Dizzy.girl napisal/-a:Imate že kakšne načrte, kje boste preživeli letošnje silvestrovo, s kom boste dočakali vstop v novo leto? Tujina ali Slovenija?
Sama se še nisem dokončno odločila, najverjetneje bom s fantom, kje in kako pa še ne veva, verjetno kakšne toplice ali smučišče ... Lani sem bila s prijateljicami v Beogradu, pa je bilo tudi super Kakšni predlogi?
Spakirajta poletna oblačila v en kovček in spremljajta prek interneta ponudbe avionskih kart.Kakšna lastminute opcija Azija (Tajska,Indonezija,Malezija,..)
Tudi meni so ta novoletna praznovanja kar nekaj, ko so skoraj vsi lokali in diskači rezervirani že najmanj mesec prej in na koncu niti nimaš izbire kam it. Lani sem bla v Lj, letos pa želim bit v Mb, ampak ne vem kako je glede lokalov kot so Fuego recimo, a je to vse že rezervirano in brez rezervacije ne moreš prit noter?
Jochie napisal/-a:jaz upam, da bomo ponovili lansko silvestrovanje - bil sem na privat žuru, ženske so klepetale, moški smo pa celo noč playstation igrali...
haha ... nekaj takega je blo tudi pri nas .. ženske v kuhinji klepetale, moški v dnevni sobi igrali xbox ... jaz pa med moškimi, haha