zato prosim preberte 1.post in o tem kaj dejansko sem pisala. na začetku so punce prav lepo sodelovale in dale odgovore, ki bi jih ta tema sprejela, potem pa ste čisto falile temo.
in ja, tista, ki je omenila da se tem "delavcem" reče "šiptarji" VEM

in nimam jaz predsotkov, sem lepo v temo napisala, da sem glede na neke zadeve, ki sem jih en dan iskala na netu prebrala in videla marsikaj in razmišljanje o tem da KAO zveza med albancem in slovenko skoraj ne obstaja zaradi vseh tistih njihovih načel in tradicij in da albanec kao naj nikoli ne bi bil oz hotel biti s slovenko. in da sem brala tudi o tem, da naj bi se mogle punce/ženske raje držati stran od njih zaradi takih in drugačnih stvari...oziroma namesto, da jaz vam obnavljam tisto zaradi katerega sem to temo odprla, bi bilo najbolše, da si raje kar same preberete mojo temo

res res nočem, da se tema odvija v smeri kjer se bi med sabo začeli kregat kdo koga obsoja, kdo koga mara in ne mara... amapk da poveste svoje mišlenje ali izkušnje kakeršnekoli glede na temo.Zaradi mene si tudi delte izkušnje med seboj,...samo ostante na temi in se ne bockat o tem kako kdo razmišlja in kam koga meče...to je stvar posameznika
torej keep goin'