Crkljanje - da/ne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Če maš kdaj tak dan, da ti ne paše cartanje pač reči mu. Če te ima rad te bo razumel. Pač takrazt ti ne paše.

Jaz imam pa tak problem:
Ko s fantom nehava seksat seveda oba leživa. Ampak meni takrat tako paše da bi se cartala pa se on full hitr ohladi, je zmatran in tako ostanem brez cartanja. Ampak jaz rabim nežnost tudi potem .Saj ne dolgo ampak vasj malo. kaj naj mu rečem???

Pa še to: Je katetri že rekel fant, ko si ga vprašala kako te ma rad pa mi je rekel da malo manj kot pa takrat ko sva začela hodit. Skupaj sva 2leti in 4 mesece. Gotovo se me je že navadil ali naveličal. Rekel je da sem se mu tako odprla da mi je že prišel do podna. Priznam jaz še nemu nism in me zmeraj pusti v dvomih tako da sem še vedno nora nanuj in se zanga tudi bojim, da ga bom zgubila. Včasih sem tudi malo ljubosumna ampak ne smem bit. NOČM!!! Kako naj ga priprvom do tega da ga bom zopet malo obnorela, da se bo zopet bal zame da me lahko izgubi??? Vezo imava na daljavo ampak vidiva se skoraj vsak vikend. Sedaj bova kar nekaj časa skupaj. Ljubim ga!!!

Enkrat sva šla narazen (zvečer) zaradi velikega nesporazuma zjutraj sva se pa zbudila sva se pa pogovorila in mi je rekel da mu je žal da mi je dal konec in sem mu dala šeno možnost. Sedaj se imava kar lepo.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Jaaa, cartanje .... :top:
Brez tega bi že umrla ... :wink: Če mu kdaj ni, ker je preutrujen, tako dolgo rinem v njega, da se preda ... :)
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Pr nama je tko, da je on vedno in povsod skoraj za cartanje...redko pride trenutek, da mu ni do tega.
Jaz pa kadar mam slab dan in sem sitna mi pol včasih tud ne paše.
Uporabniški avatar
evagirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evagirl »

Uf crtanje je zakon...jst tud nimam problemov...je on še prej za kot jst,on bi me vs čas božu,lupčku,objemal... :)
Uporabniški avatar
incognito
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb

Neprebrana objava Napisal/-a incognito »

midva se ponavadi tut dost cartama... ne pa 24/7, ker pol res se naveličaš... vse v mejah normale ane?:bussi:
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shaMa »

Sej vcasih res ne sede, ampak ... mene pomirja, me sporsti pa hm..novo energijo mi da. Sploh za kej druzga :D Jah, fant pa sploh ni tak, samo mora potrpet, ker se ga jaz z veseljem dotikam :keks:
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
Uporabniški avatar
*CaTh*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nad oblaki

Neprebrana objava Napisal/-a *CaTh* »

meni cartanje ni nikoli odvec...samo more biti tudi dn tak, da mi pase, da se cartam. ni pa vsak dan tak dan :razz: :blume: :hearts:
sem angel,ki pazi nate noč in dan,sem vedno ob tebi, tudi ko sem daleč stran. med zvezdami lebdim in pazim,da te nikoli ne izgubim!!!!
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Jst sm vedno in povsot za ... :P :wink: Moj se pa tut niti slučajno ne brani tega ... sm ga že kr mal preveč razvadla ... :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Wiiii, cartanje...To so zame najlepši trenutki z mojim lubijem...Komi čakam, da greva dons na morje, pa se bova spet cel vikend posvečala drug drugemu, se cartala, basala s sladoledom, čofotala v vodi... :love:
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Men je to tud tko fino, k je ob meni pa me ljubkuje. :D
Sicer ne vem kaj si on misli o tem, se nič ne pritužuje tko da mislim da njemu tud ni težko se mal meni posvečat. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bubyka »

Joj js sem odvisna od crkljanja z mojim :hearts: !!! Pa s prejsnim fantom mi sploh ni bilo do tega, ampak med nama pa...joj js se kr k njemu stiskam tud ko sva zunaj, obvezno se ga moram dotikat, najleps mi je v njegovem objemu zaspat, pa ko sva za racunalnikom v narocju mu sedet...pa tud mi je full dober ko samo leziva na postelji in se crkljava pa heckava..joj zivim za take trenutke! :love:
**ReD*cHerRy**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a **ReD*cHerRy** »

mi2 se tudi full rada crkljava pa muckava!men je to včasih bolš k sex-res! :gut: sam se mi ni pa še nikoli zgodilo da se meni al pa njemu nebi dalo...sexat že sam crklat pa nikoli...tako kot bubyka tudi jaz živim za te trenutke

:hallo:
*Živi in pusti Živeti*
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a šečeru »

midva se z mojim ful rada cartava. sploh ko ga božam po hrbtu. pravi mucek je :D
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
veja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a veja »

men je pa kul cartanje :)
da se me dotika.. na nezno, pa ni vazn ket (doma..al pa ko sva uzun)
its aLL g00d :razz:
skos bi se cartala.. ne maram da mi gre na intimnejse dele.. ker poj pride do sexa.. raj sm romanticna .. to bi lah bla skos :)
vejevje
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

men tud ni všeč pretirano cartanje v javnosti, ampak kaka mala pozornost med dvema mi pa zelo lepo zgleda :oops:
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Odgovori