tenis
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
miikena napisal/-a:reimi napisal/-a:jaz sem ga trenirala od 1. do 4. razreda OŠ. Pol pa sem nehala, ker me je prijateljica prepričala, da greva na rokomet. kaka napaka! zdaj ga igram kdaj pa kdaj, zelo poredko. igrišča so ful draga...brez veze! pol pa sem trenirala namizni tenis, tudi ful lep šport, ki ga žal tudi igram poredko. v glavnem igre z loparji so the best!
Jaz sem pa tenis trenirala (tko bl na izi) v 1. razredu. Pol sem pa začela namizni tenis v 2. razredu in ga še vedno treniram.![]()
Mam pa namen pa tut dogovorjen že, da grem zdej poleti mal tenis igrat. Že zdej komi čakam!Samo me mal muči, ker vem, da nimam niti mal filinga in bodo žogce letele povsod, sam tja ne kamor bi mogle.
Reimi, kje si pa trenirala ti namizni tenis?
a ne, če povem, pol ne bom več reimi!

kar se pa tiče filinga, ne skrbet, če treniraš šport, ki spada med igre z loparji, obvladaš vse športe, ki spadajo v to kategorijo

veliko sreče in užitkov!
reimi napisal/-a:miikena napisal/-a:reimi napisal/-a:jaz sem ga trenirala od 1. do 4. razreda OŠ. Pol pa sem nehala, ker me je prijateljica prepričala, da greva na rokomet. kaka napaka! zdaj ga igram kdaj pa kdaj, zelo poredko. igrišča so ful draga...brez veze! pol pa sem trenirala namizni tenis, tudi ful lep šport, ki ga žal tudi igram poredko. v glavnem igre z loparji so the best!
Jaz sem pa tenis trenirala (tko bl na izi) v 1. razredu. Pol sem pa začela namizni tenis v 2. razredu in ga še vedno treniram.![]()
Mam pa namen pa tut dogovorjen že, da grem zdej poleti mal tenis igrat. Že zdej komi čakam!Samo me mal muči, ker vem, da nimam niti mal filinga in bodo žogce letele povsod, sam tja ne kamor bi mogle.
Reimi, kje si pa trenirala ti namizni tenis?
a ne, če povem, pol ne bom več reimi!![]()
kar se pa tiče filinga, ne skrbet, če treniraš šport, ki spada med igre z loparji, obvladaš vse športe, ki spadajo v to kategorijooz. zelo hitro padeš notri! samo zamah boš mogla zelooo povečati, pol pa, ko boš spet za namiznoteniško mizo, bo pa vse letelo ven!
![]()
veliko sreče in užitkov!
Hehe, a dej no

No to sem predvidevala, da bom hitr notr padla

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
- Debatorica
- Kontakt:
Uf, tenis sem trenirala 12 let, hodila okol na turnirje (tudi v tujino), pol sko poletje se mi je pa svet podru ker sm si poškodvala zapestje. Šla sem na operacijo, sam ni blo glih velik bolš, tko da ga zdej sam še občasno igram, kakšno urco tko mal za šalo.... I love tennis...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
am.. ja js igram tenis.. in sicr, začela sm že kr zgodi, k me je en nek uču (ubistvu pojma ni meu,.. sam oskubt ns je teu in mu je tud ratalo- treningi pa so skor zmeri odpadli..
), pol sm si pa čez pou leta našla druzga in sm trenirala tko kako leto.. zdej pa tko poleti, ko mi je pač dougcajt grem lepo mau tenis igrat s frendicami.. 

Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt: