One night stand za 'prvič'?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

le kaj naj napisem... ne vem zakaj bi bilo po tvoje bolj pametno izgubiti nedolznosti kar z enim, kao da ne bi bila prizadeta, ce je ze tko, najmanj bolece je ce se razdevicis sama...lahko si prizateta in imas zlomljeno srce tudi ce nisi nedolzna...lepo je zgubitia nedolznost takrat, ko se pocutis pripravljeno dati moskemu, ki ga imas rada, nekaj vec od sebe, in v tem trenutku ves, da se tudi on pocuti enakovredno s tabo, ker je tudi on pripravljen ti dati nekaj vec od sebe...tako da zmeraj ko se bos spomnila, ne glede na izida vase zveze, bos vedela, da takrat sta se pocutila enako, in ti ne bo zal...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

če mene vprašaš, boš kasneje tako izgubo nedolžnosti obžalovala.
Raje premisli in naj se ti nikamor ne mudi. Ne pusti, da na tvojo odločitev vpliva pritisk vrstnikov.
....ker jaz v tem ne vidim nič drugega kot ''želja, da bo čimprej za mano. (in potem hvalabogu več ne bom nedolžna. Jupiiiii :jump: ) ''

Jaz bi ti pač to odsvetovala....
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Nesanica napisal/-a:po moje da zaradi tega ker tud tipom ful pomeni da vedo da so bili prvi...

Samo, zakaj se potem punce bojijo, da jih bo tip po prvem seksu zapustil oz samo izkoristil? Morale bi biti vesele, ker mu bo to ful pomenilo in bodo "posebne" :roll:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Jz ne bi z neznancem prvič, saj je vem ali bo nežen in potrpežljiv, verjetno pa ne bo ker te nima rad, ampak hoče "samo opravit". To pa da ne bi bla z renim prvič, ker se bojiš da te bo prizadel je velika neumnost, kr nekaj, mislim. Če tak razmišljaš, sploh še nisi zrela za sex!
Louis Pitton
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Louis Pitton »

Device so iskane,ker se vsi tipi palijo na device.Tako da raje počakaj in sama oceni ko boš pripravljena,pa da bo taprav moški.Ko boš omenila kakšnem potencialnem tipu,da si devica...si bo vzel čas in ti prodajal meglo,dokler ti ne vzame nedolžnost.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Louis Pitton a lahko bolj obrazlozis zakaj se vsi tipi palijo na device? Se palijo ali pa deljansko gre za moski ego, da hocejo biti prvi, ker device so neiskusene in itak ne obetajo dober sex vsaj na zacetku? A ja, me tudi zanima, kolk se tipi obremenujete s tem, ce niste prvi! Moje mnenje je da ne glede na to, kolk je nasa druzba postala moderna, klasika si ostane klasika, in vsak moski bi raje imel nedolzno!
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: ONE NIGHT STAND ZA ''PRVIČ''?

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

CocoStar napisal/-a:ker po eni strani se bojim da če bi prvič z resnim fantom in bi me potem pustil bi mogoče obžalovala, ali pa ko bi nehala bi mi lahko bilo žal.

Lol, a s krenim tipom pa neb blo opcije, da bi ti blo žal? :D
It was forever..but it didnt last long..
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Nesanica napisal/-a:po moje da zaradi tega ker tud tipom ful pomeni da vedo da so bili prvi...

Ja, če so "tipi" v tem kontekstu mulci stari 15-21.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Ni, nujno, mojmu je tut pomenil da je bil moj prvi, pa je precej starejši, tak da ne velja to sam za tipe do 21. leta, ampak očitno nasplošno :)
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

če ti bo kšn ful všeč, ne vidm razloga, zka bi zdj morala čakat, ker si pač nedolžna.. ni to nek tak "big deal"..
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

izguba nedolznosti res ni nek big deal :D Je sex kasneje, sploh s tisto tapravo osebo veliko boljsi. :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

čuftika napisal/-a:Ni, nujno, mojmu je tut pomenil da je bil moj prvi, pa je precej starejši, tak da ne velja to sam za tipe do 21. leta, ampak očitno nasplošno :)

ah nakladanje! to je zato, ker ga nimaš s kom za primerjat. golo nabijanje ega. to, da so tipom všeč device je laž. mogoče takim nesamozavestnim. sicer se nobenemu ne da z začetnicami ubadati. (pa ne govorim o tem, da je bad biti devica in da ni lepo, če te razdeviči tip, ki je pol tvoj fant, ampak o tem kako vsesplošno tipi iščejo device.)

jaz ti ne priporočam izgube nedolžnosti z kar nekom, ki ga prvič vidiš. ni nujno da sta ravno par, bi ti pa predlagala, da izbereš premišljeno. že tako ali tako je lahko slaba izkušnja.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Pa plozn se s kom češ :D Če tebi osebno paše zaradi strahu pred izgubo fanta (kar je meni sicer nesmiseln in neutemeljen strah), ti miljon odgovorov kako je bolje čakati na ''pravega prvega'' ne bo pomagalo. Vse smo dale enga skoz prvič, men osebno je ostal v lepem spominu, ampak definitvno se marsikatere druge posteljne dogodivščine s katerim, ki je bil nato ne-prvi, z večjim užitkom spominjam oziroma so mi bolj ostale v spominu, kot tisti prvič. Kot je že ena napisala, najboljši seks potem šele pride :twisted:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

claire napisal/-a:
čuftika napisal/-a:Ni, nujno, mojmu je tut pomenil da je bil moj prvi, pa je precej starejši, tak da ne velja to sam za tipe do 21. leta, ampak očitno nasplošno :)

ah nakladanje! to je zato, ker ga nimaš s kom za primerjat. golo nabijanje ega. to, da so tipom všeč device je laž. mogoče takim nesamozavestnim. sicer se nobenemu ne da z začetnicami ubadati. (pa ne govorim o tem, da je bad biti devica in da ni lepo, če te razdeviči tip, ki je pol tvoj fant, ampak o tem kako vsesplošno tipi iščejo device.)

Kot da mi je na čelu pisal da sem nedolžna, haloo :lol:
Všeč sem mu bila in sem mu šele nato ko sva se prvič crkljala in je želel iti naprej, sm mu komaj zaupala da sem devica, tko da si me ni zbral po tem principu.
Če nekaj nobenemu ne poveš, potem to nihče ne ve, ne vem kako bi vedel da nisem z noben pred njim spala, sej pa nima vedeževalskih sposobnosti, mah, kako filanje ega? dej, dej... To se zdej tolažite tiste, ki niste s svojim prvim tipom, zaradi mene kr :wink:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: ONE NIGHT STAND ZA ''PRVIČ''?

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

CocoStar napisal/-a:
saj one night stand tudi nemora biti tako slab za ''prvič'',kaj vi mislite o tem? :wink:

Prvič ti bo zanič, ne glede na to, s kom bo.Da je prvič nekaj posebnega, si kr iz glave izbij.

Namen prvega seksa je v bistvu uvajanje.Zato bi ti svetoval, da si najdeš enega, ki mu zaupaš in jih je že dal nekaj čez, torej, da obvlada.
Odgovori