Kaj pri vas pretehta? Karakter ali lepota?
-
- Komunikatorka
No to tudi jaz nameravam, oziroma že počnem kar nekaj časa.
Vem pa, da se bodo našli komentarji z moške strani, ki bodo rekli, da punce same ne vemo kaj bi rade, da predolgo izbiramo, da lepota je minljiva.
Na enem drugem forumu mi je eden rekel, da vidi moje življenje čez 10 let takole:
- s prvim fantom: precej prerekanj, živčnosti, nejevolje, pomanjkanja časa, poslovni neuspeh, upad lepote pri fantu, ki je podvržen debelosti s športom pa se ne ukvarja. Torej lepota bi minila, ostalega napredka ne bi bilo.
- z drugim fantom: precej skupnih interesov, razumevanje, zadovoljstvo in ohranitev lepote iz fantove strani, ker je precej športen tip. Možnost napredovanja v službi, izpolnitev želja po novi hiši,...
Rollin štekamo se fajn.
Vem pa, da se bodo našli komentarji z moške strani, ki bodo rekli, da punce same ne vemo kaj bi rade, da predolgo izbiramo, da lepota je minljiva.
Na enem drugem forumu mi je eden rekel, da vidi moje življenje čez 10 let takole:
- s prvim fantom: precej prerekanj, živčnosti, nejevolje, pomanjkanja časa, poslovni neuspeh, upad lepote pri fantu, ki je podvržen debelosti s športom pa se ne ukvarja. Torej lepota bi minila, ostalega napredka ne bi bilo.
- z drugim fantom: precej skupnih interesov, razumevanje, zadovoljstvo in ohranitev lepote iz fantove strani, ker je precej športen tip. Možnost napredovanja v službi, izpolnitev želja po novi hiši,...
Rollin štekamo se fajn.
-
- Komunikatorka
Saj ti dam prav. Ampak vedno greš v vezo z občutkom, da je pravi (no jaz grem), ampak pri večini se izkaže, da tisti prvi, drugi pa tudi tretji,... niso bili pravi.
Moraš pa probat, da spoznaš to. In ni dileme, če ti je všeč samo eden. Tukaj pa, če grem z enim v vezo s tem izgubim drugega, ki je lahko (ali pa seveda tudi ne) bolj primeren zame od drugega.
Moraš pa probat, da spoznaš to. In ni dileme, če ti je všeč samo eden. Tukaj pa, če grem z enim v vezo s tem izgubim drugega, ki je lahko (ali pa seveda tudi ne) bolj primeren zame od drugega.
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
Ja pišejo ja, ampak imam vse bolj občutek, da to pišejo tisti, ki jim je žal za svobodo, ki hočejo nekako opravičit svojo vezo v kateri niso najbolj srečni.
Jaz sem rajši srečno samska, zato sem pustila fanta. Sploh pa mislim, da se mi nikamor ne mudi. Otrok tudi nimam namena imeti pred 35im ne glede na to kaj piše na forumu. Imam pa pravico sanjati kakšnega fanta bi imela in kdo bo tisti, ki mi bo v vezi prinesel več dobrega kot slabega. V vezi se moramo imeti precej bolje kot samski, v nasprotnem ne vem zakaj jo imeti.
*mala* psihologija ti pa ne gre preveč dobro.
Jaz sem rajši srečno samska, zato sem pustila fanta. Sploh pa mislim, da se mi nikamor ne mudi. Otrok tudi nimam namena imeti pred 35im ne glede na to kaj piše na forumu. Imam pa pravico sanjati kakšnega fanta bi imela in kdo bo tisti, ki mi bo v vezi prinesel več dobrega kot slabega. V vezi se moramo imeti precej bolje kot samski, v nasprotnem ne vem zakaj jo imeti.
*mala* psihologija ti pa ne gre preveč dobro.
Vprašanje: Pa moraš katerega iz njiju izbrat?
Obstaja 3 možnost "izberi nobenega" ?
sneguljčica: bolje kot si ti mislš
Obstaja 3 možnost "izberi nobenega" ?
sneguljčica: bolje kot si ti mislš

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Komunikatorka
Re: V dilemi: prvi ali drugi
1sneguljčica napisal/-a: Med vsemi odprtimi možnostmi sem se znašla popolnoma v dilemi med dvema. Ostale sem izločila, med dvema pa se nikakor ne morem odločiti. Torej prvi ali drugi, odločitev je tako težka, da me daje že nespečnost in se zbujam ponoči. Vse to je zaradi bojazni, da se bom odločila za napačnega in mi bo potem fejst žal.
Prej ni bilo nikjer omenjeno, da je sploh možnost kakšna druga

In še enkrat: če dejansko razmišljaš koga izbrati med dvema, ni noben pravi

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Komunikatorka
Slabo bereš. Govorili smo tudi o tretji možnosti. Obstaja jih pa še več.
In še en dokaz, da ti psihologija ne gre, če veš, da ni nobeden pravi. Kaj pa, če sta oba?
Beri natančno. Izločila sem ostale fante in ne ostale možnosti.
In še en dokaz, da ti psihologija ne gre, če veš, da ni nobeden pravi. Kaj pa, če sta oba?
Beri natančno. Izločila sem ostale fante in ne ostale možnosti.
Zadnjič spremenil 1sneguljčica, dne 28. Avg. 2010 11:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho