Je pa res malo čuden inbox. Pa če se pogovarjaš z nekom, ti daje vse v eno mapo (to lahko tudi poštimaš drugače) in ko hočeš izbrisat enega od teh mailov, ti izbriše cel pogovor.
cukrck napisal/-a:ja men gre tut to full na živce. sam jst ne pišem celih naslovov, ampak samo ta prvo črko, poj mi pa pokaže naslove spodi, pa sam gor kliknem.
meni pa sploh ne gre to a je mozno,da je problem v tem, ker odprem v Operi? prej sem mela Mozillo...ah, bad
cukrck napisal/-a:ja men gre tut to full na živce. sam jst ne pišem celih naslovov, ampak samo ta prvo črko, poj mi pa pokaže naslove spodi, pa sam gor kliknem.
Ja, tudi jaz tako delam. Sam je pa res mal bedno, ker moraš vsaj približno vedt, komu bi rad poslal, če ne moraš it po celi abecedi
meni pa sploh ne gre to a je mozno,da je problem v tem, ker odprem v Operi? prej sem mela Mozillo...ah, bad
Za to pa res nebi vedla. Mogoče ti bo kdo drug znal povedati.
Jst, če zadevo pošilam naprej nardim tk: kr pošiljam si odprem v drugem oknu (tm maš eno tako ikonco). V tem prvotnem oknu pa izberem komu hočem poslat (obkljukam med kontakti) in potem samo copy in paste. Uf, zakompliciran sem napisala...
Aja pa še to: baje je ena ikona, kjer piše invite friends al neki taga... jst te ikone nimam, čeprov gmail.com uporablam kašn mesec. Zakaj to???
čaw
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Ančka napisal/-a:Aja pa še to: baje je ena ikona, kjer piše invite friends al neki taga... jst te ikone nimam, čeprov gmail.com uporablam kašn mesec. Zakaj to???
čaw
po moje za to, ker si se premal casa gor..
men se je tut sele pred nekaj dnevi pojavu oknck invite friends, pa sm na gmail prjavlena vec kot tri mesece
sAdie napisal/-a:ammm eno vpr. a morte vi tui vedno mail naslove pisat posamezno noter, ko komu posiljate Fwd??? to mi gre na zivce...
men gre to tud ful na jetra, ampak zdj sm se navadla d najprej odprem compose pa notr dam vse tiste kerim hocm posiljat, pol jih pa copy in v forwarde samo pastam pa gre... mal zamudno in me cudi kk d tega pr googlu niso se spomnl na to