Ja, zelo bi me motilo . Predvsem zato, ker ni običajno ime oz. ga zaslediš zelo redko in sem prepričana, da ni nobenega v moji generaciji s tem imenom, tako da problem rešen
bolj me moti, ko dajejo starši otroku ime po babici ali po sebi. npr. matej/mateja varjante ali isto ime. :S in so potem cel lajf zmešnjave ml. - st. ?
mene ne bi motilo, ker očeta itak nikoli ne kličem po imenu. kvečjemu smešno bi mi blo, ko bi doma povedala kako mu je ime.
drugače pa če je kakšnemu tipu ime isto kot mojemu fotru si vsaj hitreje zapomnim, ker drugače si jaz težko zapomnim imena
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Mene bi motilo, ampak to zato, ker imam s fotrom slabe izkušnje in ga, no milo povedano, ne maram in se delam da nimam fotra. Ime bi me pa motilo ker ga že več kot 10 let kličem striktno po imenu, še v času ko smo živeli skupaj pa sem samo slutila da nam kot družini ne bo uspelo, sem ga klicala po imenu. Tak da ja, njegovo ime mi pač vzbudi slabe asociacije, kar seveda ni fer do morebitnega dečka z istim imenom, ampak moji pogojni refleksi so pač premočni.
Moj fotr ma bolj starinsko ime, tko da mislim da ni veliko mojih vrstnikov z enakim imenom. sem pa enkrat nekej bluzila z enim tipom ki je imel isto ime kot moj oče. pa mi ni blo nič gadno, prej smešno
Nikoli me ne bi motilo. Mislim, jaz sem s svojim fantom zato ker ga imam rada, ne glede na to, kako mu je ime. Pa ima v bistvu ime, ki med mladimi trenutno ni tolk popularno (ime mu je Emil)
Meni bi bilo čudno in le stežka bi to premostila...mogoče s kakim vzdevkom?
Enostavno imam kot nekatere ne-dobro asociacijo v povezavi z imenom, ampak ok.Če bi bil ok tip, bi šlo.
Zagotovo pa ne bi mogla čez to, da bi bil istega imena kot moj bivši očim.Čez to pa ne bi mogla, ni šans.