Kdo naj se bolj potrudi za prvi korak?
jaz po novem bi ga spustila iz rok ja. kaj zadosti tipov je ki se jim da trudit in ti dajo obcutek da jim je mar. vsi ki sm jih jaz lovila in ulovila iz neke objestnosti ali zaradi samodokazovanja se je koncalo slabo, ker sem mela obcutek da se rabim stalno trudit in da nisem zadosti dobra, ceprav se je potem tudi tip trudil. sam nekako zakorininjeno je blo od zacetka to v meni. in vedno na slabse mi je slo ker sem izbirala vedno hujse primerke, ki so bli ze po vsej logiki slabsi od normalnih tipov. tako da zadosti tega.
Thanks to denial, I'm immortal!
Dioniz napisal/-a:A, če pa on ne bi nič naredo bi pa ga ti enostavno spustila iz rok?
A ti mislis, s tem da pocakas da te tip poklice, da ga spustis iz rok? Ce ga zanimas, niti najmanj ne bo zbezal, ampak nasprotno, vedno te bo poklical tam nekje cez 2 dni! Jaz ravno to sem pocela, da ga ne spustim iz rok!
Ce spoznam en tip, ki mi je vsec in se pogovarjava, lahko dam indirektne signale, da mi je vsec v njegovi druzbi, se pravi ga pripeljem do tega, da predpostavlja da mi je vsec, verjemi moski zelo dobro znate prepoznat dolocene signale, zaradi tega tudi prosite za cifre!
Ce ve zenska po spoznavanju, ni premaknila tolk, potem nikoli ne poklicete!
-
- Cosmopsiho
ma js teh ice priness nategovanj od zgodbic nikoli nisem štekala.
zmeraj sem očitno pokazala če mi je bil nekdo všeč in zmeraj je palilo. še vsakega, ki sem ga izrecno hotela met, sem dobila.
in na podobne fore iz strani tipov nisem padala. če je kdo preveč časa mučkal mutu in se igral nedostopnega in fore v stilu: ne vem bla bla bla, je po hitrem postopku izpadu iz ožjega izbora.
zmeraj sem očitno pokazala če mi je bil nekdo všeč in zmeraj je palilo. še vsakega, ki sem ga izrecno hotela met, sem dobila.
in na podobne fore iz strani tipov nisem padala. če je kdo preveč časa mučkal mutu in se igral nedostopnega in fore v stilu: ne vem bla bla bla, je po hitrem postopku izpadu iz ožjega izbora.
-
- Cosmopsiho
Dioniz napisal/-a:Nesanica napisal/-a:se strinjam s Konkubino ... moškim se sploh ni več treba trudit ker večina žensk sploh ne pusti več da se moški potrudi ampak takoj ko ji reče ti si pa lepa da noge narazen da mu bo ostala zanimiva -največkrat zato ker se zavedajo da jim ne bodo toliko zanimive da bi se porudili.
V glavnem če je ženska tipu zanimiva sebo trudil ne glede na to ali sta že seksala ali ne, če pa mu ni se pa ne bo potrudil - če pa se bo ženastavila pa bo to izkoristil. Najboljše pa so mi te ki so že tko vsiljive da kar cifro turajo tipu in poljokajo ko jih tip poseksa pa nikol ne pokliče več.
Jz se ne spomnem kdaj sm dala nazadnje tipu cifro, vedno jo je moru sam izbrskat če sm ga zanimala. Če pa ni bil niti tolk da bi dobu cifro pa res ne vem zakaj bi čas zgubljala z njim...
torej tud, če bi on tebi bil bolj všeč, kot ti njemu, ne bi naredila popolnoma nič? Al si tolko "dobra", da se to ne more zgodit?
če bil bil on men bl všeč kot jz njemu ne bi nič nardila. sm pač tip ženske ki rabi pozornost in občutek da nekomu nekaj pomenim, kakorkoli se že to bere. Če bi sama prva naredila korak bi vedno imela občutek da je z menoj samo zato ker sm pač bila 'priročna'. Pa še zakaj bi zgubljala čas z nekom ki ga ne zanimam dovolj? Poseksati moškega ni problem, na to so skoraj vsi pripravljeni, ohraniti zanimanje pa je težje. Ne govorim o seksu, če je seks dober se bodo itak vedno vračali po še.
Najdaljša razmerja sem vedno imela s tipi ki so se trudili,izbrskali številko me poklicali in vabili ven dokler nisem rekla ja. Samo enkrat sm prva poklicala tipa,bila sva skupaj cca pol leta. Prvi korak je sicer naredil on, imela sva super ons in men je bil tok hud da sm hotla bit še z njim in sem ga prva poklicala(cifro dobla prek frenda). no na koncu je tip sicer vedno prišel ko sem želela, ampak se sploh ni več trudu- seks je bil dober ampak napram prvemu ki je bil daleč najboljši seks ever ni bil s od seksa. Pač po moje sem naredila največjo napako ker mu nisem dovolila da se potrudi.
- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
delusional napisal/-a:Kaj bi ti nardila, če bi ti recimo en tip reku, da se ustavi v njegovem kraju v bližnji prihodnosti - pač ti greš dvakrat na teden tam mimo in to govorimo o prvem zmenku... bi se ustavila ali bi rekla, da naj pride on do tam kjer si ti?
hmmm enkrat se mi je nardil - sicer ne drug kraj ampak druga država. sm pač šla tja ga obvestila da pridem (ni bilo zaradi njega) in tip je rekel da ga ravno takrat ne bo. Sem rekla da škoda in nism htela spremenit termina.... In pol se je pripeljal iz 350 km oddaljenega kraja da me je videl. Sva se imela noro, par mesecev zatem mi je zabil nož v hrbet (ne dobesedno, čeprav bi manj bolel...) da se še sedaj nism čist pobrala.
tko da ne glumit. Če greš mim mu reč da pač boš takrat tm če ma čas, če ga nima pa ne spreminjat planov zarad njega.