Drugače se pa v lekarni najbrž dobi tudi kaj za odpravljanje tovrstnih težav. Jaz ne uporabljam nobene stvari za noge pa mi ne smrdijo.
cvetkaaa napisal/-a:Jaz pa tega ne bi šla razlagat njenim prijateljicam, ampak bi ji povedala sama. Čudno, da tako švica. No ja 100 ljudi 100 čudi. Jaz zašvicam recimo samo poleti na boso nogo. Če imam gor nogavice pa nikoli.
Nyree napisal/-a:Jst mam ogabno rešitev. Baje, da pomaga, če si popudraš noge (z pudrom za dojenčkovo ritko recimo), ker pobere vlago.
tor napisal/-a:cvetkaaa napisal/-a:Jaz pa tega ne bi šla razlagat njenim prijateljicam, ampak bi ji povedala sama. Čudno, da tako švica. No ja 100 ljudi 100 čudi. Jaz zašvicam recimo samo poleti na boso nogo. Če imam gor nogavice pa nikoli.
???Naprimer, če tečeš pol ure ne zašvicaš? Znojenje je zdravo. Ni pa priejtno
..Evelyn.. napisal/-a:Vi mate res ene debile od bab, če vam naložijo "desanko sakić" za dva tedna, sam zato, ker ji neki malo krutega povete direkt in iskreno
pač povej ji, da ji smrdijo noge fak!
arrow napisal/-a:Nyree napisal/-a:Jst mam ogabno rešitev. Baje, da pomaga, če si popudraš noge (z pudrom za dojenčkovo ritko recimo), ker pobere vlago.
In kaj točno je tuki ogabnega? Sej puder se razmaže in se verjetno ne vidi, če ga punce redno uporabljajo po britju in ni nobeni ogabno to delat, ne vem zakaj bi blo v tem primeru.