Nesanica napisal/-a:ne more zajebat tipa ki mu ni do nje... Zajebeš lahko samo tipa ki te ima rad -.
jp.
to "maščevanje" nekatere ženske tolmačijo kot "postavila sem se zase". ker nimajo razpucanih osnovnih pojmov.
jullia_ napisal/-a:Samo da ne boš čez par tednov odpirala teme, da si spoznala enega tipa, ki je bil sicer prej ful kurbir, da te vsi opozarjajo pred njim, ampak ti pa čutiš, da je do tebe drugačen in da te ima res rad.
claire napisal/-a:corfu pa tvoj fant ve, kako sodeluješ pri podjebavanju fanta, ki ni nič kriv?
maniac napisal/-a:Hahaha, tole zveni kot plot za kakšen trapast roman. Moški je ženskar in mu dol visi zanjo, ampak ona ga bo že naučila kozjih molitvic.Samo naj ne pričakuje srečnega konca.
Kultura pravi, da je edino pravilno za zensko, da vedno sledi svojim custvom, ker bo le tako polno izzivela svoje zivljenje.jullia_ napisal/-a:Samo da ne boš čez par tednov odpirala teme, da si spoznala enega tipa, ki je bil sicer prej ful kurbir, da te vsi opozarjajo pred njim, ampak ti pa čutiš, da je do tebe drugačen in da te ima res rad.
CorfuGirl napisal/-a:A poznate ta komad?
Baš takvog sam ja čekala, (u-hu)
da zavrtim mu tlo pod nogama
i ni malo neču žaliti, (u-hu)
ako češ zbog mene plakati.
Saj kdo ga pa ne
CorfuGirl napisal/-a:V bistvu se gre za mojo prijtaljico katera se občasno dobiva z eni fantom ki ji kar ve fajn pihat na dušo.Ko jo pokliče jo prepriča da gre z njim ven in tako dolgo dolgotvezi da mu popusti,..
CorfuGirl napisal/-a:Vem da je otročje in neumno ampak tudi meni osebno grejo taki tipi na bruhanje...