Karakterji za trajno zvezo

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a novapunca »

delusional napisal/-a:nasplošno opažam, da moški za resno zvezo iščejo ženske, ki se jih ne bojijo. ki so obvladljive, ki niso preveč samozavestne, ki so skromne, včasih srčkane, umirjene, ki ne izstopajo. ki se ne derejo, pizdijo, ki so bolj tihe. v glavnem brez lastnosti, ki veljajo za "moške".

Se strinjam. Precej drži.

Drugače pa kot sem rekla splošnega pravila ni. Verjetnost je sicer večja, da bosta skupaj dva, ki se bolj ujemata. Ampak vseeno poznam primere, ki so si popolnoma različni, a kljub temu dobro funkcionirajo - tukaj gre za nasprotja se privlačijo.

Predvsem je važno, da partnerja drug drugega spoštujeta, cenita, si prisluhneta, zaupata, vlagata v vezo, se spodbujata,...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

delusional napisal/-a:nasplošno opažam, da moški za resno zvezo iščejo ženske, ki se jih ne bojijo. ki so obvladljive, ki niso preveč samozavestne, ki so skromne, včasih srčkane, umirjene, ki ne izstopajo. ki se ne derejo, pizdijo, ki so bolj tihe. v glavnem brez lastnosti, ki veljajo za "moške".
(nisem zihr, a tole zdej "obsojaš" al kako..sam mam tak feeling, da ti gre tole v nos)
Temu jz rečem "ženskost" oz. celo "milina"/"gracijoznost", ki je dejansko skor manjka, se mi zdi..neki najhujšega mi je pa glasna, vulgarna (glasna = vulgarna, zame) ženska..

..seveda je to, kar opažaš, "igra" za javnost; verjamem, da se še tko umirjena punca zna razpizdit, se postavit zase - če ima razlog..ne vem zakaj bi kr tko za hec bla taka, "kao zajebana".
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

super si tole napisala.

ja, to je ženskost oz. milina.

ja, mi gre to v nos. na prvi vtis sem mogoče nasprotje tega. potem ko me tip bolj spozna, pridejo določene "nežnejše" lastnosti na plan.

in točno tako kot si rekla. ta milina je pri drugih le igra za javnost. jaz pa tega ne igram. sem taka kot sem. in se prav nič milo ne delam.

na kakšen način misliš glasna?

jaz recimo imam tak glas, da se ve, ko sem v sobi. recimo moja cimra je pa tiha miška in nikoli ne veš kdaj je in kdaj ni - to so zame potuhnjenci.
ali pa zadnjič sem šla z enim tipom na pijačo. jaz v lokalu govorim z normalnim tonom. me ne briga kaj se drugi pogovarjajo, niti če mene slišijo. tip pa je govoril tako potiho, da sem morala prav lovit na ušesa in mi je izpadel kot da se koga boji in to mi res ni blo všeč.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^zanimivo.
Jz pa sem večinoma taka. Pa maš ti vseen več uspeha z moškimi ("uspeha" v smislu vsaj do 1. dejta prideš :lach:). Videz, ane, še vedno prej pritegne, ker osebnost šele kasnej spoznamo.

S tisto "igro" pa nisem mislila take igre kot pač "games people play" - kot del osvajanja, al kaj jz vem; dejansko s(m)o taki (ker sem samo hotela poudarit, da ne boš slučajno narobe mislila, da taki ne znamo pokazat svoje volje :D).

