S koliko partnerji ste bili prej prijatelji?
jah, obratno se mi je pogosto dogajalo, predvsem v najstniških letih, ko so pač hormoni z druge strani divjali, tko si jz to razlagam, saj so se skor vsi moji dobri prijatelji na koncu zaljubili vame, al tut na začetku, pa so fural prijateljstvo, ne bi vedla, en mi je povedal da sm mu bila takoj všeč prvič ko me je videl, za druge ne vem. Pri teh ni bilo nič resnega...
Kar se tiče pa tipov in odg. na začetno vprašanje, pa ne vem točno kaj je pravilni odgovor. Tut mene, tako kot tearjerker, recimo z enim sm na začetku ni očaral, jz sm menda njemu takoj padla v oči, če pogledam najina začetna druženja, ni me ravno zaintrigiral niti name naredil nekega dobrega vtisa, pred tem sva se poznala kaka 2 meseca, ampak v tem času sva se zelo navezala en na drugega, si kr zaupala, tut glede prejšnjih zvez, nisva pa bla tista prijatelja da bi prav prijateljevala več let, tko da jz to štejem nekaj med prijateljem in kolegom da sva bila, bolj se pa nagiba tehtnica k prijateljstvu, čeprav je šlo za kratek period.
In ja, rabila sm kr neki časa da sm preklopla v glavi da nisva prijatelja ampak fant in punca (sigurno 1 mesec).
Tko da odstvetujem prijateljstva, če fant želi punco za resno zvezo!
Kar se tiče pa tipov in odg. na začetno vprašanje, pa ne vem točno kaj je pravilni odgovor. Tut mene, tako kot tearjerker, recimo z enim sm na začetku ni očaral, jz sm menda njemu takoj padla v oči, če pogledam najina začetna druženja, ni me ravno zaintrigiral niti name naredil nekega dobrega vtisa, pred tem sva se poznala kaka 2 meseca, ampak v tem času sva se zelo navezala en na drugega, si kr zaupala, tut glede prejšnjih zvez, nisva pa bla tista prijatelja da bi prav prijateljevala več let, tko da jz to štejem nekaj med prijateljem in kolegom da sva bila, bolj se pa nagiba tehtnica k prijateljstvu, čeprav je šlo za kratek period.
In ja, rabila sm kr neki časa da sm preklopla v glavi da nisva prijatelja ampak fant in punca (sigurno 1 mesec).
Tko da odstvetujem prijateljstva, če fant želi punco za resno zvezo!
- urska.pavlic
- Komunikatorka
- Kraj: domzale
- Kontakt:
- positive vibration
- Cosmofrik
s svojim sedanjim (2 tipom), sem spoznala njega in svojo bodočo družbo, ko sem z bivšim končala, pa sva bila več kot leto zelo dobra prijatelja, pol sva ga naslednjo leto ''mutila'' sedaj pa sva skupaj že 6 leto 

If you talk about me, I got some advice!
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
0.
Napisali smo 27 prispevkov, 13 nas je napisalo ničlo. Myth busted.
Kar tole ji linkaj: http://www.odzgubedokazanove.com/zakaj- ... prijatelj/Horus napisal/-a:No fajn =] Naslednjic, ko bo kera kje pisala kakemu ubozcu, da mora bit najprej prijatelj punci, bom samo tale topic linkal xD
Napisali smo 27 prispevkov, 13 nas je napisalo ničlo. Myth busted.
-
- Cosmopsiho
Nope, šele danes sem to odkril.sirova štručka napisal/-a:Fantin napisal/-a:Kar tole ji linkaj: http://www.odzgubedokazanove.com/zakaj- ... prijatelj/
teb je ta stran pomagala, da si postal tak muškarac?