da ga ti nisi v nič silila in, da je to njegova odločitev samo pokaže, kako si nezrela, naivna in brez karakterja.

Za vse ženske, ki jo obsojajo pa bi rekla, da sigurno ona ne dela prav ampak obsojati je treba tega tipa, ki ima žensko s katero živi in zavaja eno mlado punco, ki bi lahko svoj čas preživljala drugače, kot da čaka njega.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Snezinkca
Sramežljivka
Sramežljivka

Se mi pojavlja precej vprašanj... Sej tudi bolj kot razmišljam, bolj se mi zdi da nima smisla, samo očitno ne premorem dost samospoštovanja, da bi prenehala s tem.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^
Snezinkca napisal/-a:Imejte se radi. Danes. Jutri. Vsak dan.
:P
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

sirova štručka napisal/-a:A razumeš, nimata otrok, nista niti poročena, imata samo nikakvo zvezo (po tvojih besedah), pa je ne konča zato, da bi lahko bil s teboj.

Sem lih mislila rečt. Tale tip ni s to žensko na noben poseben način povezan in ne vidim niti enega dobrega razloga, zakaj je ne bi mogel v trenutku pustit, če bi si ŽELEL veze s tabo. Poglej objektivno na stvar, no.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

sirova štručka napisal/-a:Js sem poročenga prej sposobna prpravt do tega da se loči (ampak ne izkoriščam teh svojih sposobnosti! :P).

Ma veš da si. Tebe bi poročen izkušen kurbir vozil tako, kot ta tip to punco.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

snežinka, če te bo potem pamet srečala, potem pa kar zabij še 1x toliko časa zanj.

razlika med vztrajnostjo in rinjenjem z glavo skozi zid je v cilju. prvič je pravi, drugič pa napačen :D si prepričana, da si vztrajna? ali rineš z glavo skozi zid?
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

evva napisal/-a:Moram pa vseeno rečt, da sem mal presenečena nad vašimi odgovori, namreč sama poznam kar nekaj parov, ki so zdej srečni skupaj (nekateri imajo tudi otroke), začelo se je pa ravno tako, da je bla ženska ljubica, tip pa je pustu žensko oz ženo (v enem primeru celo otroke!) zarad nje. Tko da sploh ni nujno,da je z njo sam zard seksa in je čist možno da pusti svojo žensko zard nje, če recimo preživljata skupni čas tud kako drugače,razn tega da seksata. Obstaja možnost, da se tip zaljubi in pač žensko pusti.

To ni tak primer.

Če bi tip hotel bit z njo, bi punco pač pustil. In to ne v dveh mesecih, kot je ena zgoraj napisala, ampak takoj.
Tukaj upat, da se bo po dveh letih kar naenkrat zaljubil vanjo in punco pustil, je pa malo preveč optimistično.

Avtorica, a veš kako bo potekal ta vajin famozni pogovor? Povedal ti bo, da si mu ti ful všeč, da res uživa s tabo in da si ti edina svetla točka v njegovem življenju. Ampak na žalost je zadeva zalo komplicirana in on ne more kar čez noč končat zveze in it stran, tako da potrebuje malo več časa. Saj jo bo pustil, res! Samo malo več časa rabi, tako da še malo potrpi. Potem bosta pa seksala in potem bo šel on domov k punci, ti boš pa čakala.
Odgovori