Hm, glasna. Veš, da ne znam dobr opisat. Nism zihr, če mislim "moč" glasu (čeprav mogoče tudi - ker, spet, sama sem bolj tiha..nazadnje sem slišala, da pomirjujoče delujem na človeka (:))..ne vem zakaj bi bli taki "potuhnjenci"?).
OK, evo, priznam, tale glasnost mi ne štima..mogoče zato, ker mi taka oseba deluje kot brez karkšne koli skrbi na tem svetu (tudi če ni res, pa zmore tako obnašanje) - in jim to zavidam :oops:..
..al je pa mogoče fora lih v tem "me ne briga" odnosu, ki mi ni pretirano všeč - ja, super, lepo, da se ne oziraš preveč na mnenja neznancev, ki nič ni pomenijo, vseeno se mi pa zdi del bontona/olike zavedat se jakosti lastnega glasu in pač se probat stišat, ko vidiš, da si glasnejši od večine.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

delusional napisal/-a:in točno tako kot si rekla. ta milina je pri drugih le igra za javnost.

Umm... ne.

Ženske, ki jih poznam, da so mile, so dejansko mile. Se nič ne delajo mile. Nekatere od njih so preveč mile, preveč prilagodljive, in to ni nekaj, kar bi lahko spremenile. Ne morejo se kar "nehat delat" in čez noč postat odločne in agresivne. Tega ni v njihovem karakterju.

Če je tebe treba spoznati in prodreti skozi nekaj ovojev, da se najde tvojo milino, je to približno tako, kot jed z nekaj zrnci riža na kupu pekočih paprik. Preveč pikantno.

Ti imaš v bistvu agresiven moški karakter v ženskem telesu. Hkrati ne iščeš copatastih tipov, ki so verjetno edini, ki bi se macho ženski hoteli prilagodit. Ampak tip, kot ga iščeš - tak, ki je vsaj toliko možat, kot ti - bo v ženski iskal tisto, kar je njegovemu karakterju komplementarno; to je milino.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

hm... ja, mam kako kolegico, ki je precej bolj indirektna od mene, mila in hinavska, pa tudi ni nič bolj uspešna pri tipih. kvečjemu se mi zdi, da jo majo še bolj za norca.
je pa večkrat milina sredstvo manipulacije (npr. ženski jok).

ja pač meni je moja cimra potuhnjena, ker mi ni všeč ko po par urah prileze ven iz sobe kot podgana, jaz sem pa mislila, da sem sama v apartmaju in sem se v kuhinji po telefonu pogovarjala nevem kake privat stvari.
niso mi všeč (pre)tihi ljudje.
mene neka (pozitivna) glasnost asocira na samozavest, na odločnost, energičnost... in mi je fajn ko nekdo pride in napolni prostor in se ve, da je prišel...
zdaj živim v bloku (doma) in itak morem pazit na glasnost nasploh... si pa svojo hišo in ljudi v njej (če jo bom kdaj imela) predstavljam kot glasno.

Alwaleed, nekatere glumijo milino in prijaznost. in ne da poskušajo s tem zmanipulirati svojega dragega (in jim tudi uspeva), ampak tudi svoje prijatejice, naj si pridejo k njej hohte naredit (primer). V resnici je taka ženska zelo preračunljiva in gleda samo na svojo korist.

In kako to, da jaz ne iščem nasprotja, če praviš da ga vsi drugi?
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

delusional napisal/-a:je pa večkrat milina sredstvo manipulacije (npr. ženski jok).

Tega ne bi štel kot milino... Jok meji na izsiljevanje.

delusional napisal/-a:Alwaleed, nekatere glumijo milino in prijaznost. in ne da poskušajo s tem zmanipulirati svojega dragega (in jim tudi uspeva), ampak tudi svoje prijatejice, naj si pridejo k njej hohte naredit (primer). V resnici je taka ženska zelo preračunljiva in gleda samo na svojo korist.

Aha, razumem. Potem verjetno ne poznam dosti takih...

delusional napisal/-a:In kako to, da jaz ne iščem nasprotja, če praviš da ga vsi drugi?

