^^ Tudi jz sem popolnoma spremenila način življenja, k ga furam zdej že skori pou leta. Men cilj niso ble priprave na poletje, niti neki shujšat, ampak predvsem žvet bolj aktivno in si uredit prehrano. Počutm se top, kondicije mam več, lažji se učim, več mam energije, pa še ful na bencinu pršparam, ker sem začela razdalje premagovat z rolarji in kolesom. Zdej sm dejansko sposobna odlaufat kuperja v kosu. Štartala sm pa iz čiste nule. Men je super.
claire če punce na splošno nimajo problematične postave, se da tud v enmu mescu kej nardit.

Z vadbo mal učvrstit telo (pa če je to kak dan odbojke na mivki, izlet s kolesom al pa z rolarji do trgovine, pa je tud neki), velik svežga in vode, kakšna kremca in mal masaže na stegncih, kako depilacijo pa mau sončka, da nogice porjavijo, pa bo že. Če pa je kil ful viška, je pa najbrž vsem logično, da je treba spremenit način življenja.
Pa celulit pr ženskah pod 35im letom? Jah, moja babi prav, da v njenih časih sploh vedl niso kaj je celulit. Sam jebiga, takrt je biu tud lajf mal bol na hard, junk-a ni blo nikjer za kupt, pa tud pod takim stresom, k zdej mi hodmo iz službe domov, niso bli. Men to ne predstavlja tacga problema, dokler je človek zdrav in aktiven.
Aja, jz uporabljam Kneippovo olje iz grozdnatih pečk. Dišiiii za znoret!