Poženščeni/pomehkuženi moški- združeno.

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

ja to mi je jasno, sam me je zanimala tvoja razlaga :P
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: pomehkuženi fantje

Neprebrana objava Napisal/-a Nass »

Dadyka15 napisal/-a:jaz osebno mislm d bi rabli vojsko d jih nardi res prave moške, al pa vsaj mal tršo vzgojo...

Sori, ampak tole pa so bedarije :roll: Otroka naj vzgajajo starši, ne pa država z represivnimi ukrepi. A bi morda kar lebensborne vzpostavili, da bi poskrbeli, da bojo fantje ziher zrasli v taprave desce?
Ne, ne mislim, da so fantje pomehkuženi. Mislim, da imamo danes veliko več možnosti za razvoj lastne identitete in da nismo omejeni s spolom in predsodki, ki so vezani nanj. Mislim, da je to posledica tudi emancipacije žensk. Sem mislila, da se trudimo za to, da je vsak lahko tak, kot si želi bit.
Jst sem vesela, da so mi družba, država in predvsem lastna družina omogočili razvoj sposobnosti tudi izven pucanja posode in rojevanja, verjamem, da so nekateri fantje veseli, da se ne rabijo pretepat in da lahko uživajo v modi.
Na splošno pa itak ne maram posploševanja.

Dadyka15 napisal/-a:jz mam izkušnje s takimi k niso vedl kaj bi radi iz sebe naredl, al pa še hujš kaj želijo od zveze...

To pa po moje ni povezano s tem, čemur praviš pomehkuženost.
OT: Meni se pa zdi hujše, da ne kdo ne ve, kaj bi iz sebe naredil kot pa kaj si želi od zveze. Predvidevam, da je izvor tvojega posta slaba zveza :?:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Jaz ne poznam niti enega pomehkuženega fanta.

Če je fant prijazen, ustežljiv, spoštljiv in nežen, še ne pomeni, da je pomehkužen.

Copata in mehkužec je tisti, ki nima svojega mnenja ali pa ga ima, a ga pred žensko ne izraža zaradi strahu, da ji ne bo ustrezal. Copata je tisti, ki se VEDNO ne glede na vse pusti voditi, nadvladati in obvladati.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

MsN napisal/-a:Jaz ne poznam niti enega pomehkuženega fanta.

Če je fant prijazen, ustežljiv, spoštljiv in nežen, še ne pomeni, da je pomehkužen.

Copata in mehkužec je tisti, ki nima svojega mnenja ali pa ga ima, a ga pred žensko ne izraža zaradi strahu, da ji ne bo ustrezal. Copata je tisti, ki se VEDNO ne glede na vse pusti voditi, nadvladati in obvladati.

Ali se lahko kot ne copato označi tudi tistega, ki ne poje vsega kar je na krožniku in zanalašč pusti en krompirček na krožniku, ker s tem kontrira svoji izbranki, katere geslo je vse je treba pojesti do zadnjega krompirčka? :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

ja jz mam izkušnje s takimi fanti.. pač so bli preveč mahnjeni na cote pa kozmetke je blo preveč... ok sj ne rečem d ni fajn če se zna tip uštimat pa d se spozna na modo pa tko, sam ponavad se tipi niso..pač so oblekl kr so mel u omari na razpolago in to je blo to..niso se preveč sekiral kako so zgledal..
zdj pa če jim lasek postran stoji je pa že use narobe :roll:

res je d ni več tistga jamskega življenja haha sam useen je slika današnjega fanta al pa moškega pod 30 let pač taka... ponavad suhcan pa vase zagledan pa se hval okol kok dobro punco je dubu hehe

učasih so se punce hvalle d so duble res tapravga desca k ma pošlihtan u glav kaj hoče met od lajfa pa je samostojen pa tko naprej...

zdj pa nevem al se sam name lepjo taki čudaki al pa je današnje fante nek virus ulovu hehe :rofl:
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

zdj pa nevem al se sam name lepjo taki čudaki al pa je današnje fante nek virus ulovu hehe roll vor lachen

Evo pa si si sama odgovorila na vprašanje.

a jz mam izkušnje s takimi fanti.. pač so bli preveč mahnjeni na cote pa kozmetke je blo preveč... ok sj ne rečem d ni fajn če se zna tip uštimat pa d se spozna na modo pa tko, sam ponavad se tipi niso..pač so oblekl kr so mel u omari na razpolago in to je blo to..niso se preveč sekiral kako so zgledal..

