Veerle napisal/-a: Sem pa poznala punco, ki ji mati ni pustila po stanovanju v pižami, dear lord, da je pižama samo za spat.
No, zdej lahko v virtuali spoznaš še eno, ki ji je pižama samo za spat

Pa ne zarad modnih smernic, ampak zarad higiene. Jst tud opominjam mojga (ker ga mama ni in je tudi rad do kosila v pižami), da naj se preobleče zjutri, ko se zbudi, ne pa da v pižami pije kavo. Zakaj? Ker je zame pižama nekaj, kar oblečeš zvečer, ko se stuširaš, in greš čist v čisto posteljo. Ne pa da v njej ješ, kadiš, pomivaš posodo, ribaš vc in se potem v taisti opravi spraviš spat. Potem naj ne oblači pižame, ampak spi v trenirki. Isti šmorn.
In ja, vem, nismo vsi isti. In ja, vem, sem freak na higieno. In ja, pižama je samo za spat

Tisto, kar se nosi v prostem času, po stanovanju, zunaj....tisto se ne imenuje pižama
Da pa ne bom OT: tudi jst za doma nosim tisto, kar mi pride pod roke in je udobno. KAkšne stare trenirke ali pajkice, zgoraj pa najraje njegove majice.
Doma hodim kot klošar, za v trgovino se preoblečem (blondinka, verjamem, da ne razumeš). Namažem se ne. In ne boš verjela, da se mi preoblečt. Imam energijo za tiste 2 minuti, kar mi preoblačenje vzame.
Še huje, ne preoblačim se sam za v trgovino, ampak vsaj 4 krat v toku popoldneva