Ne vem. :) Mislim, da bi bila uspešna domina. :)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kdo pa dominira v tvojem razmerju?

ti se mi namreč zdiš rahlo poženščen.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

js mam divji karakter, znam bit pa prava mucka. če me razpizdiš, se znam razjezit. če lepo ravnaš z mano, sem mila kot temu pravte. nism hinavc, sem kar sem. sem temperamentna vendar imam pri moških dober uspeh. nočem copate...in to svojmu večkrat povem. včasih bi mi v vsem ustregel, vendar ma vse svojo mejo. ko je hudo, ne popusti in tako je prav. mam pa momente, ko me stvari tako razjezijo, da jokam. vendar ne jokam zato, da bi nekaj dosegla, ampak ker tko čutim. če mi je hudo, če sem vesela, jezna ali dobre volje, takšno se tudi pokažem. in s takimi se tudi družim.

gliha vkup štriha :D
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

delusional napisal/-a:kdo pa dominira v tvojem razmerju?

ti se mi namreč zdiš rahlo poženščen.

Hahaha :D Smo spet pri tem? :D

O tem smo se že pogovarjali, če te res zanima, se lahko pa prideš enkrat skrit v omaro in preverit :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

se ne spomnim kdaj smo se od tem pogovarjali. te lep čas ni bilo na forumu.

težko povedat še enkrat na kratko?
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

delusional napisal/-a:se ne spomnim kdaj smo se od tem pogovarjali. te lep čas ni bilo na forumu.

Odgovor je ne. :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

delusional napisal/-a:hm... ja, mam kako kolegico, ki je precej bolj indirektna od mene, mila in hinavska, pa tudi ni nič bolj uspešna pri tipih. kvečjemu se mi zdi, da jo majo še bolj za norca.
je pa večkrat milina sredstvo manipulacije (npr. ženski jok). /.../ Alwaleed, nekatere glumijo milino in prijaznost. in ne da poskušajo s tem zmanipulirati svojega dragega (in jim tudi uspeva), ampak tudi svoje prijatejice, naj si pridejo k njej hohte naredit (primer). V resnici je taka ženska zelo preračunljiva in gleda samo na svojo korist.
Exactly - glumijo. Ene mogoče res igrajo na to karto, niso pa zares take (mile).
delusional napisal/-a:ja pač meni je moja cimra potuhnjena, ker mi ni všeč ko po par urah prileze ven iz sobe kot podgana, jaz sem pa mislila, da sem sama v apartmaju in sem se v kuhinji po telefonu pogovarjala nevem kake privat stvari.
Hm, očitno si jz pomen besede "potuhnjen" drugače razlagam - kot neki, kar se namerno počne; dvomim pa, da te tvoja cimra namerno straši (kar bojda tud jz doma počnem).
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

če smo pa pr glasnosti čist offtopic...vem pa kaj je uvidevnost.

včas se razvnamem v javnosti, pa mi ljudje povedo, da bo treba tišje in se stišam. ne loputam z vrati, po prstih grem iz sobe če ljudje spijo. ne derem se, če gre za prepir sredi noči, ker nočem motit drugih s svojimi problemi. ne hupam besno, ko me razkurijo na cesti in nočem s svojim glasom napolniti prostora kot pravi delusional. tega ne rabim. tisti k sm jim všeč, me sami opazijo, ni mi treba se silit zraven. pa ne motijo me tihi ljudje. večinoma so prav prijetni in včasih bi js tudi bla raje kaka nežna siva miška :) čeprav priznam, da znajo taki ljudje kr fajn izbruhnit če jim stopiš na živec, oziroma se znajo prav lepo opogumit in niso več taki plahi malčki, če jim to le dovoliš
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Alwaleed napisal/-a:
delusional napisal/-a:se ne spomnim kdaj smo se od tem pogovarjali. te lep čas ni bilo na forumu.

Odgovor je ne. :D

oba sta submisivna kolikor se spomnim. torej niso vedno nasprotja skupaj.

mogoče pa se najde kak res macho macho man zame, ki išče enakovredno partnerico, ne pa eno, ki bo podpirala njegov krhki ego. sam bo mogu bit res možat možat :lach: :lach: al pa po duši copata :lach:
Odgovori