tenis

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

men je pa tenis full fajn,pa namizni tudi......yea :cool:
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

tenis :nein: , sem nasplošno bolj nešportni tip.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a reimi »

miikena napisal/-a:
reimi napisal/-a:jaz sem ga trenirala od 1. do 4. razreda OŠ. Pol pa sem nehala, ker me je prijateljica prepričala, da greva na rokomet. kaka napaka! zdaj ga igram kdaj pa kdaj, zelo poredko. igrišča so ful draga...brez veze! pol pa sem trenirala namizni tenis, tudi ful lep šport, ki ga žal tudi igram poredko. v glavnem igre z loparji so the best!

Jaz sem pa tenis trenirala (tko bl na izi) v 1. razredu. Pol sem pa začela namizni tenis v 2. razredu in ga še vedno treniram. :)
Mam pa namen pa tut dogovorjen že, da grem zdej poleti mal tenis igrat. Že zdej komi čakam! :D Samo me mal muči, ker vem, da nimam niti mal filinga in bodo žogce letele povsod, sam tja ne kamor bi mogle.

Reimi, kje si pa trenirala ti namizni tenis? ;)

a ne, če povem, pol ne bom več reimi! :wink:
kar se pa tiče filinga, ne skrbet, če treniraš šport, ki spada med igre z loparji, obvladaš vse športe, ki spadajo v to kategorijo :ja: oz. zelo hitro padeš notri! samo zamah boš mogla zelooo povečati, pol pa, ko boš spet za namiznoteniško mizo, bo pa vse letelo ven! :D
veliko sreče in užitkov!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

reimi napisal/-a:
miikena napisal/-a:
reimi napisal/-a:jaz sem ga trenirala od 1. do 4. razreda OŠ. Pol pa sem nehala, ker me je prijateljica prepričala, da greva na rokomet. kaka napaka! zdaj ga igram kdaj pa kdaj, zelo poredko. igrišča so ful draga...brez veze! pol pa sem trenirala namizni tenis, tudi ful lep šport, ki ga žal tudi igram poredko. v glavnem igre z loparji so the best!

Jaz sem pa tenis trenirala (tko bl na izi) v 1. razredu. Pol sem pa začela namizni tenis v 2. razredu in ga še vedno treniram. :)
Mam pa namen pa tut dogovorjen že, da grem zdej poleti mal tenis igrat. Že zdej komi čakam! :D Samo me mal muči, ker vem, da nimam niti mal filinga in bodo žogce letele povsod, sam tja ne kamor bi mogle.

Reimi, kje si pa trenirala ti namizni tenis? ;)

a ne, če povem, pol ne bom več reimi! :wink:
kar se pa tiče filinga, ne skrbet, če treniraš šport, ki spada med igre z loparji, obvladaš vse športe, ki spadajo v to kategorijo :ja: oz. zelo hitro padeš notri! samo zamah boš mogla zelooo povečati, pol pa, ko boš spet za namiznoteniško mizo, bo pa vse letelo ven! :D
veliko sreče in užitkov!

Hehe, a dej no :) Hm, a kolk časa si ga igrala pa lah zvem? :P (mal sm firbca)
No to sem predvidevala, da bom hitr notr padla :D, sam bo na začetku mal problem - sprememba udarca (k bom hotla kr po naše udarjat, hehe) pa sprememba gibanja, pa tko, sam dobr bo pa to, da bom mela več cajta za odreagirat na žogo kt pa pr nt :). Glede tega, da bo pa pol pri namiznem tenisu vse letelo čez mizo pa verjamem, zato grem pa tenis špilat zdej k je konec sezone pa niti nimam več treningov! :D Med sezono si nit ne upam, hehe. No danes zvečer mam zadnji trening v tej sezoni (jeii, 1 mesec +5 dni pauze :D), jutri takoj zjutri grem pa tenis špilat če bo vse po sreči. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Uf, tenis sem trenirala 12 let, hodila okol na turnirje (tudi v tujino), pol sko poletje se mi je pa svet podru ker sm si poškodvala zapestje. Šla sem na operacijo, sam ni blo glih velik bolš, tko da ga zdej sam še občasno igram, kakšno urco tko mal za šalo.... I love tennis...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
Pikolinca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pikolinca »

Jst sm tut trenirala tenis.. kšne 3 leta, sam sm odnehala pol. Ampak mi je mal žau, kr mi je res svetovn šport...pa edino kar res obvladam dobr..pa še lubija lahk premagam :D zdj sm spet nazaj začela igrat, tko kdaj pa kdaj :)
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

am.. ja js igram tenis.. in sicr, začela sm že kr zgodi, k me je en nek uču (ubistvu pojma ni meu,.. sam oskubt ns je teu in mu je tud ratalo- treningi pa so skor zmeri odpadli.. :? ), pol sm si pa čez pou leta našla druzga in sm trenirala tko kako leto.. zdej pa tko poleti, ko mi je pač dougcajt grem lepo mau tenis igrat s frendicami.. ;)
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

aja..in drgač bi se pa lahk tema premaknla zdej sem
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
parižanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a parižanka »

Igram ga redno 2x tedensko. Ja res je tenis zakon
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objava Napisal/-a Jela »

A s tenisom zgubiš dost kalorij? :gruebel:
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

Mislim da zgubiš kr kalorije.. :D men je tenis ful uredu,se čist sprostim :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nuna »

sem igrala tenis kaka 3 leta. sem mela svojega učitelja pa me je ful dost naučil, sam sm se pol odločla za obojko pa mi je blo žal. zaj pa ga igram občasno....poleti večx kot sedaj....mi je pa zelo všeč ta šport :D
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

Jst ga treniram že šest let. Tri bol tko, zadnje tri pa bolj resno. Ga preprosto obožujem!!!!!! In če ga dlje časa ne igram postanem prav tečna :D
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
mikko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mikko »

Kaj je punce, a kej igrate ?
Kakšna v Domžalah morda ?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

federer popušil z nekim Murrayem.... :cry: :cry: :cry:

sportnestave.press