Preselitev k fantu po parih dneh

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ti nič, ko verjetno niti nič nimaš! :wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

ma prav res nič :D
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

burberry napisal/-a:Sej moj namen ni prepričvat, da se sigurno ne bo obneslo, samo povem, da se za tiste, ki jih jaz poznam ni dobro obneslo. Zakaj pa ne začneš postopoma, pa parkrat na teden prespiš pri njemu, pa pol vidiš, če se dost dobr razumeta, da bi bla zmožna cele dneve skupej preživet? :)

Imam občutek, da se seliš zaradi situacije doma, ne pa iz ljubezni do "fanta".
(s)mej se
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

če sta bila prej kolega, se poznata, če so iskrice, se bosta mela ziher fino, partnerja pa itak najbolš tko spoznaš. če ne bo šlo, še vedno lahko iščeš druge opcije. jaz se nebi obremenjevala s tem, da je prehitro.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:57, skupaj popravljeno 1 krat.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Jaz se ne bi selila tako hitro. Po enem tednu ne moreš vedeti, da je to tisto kar iščeš. Pa tudi drugače jaz ne bi tako hitela. To, da imaš 27 let nima nobene veze s tem, da se moraš sedaj preselit ali se ozirat na prijateljice. In kam boš pla potem, če se ne bo obneslo?
Nisi pa nič povedala, če tvoj fant sam živi? Kako sta se dogovorila glede stroškov, opravil,...
Nivea
meli241177
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a meli241177 »

Res ne vidim razloga, zakaj se ne bi k njemu preselila. Se ne strinjam s predhodnicami. Stara si dovolj, zaslužiš tudi, da lahko prispevaš. Pa še hitreje boš spoznala, če je tip pravi. Namreč, ko začneta dva skupaj živet, se začne prava preizkušnja partnerstva.

Nimaš nič za izgubit, prej pridobiš. Če čakaš 2 leti, da ugotoviš, če je "pravi", lahko 2 leti hitro stran vržeš, ko ugotoviš potem, da ni pravi, ko se dejansko preselita skupaj in se izkaže, da ne klapata.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Po 7 dneh se jaz ne bi. Jaz bi rajši tako kot je že ena napisala, da postopoma gre za kakšen dan k njemu. Če bi vsakega fanta spoznavale na takšen način, da se preselimo k njemu, bi se ene vsake 6 mesecev selile k drugemu.
Nivea
meli241177
Sramežljivka
Sramežljivka

nivea9 napisal/-a: Če bi vsakega fanta spoznavale na takšen način, da se preselimo k njemu, bi se ene vsake 6 mesecev selile k drugemu.

In zakaj bi blo to tolk narobe?
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Meni je malo čudno, ker tako nisi nikjer doma. Stalno se seliš, menjavaš dokumente, nikjer si ne moreš ustvariti svojega pravega doma.
Nivea
meli241177
Sramežljivka
Sramežljivka

nivea9 napisal/-a:Meni je malo čudno, ker tako nisi nikjer doma. Stalno se seliš, menjavaš dokumente, nikjer si ne moreš ustvariti svojega pravega doma.

Pa sej ni rečeno, da bi se na pol leta selila :D

Mogoče bi s prvim zdržala 2 mesca, pol pa bi bla 3 leta samska, se k naslednjemu preselila takoj in z njim ostala. Vsaj jaz bi rajši tako, kot pa da se "spoznavam" z nekom 2 leti in več, potem pa hitro po vselitvi ugotovim, da ne klapava in adijo par let. Sicer pa, če se postopoma seliš, tudi večkrat prespiš tam, vedno bolj pogosto najbrž. To je skoraj enako, kot če spiš in bivaš tam stalno. Naslova pa ni treba menjat takoj in niti dokumentov. Še vedno si lahko doma, pri starših, prijavljen.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Če bi se rada rešila staršev najbrž ne bo doma prijavljena in tja hodila po pošto,...
Selitev si jaz predstavljam, da spakiraš prtljago in greš, in ne da nekje samo prenočuješ.
Mal čudno pa je, da se k vsakemu fantu preseliš, potem pa greš, ko zašteka. Jaz si ne bi upala živet s fantom, ki bi mi rekel, da je živel že pri 5ih puncah pa z nobeno ni šlo. Bi začela razmišljat, da se z njim sploh ne da živet.
Samo moje razmišljanje.
Nivea
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

meli241177 napisal/-a:
nivea9 napisal/-a: Če bi vsakega fanta spoznavale na takšen način, da se preselimo k njemu, bi se ene vsake 6 mesecev selile k drugemu.

In zakaj bi blo to tolk narobe?

Zato, ker nam enim partnerska zveza ne predstavlja bistva življenja in po 14ih dneh pač nismo pripravljene spustit vsega iz rok in postavit življenja na glavo zaradi tipa, ki se nam je na treh kofetih zdel simpatičen.

In tudi tiste, ki se jim (vam) zdi to dobra ideja, naj raje še enkrat premislijo, ker mislim, da je bistvena razlika med selitvijo k človeku, s katerim že imaš do neke mere zgrajen partnerski odnos, in selitvijo k praktično tujemu človeku. Se mi zdi, da je v drugem primeru precej bolj verjetno, da gre vse skupaj v maloro.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

sirova štručka napisal/-a:Še vseen bolš kot nič.

V tem primeru to ne drži, ker se bo morala v zgoraj opisanem scenariju po treh dneh vrnit nazaj domov in, kot je bilo že napisano, bo potem najbrž še huje.
Odgovori