Nesanica napisal/-a:preberi ta post čez nekaj let ko bodo vsi ti tipi varal svoje bejbe ker se jim bo zdelo da primanjkuje izziva v njihovih lajfih. Do zdej sem še vedno dobila odgovor od vsakega tipa potem ko je v men začel videvat direktno in kul žensko da mu je na men najbl kul to da se mora skoz trudit zame. na začetku pa sploh. pa to ne pomen da moškega medem v stilu a bi al ne bi, ampak mu je skoz jasno da bom ampak samo če se dovolj potrudi. me ni strah pokazat da mi je tip všeč ampak pokažem tudi da mi to da je privlačen ne zadošča.
"Dobil me boš, če se boš dovolj potrudil". Wtf? Kdo pa si ti, o vaša visokost, da bi moral tip preplezat gore, da bi mu enkrat le namenila to čast, da bi bil v zvezi s tabo in da bi le odnehala z igricami?

Kaj pa tvoj trud, da bi razumela čustva še koga drugega razen sebe? Ta možnost pa seveda ne obstaja, kajne, saj čustva moškega itak niso pomembna, ker so itak dobri samo za to, da jih ženske po mili volji obračajo kakor jim v določenem trenutku zapaše.
To je točno vtis, ki ga daješ in s takim pristopom daš hitro kolkertolk normalnemu in pametnemu tipu vedet, da tvoj poglavitni namen se ni imet lepo z njim, ampak se z njim igrat neke igrice na nivoju: "Dobiš me, če narediš to pa to" in ustvarjat neko dramo.
Sploh pa-izziva v zvezi o katerem govoriš, ne boš nikoli konstantno imela. Če meniš drugače ali če misliš, da boš izziv vedno pričarala, imaš nerealistična pričakovanja do zveze, partnerja in si na poti do velikega razočaranja.