That`s me... :D
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

ryu10kyu napisal/-a:
MsN napisal/-a:Jaz ne poznam niti enega pomehkuženega fanta.

Ali se lahko kot ne copato označi tudi tistega, ki ne poje vsega kar je na krožniku in zanalašč pusti en krompirček na krožniku, ker s tem kontrira svoji izbranki, katere geslo je vse je treba pojesti do zadnjega krompirčka? :lach:

Ne. Temu se reče otroška trmoglavost. :wink:
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Bi se lahko postavilo tezo copata=ex. mamin sinko?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Jah kaj pa če so taki dečkoti, ki se jim ne da kregati in pregovarjati in raje naredijo tako kot ona reče samo zato da je mir v bajti? Ker nekaterim se pa pač res ne da z vsako malenkostjo ukvarjati...
Dragi a bova imela roza zavese ker tako pašejo k pohištvu? Dragi a bova imela roza brisačke v kopalnici? Dragi a bova imela roza copatke? Dragi a bi se usedel na straniščno školjko, ko greš lulati ker špricaš naokrog?
Ve da če bo rekel ne bo poslušal tri ure pregovarjanja in se bo moral pogovarjati z njo tako pa raje reče ok...samo da ima mir in mu je ni treba poslušati. :rofl:

Morda mu potem nekoč film poči in jo z golimi rokami zadavi, ker spet nerga...in potem vsi sosedi rečejo, pa tako prijazen je bil in tako krasno sta se razu7mela...ona dva se pa res nikoli nista kregala...in evo zdaj jo je pa iz ljubega miru zadavil. :gruebel:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

ryu10kyu napisal/-a:Bi se lahko postavilo tezo copata=ex. mamin sinko?

Da.
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kikiriki »

Dadyka15 napisal/-a:
ponavad suhcan pa vase zagledan pa se hval okol kok dobro punco je dubu hehe

Pa sej to je za ženske kul. Take suhce lahko upravljate kakor vam paše, ker če ne uboga ga z lahkoto pretepete.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

kikiriki napisal/-a:
Dadyka15 napisal/-a:
ponavad suhcan pa vase zagledan pa se hval okol kok dobro punco je dubu hehe

Pa sej to je za ženske kul. Take suhce lahko upravljate kakor vam paše, ker če ne uboga ga z lahkoto pretepete.

haha usaj neki mamo od njih, sam kaj k te pol očiju pa mamici pove pa te pridejo po nagi riti našeškat haha :lol:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Meni so bili pa vedno všeč "konkretnejši" moški ... Ti že tako dajejo nek poseben vtis.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

ženska napisal/-a:Meni so bili pa vedno všeč "konkretnejši" moški ... Ti že tako dajejo nek poseben vtis.

ja sj men so tud pač more ga bit neki čez ramena pa kilažo tapravo pa tko naprej...
predvsem pa more vedt kako se ženski streže u useh pogledih :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Dadyka15 napisal/-a:
ženska napisal/-a:Meni so bili pa vedno všeč "konkretnejši" moški ... Ti že tako dajejo nek poseben vtis.

ja sj men so tud pač more ga bit neki čez ramena pa kilažo tapravo pa tko naprej...
predvsem pa more vedt kako se ženski streže u useh pogledih :D

In zakaj more moški vedno streči ženski? S tem ne mislim na to, da moški odpira vrata, odstopi sedež, povabi na večerjo in podobne kavalirskosti ... Zakaj ženske pričakujete(no, pričakujemo), da bo čim, ko bomo imele tipa, za nas poskrbljeno? Ker ne bo. Poskrbljeno bo zate, ko boš sama poskrbela zase. In takrat bo manj tipov v tvojih očeh pomekhuženih, ker od njih ne boš pričakovala premikanja gora.
Odgovori