ne vem kaj 'čuti'
Men se zdi pa zelo slaba ideja po 2eh tednih spraševat, če si mu všeč.
Prepusti se toku dogodkov, have some fun in se s tem obremenjuj čez nekaj časa.
Aja, lahko ga pa povabiš na pijačo in ne vedno čakat, da se kar nekje srečata...
Prepusti se toku dogodkov, have some fun in se s tem obremenjuj čez nekaj časa.
Aja, lahko ga pa povabiš na pijačo in ne vedno čakat, da se kar nekje srečata...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
pošlji sms Hej, hej bi šel mogoče tapata film gledat v kino?
če je za akcijo - super,
če zavrne, ampak ponudi alternativo - še vedno super,
če je za akcijo in pripelje zraven še tri frende - ti je lahko jasno,
če gladko zavrne - veš na čem si. ne bo nič iz tega.
čist na simple
če je za akcijo - super,
če zavrne, ampak ponudi alternativo - še vedno super,
če je za akcijo in pripelje zraven še tri frende - ti je lahko jasno,
če gladko zavrne - veš na čem si. ne bo nič iz tega.
čist na simple

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Re: ne vem kaj 'čuti'
Jochie napisal/-a:ddevil. napisal/-a:poslovila sva se s francoskim poljubom.
napiši mu sms, da ne moreš pozabiti slovesa iz zabave. njegov odgovor ti bo povedal vse...

Re: ne vem kaj 'čuti'
Ce nista seksala potem ni bil one night stand.ddevil. napisal/-a:Bila je neka zabava, kjer sem spoznala fanta. Zelo mi je bil ušeč in sva... 'zamutila'. Bila sva bolj ali manj trezna. Poljubljala sva se in družila celo noč dokler ni odšel domov. poslovila sva se s francoskim poljubom. awhh. Ko sem ga naslednjič videla pa sva se pogovarjala... pač čisto normalno. kot prijatelja. Ne gre mi v glavo. Ne vem ali je bil to one night stand. in sva zdaj samo prijatelja. ali naj sklepa glede na nizko prisotnost alkohola, da sem mu bila res ušeč in ne le za eno noč?
prosim povejte svoje mnenje.*
hvala že vnaprej za odgovore.

Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
- Cosmopsiho
ja kino je res mimo. Al počakaš, da vidiš, če si bo že zmislo narediti kakšen korak naprej. al mu napišeš sms, tko kot je jochie reku.
Kaj pa ti sploh hočeš od tega? Da greta sexat, da postane vse skupaj bolj resno al kaj?
Kaj pa ti sploh hočeš od tega? Da greta sexat, da postane vse skupaj bolj resno al kaj?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

Dolgo nazaj sem bila v podobni situaciji, in meni se je zgodilo, da poklicem tipa nehotoma, ker mobitel je bil v torbi in nezaklenjen, tip se je pisal na A, je bil prv tam v imeniku,in sem ga baje klicala 20 minut skoz, pa se je javljal, pa je slisal tam cudne zvoke. Kolk me je bilo sram. Ko sem zvlekla mobitela, bi se skoraj skrila nekam.
Pa potem pozneje me je klical nazaj in sva razjasnila situacijo, skratka povabil me je na kavo
Tako da, lahko posljes sms, to je dovolj, ce je zainteresiran sam te bo povabil na zmenek.
Pa potem pozneje me je klical nazaj in sva razjasnila situacijo, skratka povabil me je na kavo
Tako da, lahko posljes sms, to je dovolj, ce je zainteresiran sam te bo povabil na zmenek.
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
sirova štručka napisal/-a:ja bravo mahagonij...
drgač pa ja, ne ga srat s kinom, js si ne predstavljam, da bi šla tipa v kino povabit in potem tam pred njim kupovala vstopnice, mu po možnosti kupla še kokakolo in tavelko pakungo kokic ...
aja aja

ravno to je fora kina - da kino NI pir. in NI kava in NI pijačka. Da je vabilo v kino zelo kristalno jasno vabilo na dejt.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd